Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor bekleden van de windveren:

Bekleden van de windveren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt staal. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De houten windveren van ons huis (bouwjaar 1908) zijn toe aan een schilderbeurt. Dat is elke keer weer een kostbare aangelegenheid omdat er een steiger voor nodig is. Daarom wil ik ze nu laten bekleden. Daarover wil ik advies en een prijsopgave.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekleden van de windveren uit heel Nederland:

Schuurdak opnieuw bekleden met bitumen of platen

Ik zoek een partij die mijn schuurdak, van 4 meter lang en 3,80 meter breed, opnieuw kan dekken. Daarnaast moeten ook de windveren vervangen worden. De schuur bevind zich in mijn achtertuin en is goed bereikbaar.

Boeiboord bekleden met Plastisol

We willen graag boeiborden en windveren op ons huis laten bekleden met Plastisol. Het gaat om het complete dak (ook het bijgebouw) zie foto's. Maten weet ik niet, dus iemand zou langs moeten moet komen om te meten. Dit kan op afspraak.

Windveren bekleden met Progelit

Graag wil ik mijn windveren/gootplanken laten bekleden met een onderhoudsarm materiaal. Heeft u hier iets voor? Gootplanken circa 20 m1 (breedte circa 20 cm). Windveren circa 10 m1 (breedte circa 20 + 20 cm). Eventueel wel een hoogwerker nodig.

Windveren bekleden

De windveren van onze schuur moeten wel heel vaak geschilderd. Graag willen we iets van bekleding over deze windveren. Kan dat? Misschien kan er een laag over gezet worden? De windveren zijn bij elkaar 16 meter.

Windveren bekleden

Ik wil graag mijn windveer laten bekleden. Het gaat om de windveer aan de voor- en achterzijde van de helft van een 2 onder 1 kap.

Trespa bevestigen aan dakgoot en boeiboorden

Graag willen wij de dakgoot, onderkant dakgoot en windveren laten bekleden met trespa. Het betreft een 2 onder 1 kap woning en de buren doen in eerste instantie niet mee. Afmetingen ga ik voor u uitzoeken, dit kan ik aan u doorgeven bij het telefonisch contact.

Windveren laten bekleden met plastisol

Ik wil graag de bestaande windveren van mijn huis laten bekleden met Plastisol of een ander materiaal. De bestaande windveren zijn vlak en niet rot vandaar deze methode. Het materiaal moet wel in de kleur donker bruin te leveren zijn. Het betreft een vrijstaande woning.

Windveren bekleden met Progelit

Wij wonen in een hoekwoning van een rij woningen, vier onder één kap. Ik wil op de windveren aan de zijkant van mijn puntdak graag Progelit laten plaatsen. De bestaande windveren kunnen daarbij als ondergrond dienen. Het gaat om in totaal ongeveer 11 meter.

Houten dakrand met keralit of Trespa bekleden

De houten dakrand met Keralit of Trespa bekleden. Ongeveer 35 strekkende meter, wellicht meer als de garage meegenomen wordt. Het gaat primair om de windveren, die lopen van de bovenkant eerste verdieping tot ongeveer 8 hoog (nokhoogte) en de rand boven de slaapkamerramen op de eerste verdieping. De huidige betimmering laten zitten en het Keralit of Trespa daarop zetten.

Keralit of Vinylplus aanbrengen

Graag laten wij de punt van de woning bekleden met Keralit of Vinylplus. De punt is 2.50 meter hoog en de breedte varieert tussen 20 cm tot 6 meter. Ook laten wij graag de windveren vervangen door Keralit of Vinylplus.