Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel van de bijkeuken/logeerkamer bekleden :

Gevel van de bijkeuken/logeerkamer bekleden

Ik wil mijn gevel laten bekleden met duurzaam zacht hout. Het gaat om een bijkeuken/logeerkamer op de begane grond. De oppervlakte is 35 m2.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel van de bijkeuken/logeerkamer bekleden uit heel Nederland:

Herstellen verzakte bijkeuken

Mijn bijkeuken is verzakt, boven zon 2/3 cm van de gevel af. De aanbouw is 3 bij 2 meter en staat waarschijnlijk op een betonnen plaat zonder palen. Hij lijkt echter wel op de originele fundering van het huis/keuken gezet te zijn. Graag een prijsindicatie van de kosten.

Gevel isoleren

Ik heb een vrijstaande woning uit 1969 met spouwmuren zonder isolatie. Vloeroppervlak 7 x 9 meter met een aangebouwde bijkeuken en daarnaast een serre van 6 x 4 meter. Grof gerekend kom ik uit op ongeveer 130 m2 muur exclusief ramen en deuren. Ik denk aan een afwerking met steenstrips of pleisterwerk op de isolatieplaten maar sta open voor andere ideeën.

Reinigen en opnieuw voegen gevel

Wij overwegen om de gevels van ons huis uit 1957 te laten reinigen. Het gaat hierbij om het gedeelte met de rode bakstenen welke wij niet (verder) willen beschadigen door een foutieve reiniging. Wij weten dus niet wat het beste zal zijn, chemisch reinigen, zandstralen, hoge druk reinigen, stomen of iets dergelijks? Tevens willen we het oude voegwerk uit laten kappen-/slijpen en opnieuw laten op voegen met een donkere kleur voeg. Daarna lijkt het ons slim om de gevels te impregneren. De basis van het huis is (b) 8,50 meter x (d) 7,00 meter x (h) ± 7,50 meter. en de bijkeuken (b) 3,35 meter x (d) 4,40 meter x (h) ± 3,50 meter. We zoeken een partij die dit kan regelen voor ons.

Constructie berekenen vanwege verwijderen draagmuur

Ik wil graag de constructie laten berekenen, omdat in ons toekomstig huis een draagmuur verwijderd moet worden. Dit gaat om de draagmuur tussen de keuken en de bijkeuken. De bijkeuken is een aanbouw, dus feitelijk gaat een deel van de gevel verwijderd worden. Er staan nog twee verdiepingen bovenop.

Opbouw op garage en bijkeuken

Wij willen graag een opbouw op de garage en klein stuk van bijkeuken aan achterzijde woning ook. Dit om minimaal 2 extra slaapkamers te creëren. Er moet ook uiteraard een doorgang door de gevel komen. De voorkant van de garage dient verlengt te worden, opbouw ook. De afmeting van de garage (inclusief verlenging) is 8 x 3 meter. De afmeting van de bijkeuken is 3 x 2 meter. Wat zijn de kosten voor een casco opbouw? Afwerking doe ik zelf.

Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen

- Voor huidige garage uitbouw tot voorzijde huis (zie figuur 1 en 8). Dit wordt de nieuwe garage. Op de plek van de huidige garagedeur komt een gesloten muur. De huidige garagedeur wordt verplaatst naar de voorzijde. In de lange westzijde komt 1 gesloten buitendeur. Alle muren worden volledig geïsoleerd. (totale oppervlakte ongeveer 16m2) - De huidige garage krijgt een andere functie: dit wordt een normale kamer. - Het huidige dak (puntdak) van de woning wordt doorgetrokken over de nieuwe garage en de oude garage tot de nieuwe zijgevel west, met een rechtoplopende gevel. Het kozijn wat in de huidige zijgevel zit, kan gebruikt worden voor plaatsing in de nieuwe zijgevel zie figuur 2 en 12, oppervlakte ongeveer 29m2 (schuin dak vanaf de vloer zoals de rest van het huis). - Er komt een lange dakkapel aan de noordzijde op het uitgebouwde dak en gedeeltelijk op het bestaande dak (figuur 12). De dakkapel wordt 5 a 6 meter, verdeeld over de 2 kamers (1 kamer en gang). - Er komt een dakkapel aan de huidige uiterste bovenkamer aan de westzijde, aan de zuidkant van de woning (figuur 12). - Naast de huidige garage komt 3 meter uitbouw naar de oostzijde (figuur 8, ongeveer 12m2). Dit wordt de nieuwe keuken. Er komen openslaande deuren naar de tuin in. - De volgende tussenmuren moeten worden weggehaald (figuur 10, hoe is te zien of hier dragende muren bij zitten, en zo ja wat zou hier de oplossing zijn (profiel in plafond? ): o Muur tussen huidige woonkamer en keuken o Muur tussen huidige bijkeuken en badkamer o Muur tussen huidige keuken en bijkeuken/badkamer o Muur tussen huidige bijkeuken en nieuwe uitbouw - Boven op het platte dak van de huidige garage en op de nieuwe carport komt een schuin dak (figuur 12, nok-op-nok, ongeveer 30m2 van muur tot muur). Aan de oostzijde van dit schuine dak komt een dakkapel van 3 meter lengte. De nokhoogte van dit dak krijgt niet per definitie dezelfde nokhoogte als het huis, maar eea moet resulteren in een minimale kamerbreedte

Lood vervangen op een plat dak

Ik wil het lood laten vervangen, ik heb nu scheuren in het lood over een lengte van 9 meter boven garage en carport. En over een lengte van 6 meter om de hoek van de gevel boven de bijkeuken en uitbouw plat dak serre.

Uitbouw achterzijde woning

Wij hebben een huis op het oog dat we alleen interessant vinden als we kunnen uitbouwen. Daarom zouden we graag willen weten wat daar de kosten ongeveer van zouden zijn. Het gaat om een uitbouw aan de achterzijde van de woning van ongeveer 4 meter diep en 4 meter breed. De hoogte weet ik niet, net zo hoog als het bestaande plafond op de begane grond. Aan de rechterzijde staat al een muur van ongeveer 4 meter van de bijkeuken. Aan de linkerzijde staat een muur van ca. 2 muur van de uitbouw van de buren. De gevel dient te worden voorzien van glazen aluminium harmonicadeuren. Omdat de eetkamer en keuken vrij donker worden door de uitbouw, zouden we boven de deuren, voor meer lichtinval, graag schuine ramen willen die overlopen in het dak van de uitbouw. De uitbouw dient voorzien te worden van vloerverwarming die aangesloten moet worden op de bestaande warmtepomp, deze bevindt zich in de garage/speelkamer naast de bijkeuken. Daarnaast moet er minstens 1 lichtpunt komen in het plafond, eventueel wat spotjes en een aantal stopcontacten in de muren.

Buitenstucwerk op de achtergevel aanbrengen

Ik wil 15 m² buiten-stucwerk op mijn oude woning uit 1901 laten vervangen. Het betreft een achtergevel. De verouderde stuclaag moet grotendeels verwijderd worden; de stuclaag is nog hard maar er zitten grote delen op die hol klinken. Tegen de achtergevel zit een bijkeuken gebouwd van ongeveer 200 x 220 cm met een schuin dak. In de achtergevel zitten openslaande deuren van ongeveer 300 x 200 cm. Het puntdak aan de achtergevel tot de nok is geheel vlak, de stuclaag dient tegen de pannen gesmeerd te worden (er is geen goot aan de achtergevel). In het midden van de punt van de gevel zit een kozijn van ongeveer 160 x 120 cm. De wens is een solide achtergevel met meerdere lagen stuc en een zeer goede hechting, glad en waterdicht afgewerkt. De ondergrond bij de muur moet tijdens de klus worden afgedekt, dat gaat om 5 m². We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Oude airco verwijderen

Wij willen een oude airco unit uit 2007 laten verwijderen en afvoeren. Airco is gemonteerd in de bijkeuken op de begane grond. De buitunit zit op de gevelmuur. De gaten in de gevel moet weer dicht gemaakt worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.