Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Axel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Axel heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Axel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Axel of directe omgeving.

40 klanten uit Axel bevelen een bij Casius in Axel aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Axel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, buitengevel stuken, buitenmuren stucen, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, het realiseren van 75m2 aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Axel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zeeland:

Buitenkant woning isoleren

Ik wil graag de zijkant van ons huis isoleren/crepi aanbrengen. Gaat om ongeveer 30 m2 .

Isoleren van een enkelsteens buitenmuur

Isoleren enkelsteens buiten muur. Muur is alreeds geïsoleerd met 4 cm Styrofoam plaat, maar dit is niet voldoende. Hier tegen aan moet nog een 8 of 9 cm pir of por plaat komen. Afmeting muur 7,6 meter bij 2,4 meter.

Gevel isoleren van bungalow

Ik wil de gelijkvloerse bungalow laten renoveren. Totaal te isoleren en af te werken muuroppervlak bedraagt 218 m2. Ik wil van buitenaf laten isoleren. De gevel moet ik afgewerkt.

Buitenmuren isoleren en met Crepi afwerken

Het gaat om isoleren van de buitenmuren, ongeveer 100 vierkante meter. Betreft een halfopen woning/rijtjeshuis. Huidige situatie buitenmuren: zijn niet geïsoleerd. Gewenste werken isoleren van de buitenmuren 15 cm dik. Daarna afwerking met crepi.

Gevel waterafstotend maken

Ik wil graag mijn gevel waterafstotend maken. De gevel is 8.50 meter breed en 5 meter hoog, plus top van gevel is 8 meter hoog.

Dak- en gevelrenovatie

Info en offerte rond dakwerken, gevelreiniging (25-30 m2) en eventueel isolatiewerken.

Gevel herstellen

Nuon heeft isolatie in de muur gespoten en slecht afgewerkt. Muren en voegen moeten worden gerepareerd. Rondom de gaten zitten verkleuringen. Anderhalve muur, bij elkaar 80 a 90 m2. Waarschijnlijk is er verkeerd cement gebruikt? Begane grond en twee verdiepingen, zijgevel. Ook de achtergevel even bekijken. Nuon wil de offerte. Na goedkeuring door Nuon wordt werk uitgevoerd. Na uitvoering werk betaald Nuon de rekening.

het betreft een halfsteense voorzetgevel ...

het betreft een halfsteense voorzetgevel van een vrijstaand huis. het betreft de voorgevel waar een aantal ramen in zit, en 2 zijgevels. Eventueel voorzien van isolatie