Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist of metselaar uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten en metselaars. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist of metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten en metselaars uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zeeland.

90 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist of metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een metselaar en gevelspecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, surfakote buitengevel verwijderen en stucen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, metselwerk en voegwerk laten uitvoeren, isolatie buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist en metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Zeeland:

maandag 29 juni 2020

Herstel van voegwerk aan de voorgevel

Oud voegwerk moet vervangen worden. Het is in slechte staat. Het gaat om een eensteensmuur. Het gaat om twee verdiepingen bij elkaar denk ik 40m2. Er zijn ook een 10-15 tal bakstenen die aan vervanging of herstel toe zijn. Graag nodig ik u uit om de situatie ter plekke in te schatten.
maandag 29 juni 2020

Gevelbekleding voor garage voor water en windoverlast

Betreft een enkelsteen garagemuur die ik wil voor zien van steenstrip om zo de muur waterdicht te krijgen ivm doorslag van vochting in de wintermaanden. één van de wanden staat tegen de regen en wind kant. De afmeting zijn ongeveer 6 x 2.20 x 2.70. Wij zijn opzoek naar een goede oplossing, als u hier andere oplossingen voor heeft hoor ik dat graag, u bent ook van harte welkom een keer langs te komen.
woensdag 17 juni 2020

Buitengevels isoleren

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het isoleren en stuken van onze voor- en achtergevel. Het betreft een vrijstaand huisje op onderstaand adres waarvan een langsgevel op de erfgrens staat. De achtergevel heeft een aanbouw, alleen de gevel van het oorspronkelijke huis wordt gestuukt. De langsgevels worden door derden met hout bekleed. Bijgaand treft u de geveltekeningentjes met oppervlakte, aantal kozijnen ed van de situatie. Kleur stucwerk in RAL 9001 (gebroken wit), normaal stucwerk, kleine korrel, dus geen zware kwaliteit dubbele lagen od. De venterbanken zijn gemetseld (steen op z’n kant) en hoeven niet geïsoleerd alleen gestuukt, één vensterbank (voorgevel verdieping) heeft geen gemetselde waterslag, daarvoor moet een aluminium waterslag gemoffeld zwart geleverd en aangebracht. De voordeur ligt +/- 800 mmverdiept tov de voorgevel. Een isolatiewaarden, Rc 1 á 1,5 M2 K/W is voldoende, ik denk aan een isolatiedikte van +/- 30 mm iig een standaard handelsmaat. Startpunt onderprofiel mag op maaiveldniveau (nieuwe bestrating reeds aangebracht). Ben mij bewust dat de isolatiewaarden hiermee terug loopt maar de vloer en binnen gevels zijn reeds geïsoleerd. Graag een aanbieding geleverd en geplaatst zonder verdere verrekeningen, dus bijv. incl. steigerwerk, sokkel- hoekprofielen ed. alsmede een tijdsindicatie wanneer je het werk eventueel uitgevoerd zou kunnen voeren en een indicatie van de doorlooptijd. Bij voorbaat dank
maandag 15 juni 2020

Spuitkurk voor gevel

Wij hebben een prefab nieuwbouw woning die wordt opgeleverd, deze willen we graag in spuitkurk willen zetten. De gevel zou ongeveer 200m2 zijn. Hierin zijn wij ook opzoek naar advies over de uitvoering.
dinsdag 2 juni 2020

Gevel isoleren en bekleden

Betreft isolatie van aangebouwde garage/werkruimte aan huis. Garage is opgetrokken uit steen en momenteel afgewerkt met houten gevelbekleding. Nieuwe isolatie minimale waarde 3.5 ivm subsidie SEEH. Te isoleren oppervlak ca 50 m2. Eventueel ook vernieuwen dak door Epdm ca 30 m2. Nieuwe afwerking gevelbekleding met composiet van henderson living of gelijkwaardig. Foto's en nadere info op aanvraag mogelijk. Voorkeur voor email. Uitvoeren werkzaamheden najaar 2020. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
dinsdag 19 mei 2020

