Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitengevel metselen of bezetten met pleister:

Buitengevel metselen of bezetten met pleister

Ik wil graag een nieuwe steen voor de buitengevel of laten bezetten met pleisterwerk. Tevens de schoorstenen opnieuw metselen en de houten boeiborden aan de zijgevel vervangen door kunststof.
Onze klant uit Clinge (Zeeland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevel metselen of bezetten met pleister uit heel Nederland:

Nieuwbouw buitengevel metselen

Ik wil de buitengevel van een nieuwbouw woning laten metselen en voegen. Het gaat om een rechthoekig gebouw van 500 m2.

Buitengevel optrekken

Graag zouden wij de mogelijkheden willen weten voor het opnieuw metselen van de buitenmuur rondom de bungalow. Het gaat om 15.000 stenen, ponter werk.

Buitenmuur metselen

Op dit moment is het vrijstaande pand van buiten gestuukt. Graag willen wij tegen de buitengevel een nieuwe gevel laten metselen waarbij er rekening gehouden dient te worden met de raamkozijnen en de deuren. Het gaat om ongeveer 1800 m2. Graag ontvang ik van u een offerte hiervoor.

Buitengevel metselen

We zijn op zoek naar een metselaar per direct die 2 of 3 dagen de tijd heeft om een uitbouw te metstelen in Amstelveen. Graag bellen voor meer informatie.

Nieuwe buitengevel metselen

Wij zijn op zoek naar een collega vakman voor het metselen van een nieuwe buitengevel. Hiervoor dienen er totaal 13000 stenen gebruikt te worden.

Erker aan achterzijde woning bouwen

We willen een erker ten behoeve van het vergroten van de keuken. Maat 2000 x 800 mm en 2200 mm hoog. De buitengevel heeft een spouw. De woning is van 1969 dus waarschijnlijk twee keer een gemetselde muur. De erker aan de onderzijde metselen of geheel van hout of kunststof. Graag wat voorstellen van mogelijkheden en de prijzen.

Buitengevel metselen

Metselen van buitengevel met lange betonstenen in wildverband en zonder stootvoeg. Lintvoeg is 10mm. Steen afmeting: 595x95x40 mm Te metselen oppervlakte = ca. 290m2+ 50m2. Maximale hoogte is ca. 9,5m. Het gaat mij momenteel alleen om de arbeidskosten en tijd die benodigd is. Bijkomende werkzaamheden> plaatsen PIR isolatie en strak afvoegen (ca. 3mm diep) van de gemetselde betonstenen.

Buitenmuur metselen

Tussen de woonkamer en de slaapkamer zit een deel kunststof op de buitengevel. Dit zouden wij graag laten vervangen door metselwerk. De lengte is ongeveer 6 meter en de hoogte 1 meter. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Metselen en voegen van een buitengevel

Wij zijn als bouwbedrijf op zoek naar een metselaar voor het metselen en voegen van een buitengevel bij een tussenwoning. Het gaat om ongeveer 1300 stenen in een nog nader te bepalen soort. We willen met de werkzaamheden starten op 9 augustus.

Houten vloerbalken inspecteren op vocht

Oud huis (90 jaar), buitengevel van 10 meter heeft grondvocht problematiek. Kruipruimte blootgelegd middels graafwerk en openkappen spouwmuur en aantasting houten balken (koppen) gezien (rot). Offerte inzake inspectie totaalschade, herstel houten balken gedeeltes en aanbrengen preventieve vochtweringsmaatregelen teneinde herhaling te voorkomen. Tevens bakstenen (terug) metselen

Partners

Partners van Casius