Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zeeland.

90 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schuur met spouwmuur metselen, voorgevel voorzien van crepi met isolatie, gevelwerk isoleren en afwerken, gevels van meerdere panden reinigen, metalen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, natuursteen of houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, natuursteen gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen, gevelisolatie- en stucwerk aanbrengen, alle buitenmuren laten isoleren, gevel voorzien van steenstrips zonder isolatie, gevel van steenstrips voorzien, houten gevelbekleding aanbrengen, bungalow van Crepi met isolatie voorzien, crepi met isolatie aanbrengen, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zeeland:

zaterdag 17 februari 2018

Houten gevelbekleding

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 80m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken gevel voorzien van isolatie en bekleding
vrijdag 9 februari 2018

Renovatie van een stukje metselwerk

Klein stukje metselwerk, halve meter breed en twee meter hoog.
dinsdag 6 februari 2018

Buitenmuren isoleren en met Crepi afwerken

Het gaat om isoleren van de buitenmuren, ongeveer 100 vierkante meter. Betreft een halfopen woning/rijtjeshuis. Huidige situatie buitenmuren: zijn niet geïsoleerd. Gewenste werken isoleren van de buitenmuren 15 cm dik. Daarna afwerking met crepi.
maandag 5 februari 2018

Gevel van Crepi met isolatie voorzien

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering)Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bepleisterde gevel van enkel steeds wand. Oud huis. Liefst buitenkant isoleren en afwerken
dinsdag 23 januari 2018

Enkelsteens muur metselen

Graag een offerte voor het metselen en voegen van een buitenzijde enkelsteensmuur van 5,5 meter lang en 2,8 meter hoog welke aan beide eindes 30cm de hoek omgaat en dan 60cm terugloopt. Stenen en metselmortel zijn al aanwezig. Ik kan zelf oppperen en de boel netjes houden.
vrijdag 19 januari 2018

Buitengevel optrekken

Graag zouden wij de mogelijkheden willen weten voor het opnieuw metselen van de buitenmuur rondom de bungalow. Het gaat om 15.000 stenen, ponter werk.
dinsdag 16 januari 2018

Buitenmuur opnieuw voegen

Ongeveer 60 m2 Er zitten 3 ramen in. Buitenmuur voegen.
donderdag 14 december 2017

Gevel reinigen en impregneren

Wij wonen in een vrijstaande woning en willen in het voorjaar van 2018 daar de gemetselde gevel laten reinigen en impregneren. Het gaat om ongeveer 100 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.
zondag 10 december 2017

Buitengevel voegen repareren en eventueel impregneren

Gedeeltelijk de voegen vervangen. Kan dat? Het een geborstelde voeg. Het gaat om de gevel op de eerste verdieping van de woning. Er kan een steiger geplaatst worden. Eventueel daarna impregneren. Op deze gevel staat veel wind en regen. Circa 30 m2.
maandag 30 oktober 2017

Voegwerk

500 vierkante meter Voegwerken type gesneden voeg
zondag 29 oktober 2017

Topgevel uithakken en opnieuw voegen

Offerte aanvraag met en zonder uithakken met gebruik van steiger. Oppervlakte is ongeveer 75 m2. Evt bellen na 17. 00 uur.
maandag 23 oktober 2017

Twee halve schoorstenen opnieuw voegen

Woon in rijtjeshuis en wil de schoorstenen op het dak laten voegen want deze zijn niet goed meer. Het zijn twee schoorstenen. Via het dakraam kan de vakman het dak op.
donderdag 19 oktober 2017

Lood van schoorsteen vervangen

Wat zijn de kosten voor het vernieuwen van het lood bij mijn schoorsteen. (2 stuks) Het gaat om een rijtjes huis met 2 schoorstenen waarvan het lood aan vervanging toe is. De schoorstenen hebben elk 3 kanten waar lood zit. Graag een scherpe offerte. Ik kan eventueel ook zelf helpen met dingen aangeven enzo.
zaterdag 7 oktober 2017