Gevel renoveren

Ongeveer 50 m2 voegwerk verwijderen voegen en impregneren. Moet stelling geplaatst worden over schuin garagedak.
dinsdag 19 mei 2020

Vrijstaande woning gevels stucen met crepi

Ik wil de gevel laten stucen (crepi). Het gaat om 120 m2, het huis is vrijstaand, dus je kunt overal makkelijk bij en er zitten 10 ramen in en is 11 meter hoog. Nu zijn er gewoon bakstenen en de spouw is al geïsoleerd. ik zou graag rond augustus/september beginnen.
woensdag 13 mei 2020

Isoleren gevel en stucen

Graat laten wij onze gevel isoleren en stucen. Het gaat om een steense muur aan de zijkant van het huis, deze willen wij laten isoleren en dan stucen. Wij hebben nu veel water doorslag en komt er veel vocht binnen. Wat voor soort isolatiemateriaal maakt ons niet veel uit. het gaat om ongeveer 30 m2. Eventueel willen wij de voorgevel ook stucen maar zonder isolatie, dit gaat om 37 m2. Graag hebben wij iemand langs waarmee wij de situatie kunnen bespreken.
woensdag 22 april 2020

Buiten muren isoleren en afwerken met Crepi

Ik wil graag de buitenmuren laten isoleren en af laten werken met Crepi. Het gaat om ongeveer 60 m2, ik verneem graag van u
vrijdag 17 april 2020

Metselwerk tuinmuur

Ik wil een tuinmuur laten metselen , verschillende hoogtes, steunpilaren en iets verhoging (trapvorm) muur gedeeltelijk 2 m hoog, steens en andere stukken ongeveer 1 tot 1,5 mtr hoog. Totaal zou ongeveer 50 m2 zijn. Het moet een gewone steen zijn (zie foto (traptreden) Qua model moet het in de buurt komen van de andere foto. verder 2 foto's van de oude situatie meegestuurd.
woensdag 1 april 2020

Gevel renoveren

De bakstenen muur is 9 meter breed en 4 meter hoog. Met 4 ramen en 1 deuropening. Ik wil het een nieuwe look geven en ik wil graag bespreken wat de mogelijkheden zijn.
dinsdag 24 maart 2020

Isoleren van spouwmuur boerderij en voegwerk herstel

Vrijstaand huis boerderij. 1926 Spouwmuur isolatie ca 200 m3 Gedeeltelijk voegherstel ter voorkoming van vochtproblemen. Onderhoud. 6cm dikke spouwmuur.
zaterdag 21 maart 2020

Zandstralen en impregneren van gevel

Graag zou ik een offerte aan willen vragen voor het laten zandstralen van de voegen en muur en het laten impregneren hiervan. Het gaat om 120 m2. Ik hoor graag van u.
dinsdag 17 maart 2020

Houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van verticaal aangebrachte houten delen. Afvoeren doen we zelf. Zo nodig aanpassen grondhout. Dan graag leveren en aanbrengen van horizontale kunststof delen in de kleur RAL 6009. De afmeting is ongeveer 10 m2 en het zit op een hoogte van ongeveer 7 meter. Het gat om de kopgevel. Dan ook het schilderen van een zolderraam en de boeideel. Afmetingen zijn lastig te zeggen.
donderdag 5 maart 2020

Het opnieuw stucen van de gevel en isolatie aanbrengen

De stuklaag van mijn voorgevel laat los. Deze wil ik verwijderen en opnieuw laten stucen. Het isoleren mag als optie er bij gezet worden. De woning is 3 meter breed en 5 hoog. Denk dat het totaal oppervlakte ongeveer 10-12m zal zijn zonder de ramen en deuren. Er zal denk ik wel een steiger voor moeten worden opgezet.
woensdag 19 februari 2020

