Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenmuren isoleren en met crepi afwerken:

Buitenmuren isoleren en met Crepi afwerken

Het gaat om isoleren van de buitenmuren, ongeveer 100 vierkante meter. Betreft een halfopen woning/rijtjeshuis. Huidige situatie buitenmuren: zijn niet geïsoleerd. Gewenste werken isoleren van de buitenmuren 15 cm dik. Daarna afwerking met crepi.
Onze klant uit Axel (Zeeland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuren isoleren en met crepi afwerken uit heel Nederland:

Alle buitenmuren laten isoleren

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering)Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft de buitenmuren. Deze wil ik laten isoleren aan de zij- en achterkant van de woning. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 60-70 m2 en twee verdiepingen hoog. De woning is 16 meter lang ongeveer.

Gevel stucen en isoleren

Ik wil de buitenmuren van de woning gestukt en geïsoleerd hebben. Het gaat om een oppervlak van 100 m2 ongeveer. Op het moment ligt er spouwmuurisolatie op met een stuklaag eroverheen. Ik wil dit veranderd hebben naar iets energie vriendelijker.

Buitenmuren van de garage isoleren

De buitenmuren van de garage blootleggen, het onderste deel (tot en met maaiveld) voorzien van teer en isolatiefolie en de aarde weer terugzetten. Ik stel uw bezoek op prijs. Net over de grens bij Landgraaf.

Aanbouw metselen, isoleren en voegen

Wij gaan een aanbouw realiseren naast de woning. De aanbouw komt tegen de huidige woning. 6m lang en 4,8m breed. Nieuwe zijgevel wordt volledig gemetseld. Voorgevel deels gemetseld vanwege een raam. Achtergevel wordt beperkt gemetseld vanwege kozijnen en deuren. In totaal circa 35 m2 metselwerk. Zowel binnen als buitenmuren. Tussen de muren isolatie. Ook voegwerk. Wij zien graag offertes met en zonder materiaal. Wij kunnen ook de materialen regelen. Als de prijs bevalt willen wij ook 2 schuttingen van 7 meter lang en 2 meter hoog laten metselen. De opdracht vindt plaats in Eindhoven. Het betreft een hoekwoning en is eenvoudig te bereiken.

Buitenmuren isoleren en aansmeren met stuuk

Het zijn drie wanden met 5 kozijnen deze muur is van steen gebouwd en moet worden geïsoleerd r4 en dan worden aangesmeerd. Wanneer is voor ons niet zo belangrijk in verband met het vele andere werk voor meer info hoor ik graag van u. Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Isolatie en buitenstucwerk aanbrengen op een woonboerderij

Wij hebben een oude vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1910. De overdracht is rond half januari. We willen de woning gaan verbouwen en daarbij de gemetselde buitenmuren laten isoleren en met stucwerk laten afwerken. We schatten dat het om ongeveer 100 m² gaat, maar dat is inclusief openingen van ramen en deuren. We ontvangen graag uw prijsindicatie. Er staan foto's van de woning op internet.

Uitbouw isoleren en stuken

Uitbouw/slaapkamer. Vochtige buitenmuren met beschadigingen. Dient geïmpregneerd/geïsoleerd te worden met een nette afwerkingen. Graag in overleg wat mogelijk is. Buitenwerk Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Stuken en isoleren van de gehele buitengevel

Wij hebben een vrijstaande woning met gemetselde buitenmuren die door de vorige eigenaar wit zijn geschilderd. We willen daar graag isolatiemateriaal met stucwerk op laten aanbrengen. Het gaat om in totaal 145 m². We laten de ondergrond graag even door u beoordelen. Daarna ontvangen we dan uw plan van aanpak en een offerte. We willen de klus in onderling overleg gaan inplannen. Dat kan in dit najaar of anders in het voorjaar van 2018.

Buitenmuren stuken en isoleren

Buitenwerk Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Alle buitenmuren isoleren en stuken

Ik heb een vrijstaande woning met inpandige garage gekocht en krijg daarvan vermoedelijk in november de sleutel. Ik wil graag offertes ontvangen voor het isoleren van alle gemetselde buitenmuren en daarop daarna stucwerk laten aanbrengen. Ik heb niet de exacte maat, maar wil graag een offerte ontvangen voor een oppervlakte van 100 m². Er staat een filmpje van de woning op Youtube.

Partners

Partners van Casius