Stralen, voegen en impregneren gevel vrijstaande woning

Graag wil ik de voorgevel van een vrijstaande woning laten aanpakken. De gevel dient te worden gestraald, opnieuw gevoegd en graag wil ik separaat de kosten weten voor het impregneren van de gevel. De woning is ongeveer 6 meter breed en ongeveer 6 meter hoog en heeft ene gebroken kap.
vrijdag 29 september 2017

Deksteen vervangen op schoorsteen en overig onderhoud

Ik wil graag de deksteen van de schoorsteen op ons dak laten vervangen. Bovendien wil ik de hele schoorsteen goed laten nakijken en indien nodig laten repareren. Er brokkelen hier en daar wat stukken af. Ik wil een afspraak maken om de schoorsteen even te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.
dinsdag 12 september 2017

Gedeelte van de gevel voegen

Ik wil dat de oostelijke gevel gereinigd, gevoegd en geïmpregneerd wordt. Het gaat om ongeveer 30-35 m2. Het hele huis is 150 m2.
maandag 11 september 2017

Lood rond de schoorsteen vervangen

Ik wil graag een indicatie voor het volgende: Het lood rondom de schoorsteen van mijn huis dient te worden vervangen. Wij hebben momenteel last van lekkage langs de schoorsteen (op een hoek aan de kant van de nok). De schoorsteen is niet meer in gebruik, maar wordt gedeeld met de buren. Ik wil graag ook de schoorsteen laten afdekken (met tegel of plaat) aan de bovenkant. Het dak kan worden bereikt door het dakraam en de afvoer van het afval wordt door de klant zelf gedaan.
zaterdag 19 augustus 2017

Steenstrips aanbouw voegen

Mijn aanbouw is beplakt met steenstrips (2 cm dik) en zou gevoegd moeten worden. Het gaat om ongeveer 32 m2. Graag zou ik willen weten op welke termijn het uitgevoerd kan worden en een indicatie van de kosten.
donderdag 3 augustus 2017

Vochtprobleem gevel oplossen

Ik wens een offerte aan te vragen voor het oplossen van het vochtprobleem in de voorgevel mijn hoekwoning, eventueel ook renovatie van de achtergevel (afhankelijk van de kostprijs). In de 2 slaapkamers aan de straatkant worden enkele muren vochtig (voornamelijk bij slagregen). Het huis dateert van 1935. Het dak en de goten werden vorig jaar vernieuwd. De schimmelfoto is van voordat het dak is aangepakt.
maandag 31 juli 2017

Tuinmuur plaatsen van bakstenen

Er moet een tuinmuur geplaatst worden met een lengte van 4 meter en een hoogte van 2,65. De muur bestaat uit betonnen bakstenen van 39x19x19 cm.
zaterdag 8 juli 2017

Gevel reinigen, voegen en impregneren

Voor onze zijgevel van onze 2-onder één kap ongeveer 60 m2 zijn wij op zoek naar de scherpste offerte.
maandag 3 juli 2017

Lekkende dakgoot en schoorsteen repareren

Een deel van de loodsvlag van de schoorsteen is naar beneden gekomen-> terugplaatsen. Tevens lekkage in de dakgoot -> repareren!
maandag 19 juni 2017

Metselwerk buitenzijde woning renoveren

De achtergevel van een semi vrijstaande bungalow heeft renovatie of nieuw metselwerk nodig. Op dit moment zitten er flink wat scheuren in. De werkzaamheden mogen starten na het leggen van de fundering (dit najaar). De achtergevel is zo'n 12 bij 3 meter.
woensdag 14 juni 2017

Durasid gevelbekleding aanbrengen

Aanbouw bekleden met Gevelbekleding van Durasid. Het gaat om ongeveer 23,5 m2. Het moet worden ingemeten en offerte gemaakt. Klant is niet altijd op dit adres aanwezig!
zaterdag 10 juni 2017

Ontzette muur herstellen

+- 1. 5m hoog en 2m breed

Partners

Partners van Casius