Isoleren van buitengevels en gevelbekleding steenstrips

Het gaat om een kopgevel 10 meter breedte en hoogte 8a9 meter, voorgevel 12meter breedte ca 4 m hoogte , zijgevel 10 meter breed en 4 meter hoog. beneden zitten in totaal 6 ramen van 2*1,5 en een voordeur van 2,5*1,3 meter en een garagedeur van 2,5 *2 meter in Op dit moment is het gewoon een stenen, het idee is om dit te isoleren en vervolgens gevelbekleding in de vorm van steenstrips te realiseren.
zaterdag 8 februari 2020

Gevel bekleden

De voorgevel is 6 m, zijgevel 8 m en de hoogte is ongeveer 5 m. Ik wil de punt bekleden met hout of sidings. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 4 februari 2020

Gevel isolatie + afwerking

Het gaat om een bestaande bebouwing van circa 60 m2 vzv 80 mm gevelisolatie en afgewerkt met crepi. Daarnaast opbouw ca 68 m2 afwerken met aqua panel vzv crepi en schuur bestaande uit gevelsteen ca 25 m2 vzv crepi. Alle hoeken en kozijnuitsparingen dien vzv hoekprofielen. Eventuele A-cad tekeningen/pdf op aanvraag. Graag met garantie.
vrijdag 10 januari 2020

Gevelbekleding vernieuwen van chalet

Ik wil de huidige gevelbekleding (canexel) laten vervangen. Chalet maat met buitenafmetingen zijn 11 m bij 4,20 meter. - verwijderen van bestaande bekleding (canexel?) - herbekleden met behoud van bestaande deur en ramen Te bekijken welk materiaal te gebruiken => vereiste onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Eventueel ter plaatse afspreken om de mogelijkheden te bekijken. Werken idealiter nog uit te voeren vóór de zomer.
dinsdag 7 januari 2020

Het isoleren van de buitengevel

Bestaande woning uit 1920. Er is geen spouw. Wil isolatie op buitengevel, plus steenstrips. Het liefst rondom de woning. De gevel heeft 2 deuren en 3 ramen. Advies vakman wat betreft het type isolatie is gewenst. Het oppervlakte minus de deuren en ramen zal ongeveer 90m2 zijn.
maandag 23 december 2019

Bestaande berging isoleren

Ik wil de bestaande berging isoleren om er een slaapkamer en badkamer van te maken. Het gaat om 30 m2.
zondag 15 december 2019

Schoonmaken spouwmuur voor gevelisolatie en mogelijk ook isoleren

Ik zoek een gevelspecialist die mijn spouwmuur kan schoonmaken. Ik wil de spouwmuren van onze 2 onder 1 kap woning laten isoleren, maar na onderzoek blijkt dat onderin de spouwmuur vervuiling aanwezig is. Ik wil daarom graag een offerte voor het schoonmaken van de spouwmuur, zodat daarna een spouwmuur isolatie toegepast kan worden. Het gaat om de voorgevel. In totaal zou er ongeveer 4,5 meter breed schoongemaakt moeten worden. Voornamelijk onder het raam zit er veel, het raam zit op 1,5 meter hoogte ongeveer. Als isoleren ook mogelijk is, dat graag meenemen. Ik dacht zelf aan EPS parel isolatie.
dinsdag 26 november 2019

Gevel herstellen

Zitten wat scheuren in zijmuur, voegwerk is weggesleten en scheur in hoek, deze is ontstaan doordat onder de voorgevel een fundering is gezet. Het gaat om 10 m2 wat hersteld moet worden.
woensdag 20 november 2019

Gevel renoveren

Het betreft een oude woning. Ik heb 1 zijmuur en de achtergevel die heel erg vochtig is aan de binnenkant (op zolder en in de logeerkamer). Het behang komt er zelfs af, en boven op zolder voel ik dat de muur nat is. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om dit te herstellen.
vrijdag 15 november 2019

Stuk van dak metselen

Er is een stukje muur op mijn dak wat gemetseld moet worden. Ik weet niet wat de afmetingen zijn maar ik maak graag een afspraak zodat ik u kan laten zien wat ik bedoel. Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius