Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zeist of directe omgeving.

1054 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: houten gevelbekleding vervangen, isoleren van de gevel, dijkwoning bekleden, woning isoleren, buitengevel isoleren, woning rondom isoleren, steenstrips met isolatie aanbrengen, gevel isoleren en bekleden, buitengevel isoleren, buitengevels isoleren, buitengevelisolatie plaatsen, buitenisolatie plaatsen, gevelbekleding plaatsen, plaatsen van steenstrips aan buitengevel, voegwerk herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Muurdoorvoer voor de afzuigkap boren

Ik wil graag een opening in onze buitenmuur van de keuken laten maken, zodat er een doorvoer voor de kookafzuiging kan worden geplaatst. Betreft een betonnen binnenmuur en bakstenen buitenmuur. Doorvoer van 150 mm moet worden gemaakt op 400 mm hoogte (onder de vensterbank). Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Gevel, voegen en balkons herstellen

Ik zoek een partij voor herstelwerkzaamheden aan de gevel, voegen en twee balkons. De woning is goed bereikbaar.

Gevel reinigen

Het gaat om drie onbeschilderde gevels die ik graag wil laten reinigen. De woning is uit bouwjaar 1920 en telt circa 150 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Bekleden van de windveren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt staal. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De houten windveren van ons huis (bouwjaar 1908) zijn toe aan een schilderbeurt. Dat is elke keer weer een kostbare aangelegenheid omdat er een steiger voor nodig is. Daarom wil ik ze nu laten bekleden. Daarover wil ik advies en een prijsopgave.

Tuinmuur metselen

In verband met het verplaatsen van de erfgrens wil ik een nieuw muurdeel laten bouwen. De hoogte is circa 50 centimeter met kolom tot circa 180 cm. De muur loopt in een hoek (kolom op de hoek) met een deel van 1.70 meter lang en een deel van 1.50 meter lang. Startpunt en eindpunt ook afwerken met een kolom en aansluiten op bestaande muur.

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen renovatie, voegen vervangen, impregneren en top afmeren. 140x100x100 lxbxh in cm Platdak Voor foto zie Google eart.

Gevel voegen

Buitenkant metselwerk/gevel voor achterzijde. Opnieuw voegen

Houten gevel door kunststof vervangen

Ik zou graag mijn houten gevel aan de achterzijde laten vervangen door kunststof. Het gaat om ongeveer 27 m2. Ik wil hierbij de houten kozijnen niet vervangen. Hoor graag wat hierin mogelijk op welk termijn en welke kosten hierbij gepaard gaan. Aanschaffen van materialen en afvoeren in overleg.

Metselwerk laten uitvoeren

I want to have someone mortar the fence at my place. It's about 50 metres long that needs to be done.

Muren metselen

Het is een aanbouw groot Binnen muren en buiten muren vuilwerk van porrisette steen 25cm lang 9cm breed 10 cm hoog 36 in een m2 ongeveer 300 m2 vuilwerk

Muur metselen met vierkante Franse keien

Er dient een muur gemetseld te worden van 4 meter breed en 2 meter hoog. Te gebruiken steen: vierkante franse keien. De fundering wordt zelf aangelegd en het materiaal wordt geleverd. Graag ontvang ik een offerte van de kosten voor het metselen en afvoegen hiervan.

Tuinmuur metselen met Waalstenen

Tuinmuur metselen, 5 meter breed + deur, 1,2 meter=raamwerk. Steen soort Waal, ongeveer 67 stuks per m2. Graag prijs incl. Stenen, materiaal en een offerte zonder materiaal en stenen. Graag aangeven wat fundering en voegwerk kost.

Tuinmuur metselen

Wij hebben momenteel in onze achtertuin een schutting van 3 schuttingdelen van 180 x 180 cm en een poortdeur van 120 cm breed. Deze is in erg slechte staat en ik wil alles gaan verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik er graag een enkelsteen schutting laten maken van 200 cm hoog met metselstenen in Waalformaat. Er is nog geen fundering. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Muurtje metselen

Ik wil een muurtje om hout tegenaan te kunnen leggen. 4 meter lang en 2 meter hoog.

Galerij en balkons renoveren

Wij willen de hijsogen op de balkons en galerij opnieuw laten dichten, smeren en schoonmaken (10 balkons en 1 galerij). Daarnaast is er op de galerij een lekkage in de naad tussen twee galerijplaten. Deze moet gedicht worden. Het betreft een complex van 8 appartementen.

Betonnen muurelementen op maat zagen

Ik heb betonelementen van 8 centimeter hoog en 18 centimeter breed. Bij 5 van deze elementen moet een stuk afgezaagd worden. Graag ontvang ik een prijsopgave rekening houdend dat ik de betonelementen zelf breng naar de locatie van degene die deze zaagt.

Gat boren voor de afzuigkap

Graag ontvang ik een offerte voor het boren van een gat tbv een afzuigkap in een nieuwbouwwoning. De voor- en achtergevel worden opgebouwd met houten spouwbladen (met FSC keurmerk). De complete gevelopbouw van binnen naar buiten is als volgt: • watervaste gipsplaat; • dampremmende folie; • houten stijl- en regelwerk met daartussen isolatie van minerale wol; • dampopen, waterkerende folie; • luchtspouw; • metselwerk. De woning betreft er eentje van een kleinschalig nieuwbouw project, waar 19 andere woningen ook interesse hebben in het boren van een gat voor de afzuigkap.

Gebouwtje metselen

Het betreft het metselen van een gebouwtje van 11.30 bij 4.60 meter en 3.10 meter hoog. De gevelstenen van de buitenspouw dienen met ankers en isolatie van 15 cm geplaatst te worden. Het binnenbad is 15 cm en van gipsblokken. In de wanden komen 2 kozijnen, 1 kozijn van 3.60 x 110,1 en 1 kozijn van 1.50 x 2.20 meter. De toilet raampjes dienen nog berekend te worden. De levering van de kozijnen door derden. Werkadres is in Zeist.

Gebouwtje metselen

Het betreft het metselen van een gebouwtje van 11.30 bij 4.60 meter en 3.10 meter hoog. De gevelstenen van de buitenspouw dienen met ankers en isolatie van 15 cm geplaatst te worden. Het binnenbad is 15 cm en van gipsblokken. In de wanden komen 2 kozijnen, 1 kozijn van 3.60 x 110,1 en 1 kozijn van 1.50 x 2.20 meter. De toilet raampjes dienen nog berekend te worden. De levering van de kozijnen door derden. Werkadres is in Zeist.

Reinigen en impregneren schoorstenen

Voor een kleine VVE: het reinigen en impregneren van 3 hele en 1 halve schoorsteen van een appartementencomplex met schuin dak, 3-hoog. In 2007 zijn de schoorstenen reeds gerenoveerd (voegen, lood e.d.).

Waterslagen vervangen

Wij hebben voor raamdorpels / waterslagen die lelijk worden en willen die laten vervangen door nieuwe. Het zijn er 24 in totaal, op de begane grond, bij de voortuin. Materialen zijn al in huis.

Nieuwbouwwoning opmetselen

Nieuw te bouwen herenhuis Metselwerk (gevel) aan de buitenkant van het huis. Kruisverband, totaal 16. 230 stenen (uitgerekend door calculatiebureau). Geen fundering nodig. Excl. Voegwerk (wordt een snijvoeg). Graag inzicht in minimaal aantal benodigde uren + materiaal (specie) + totale prijs (+ evt. Andere kosten) Starten september 2015.

Muur als erfafscheiding metselen

In plaats van een schutting willen we een muur laten zetten. Een muur van 8 meter lang (ongeveer) en hij moet 2,5 meter hoog worden. De fundering moet ook gemaakt worden. Als het kan, moet de steen passen bij rode stenen van een oude muur die er al staat. Niks bijzonders, maar het heeft een oude uitstraling, wat ik leuk vind.

Schoorsteen bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Wij hebben drie jaar geleden onze schoorsteen aan de buitenkant laten schoonmaken, nieuwe voegen, loodstrips etc. Nu hebben wij vermoedelijk toch weer lekkage via de bovenkant van de schoorsteen. Gevraagd: controle en opnieuw aansmeren bovenkant (rondom de pijpjes) met Flexim o.i.d.

Gevel impregneren tegen vochtdoorslag

Een deel van de voorgevel van +/- 10 m2 impregneren i.v.m. vocht op een binnenmuur. Slechts bij 1 kamer hebben we last van vocht, vandaar dat een deel van de gevel geimpregneerd moet worden.