Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Zeist of directe omgeving.

1040 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel renoveren, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Buitengevel isoleren en impregneren

Het gaat om het aan de buitenkant isoleren en impregneren van een steens muur van een eigen woning gebouwd in 1908. Ik laat mij adviseren over het isolatiemateriaal. Het gaat om zo'n 50 tot 100 m2.

Gevel isolatie

Momenteel heeft onze woning (bj. 1913) woning een enkel steense muur (geen spouw) en we onderzoeken graag de mogelijkheid om dit te isoleren en afwerken. Het gaat om 120 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel renovatie

Ik wil graag samen met de buren,2 onder 1 kap huizen, gevelisolatie met aan bovenzijde keralit en onderzijde natuursteen strip van ca 80cm hoog, per huis ca 105 m2.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Ik wil mijn gevel laten isoleren, maar uit onderzoek is gebleken dat in een klein gedeelte van de spouwmuur (enkele meters) wat vervuiling zit. Dit moet verwijderd worden. Het gaat om ongeveer een stuk van 2-3 meter bij de schoorsteen in de buurt. Het stuk is langs de oprijlaan dus er zou wel prima gewerkt kunnen worden. Het isoleren hoeft niet meegenomen te worden in de offerte.

Gevel renovatie

Betreft isolatie (en afwerking) van zijgevel. Pand is uit ca. 1900, afwerking nu o.b.v. harde pleisterlaag. Afmeting is 9,35 meter (l) bij ca. 7 meter (h). Gevel bevindt zich in steeg op eigen grond.

Gevel isoleren en bekleden

Ik wil graag de gevel bekleden en isoleren. Ik weet niet zeker wat er tegen de gevel aan zit op dit moment, dit zou ik graag door een expert willen laten beoordelen. We willen eenzelfde kleur en uitstraling terug hebben. Ik heb eventueel foto’s van de gevel. Eind januari krijgen we de sleutel. Ik heb begrepen dat er mogelijk een offerte voor nodig is, klopt dit? Het zou gaan om de zij- en voorgevel van totaal 100 m2 ongeveer, als ik het goed berekend heb via de tekeningen. De woning heeft een begane grond, een verdieping en een vliering. Tot de nok is het ongeveer 8 meter hoog en tot de rand 6 meter. Een steiger plaatsen is mogelijk. Graag ontvang ik een offerte.

Het isoleren van een blinde muur

Vrijstaande woning, bouwjaar 1908, blinde muur, hoogte 6 meter, lengte 11 meter. Deze wil ik graag laten isoleren met Crepi.

Gevel van de bijkeuken/logeerkamer bekleden

Ik wil mijn gevel laten bekleden met duurzaam zacht hout. Het gaat om een bijkeuken/logeerkamer op de begane grond. De oppervlakte is 35 m2.

Schoorstenen waterdicht afsluiten

Wij hebben een vocht probleem op zolder, waarbij een wand steeds vochtig wordt bij regenval. Deze is gelokaliseerd onder een schoorsteen, die onlangs nieuw lood heeft gekregen. Desondanks blijft de lekkage bestaan, en wij zouden graag laten beoordelen of dit met de schoorsteen zelf te maken heeft.

Buitenmuur isoleren

Ik wil graag een buitenmuur isoleren. Het gaat om een 2-onder 1kap woning / gemeentemonument uit 1921. De buitenmuur is deels schoon metselwerk (onderkant muur ca. 50cm) en stucwerk waardoor spouwmuurisolatie niet mogelijk is.

Muurdoorvoer voor de afzuigkap boren

Ik wil graag een opening in onze buitenmuur van de keuken laten maken, zodat er een doorvoer voor de kookafzuiging kan worden geplaatst. Betreft een betonnen binnenmuur en bakstenen buitenmuur. Doorvoer van 150 mm moet worden gemaakt op 400 mm hoogte (onder de vensterbank). Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Gevel, voegen en balkons herstellen

Ik zoek een partij voor herstelwerkzaamheden aan de gevel, voegen en twee balkons. De woning is goed bereikbaar.

Gevel reinigen

Het gaat om drie onbeschilderde gevels die ik graag wil laten reinigen. De woning is uit bouwjaar 1920 en telt circa 150 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Bekleden van de windveren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Minder dan 10 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. In welke metaalsoorten heb je interesse? Gelakt staal. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De houten windveren van ons huis (bouwjaar 1908) zijn toe aan een schilderbeurt. Dat is elke keer weer een kostbare aangelegenheid omdat er een steiger voor nodig is. Daarom wil ik ze nu laten bekleden. Daarover wil ik advies en een prijsopgave.

Tuinmuur metselen

In verband met het verplaatsen van de erfgrens wil ik een nieuw muurdeel laten bouwen. De hoogte is circa 50 centimeter met kolom tot circa 180 cm. De muur loopt in een hoek (kolom op de hoek) met een deel van 1.70 meter lang en een deel van 1.50 meter lang. Startpunt en eindpunt ook afwerken met een kolom en aansluiten op bestaande muur.

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen renovatie, voegen vervangen, impregneren en top afmeren. 140x100x100 lxbxh in cm Platdak Voor foto zie Google eart.

Gevel voegen

Buitenkant metselwerk/gevel voor achterzijde. Opnieuw voegen

Houten gevel door kunststof vervangen

Ik zou graag mijn houten gevel aan de achterzijde laten vervangen door kunststof. Het gaat om ongeveer 27 m2. Ik wil hierbij de houten kozijnen niet vervangen. Hoor graag wat hierin mogelijk op welk termijn en welke kosten hierbij gepaard gaan. Aanschaffen van materialen en afvoeren in overleg.

Metselwerk laten uitvoeren

I want to have someone mortar the fence at my place. It's about 50 metres long that needs to be done.

Muren metselen

Het is een aanbouw groot Binnen muren en buiten muren vuilwerk van porrisette steen 25cm lang 9cm breed 10 cm hoog 36 in een m2 ongeveer 300 m2 vuilwerk

Muur metselen met vierkante Franse keien

Er dient een muur gemetseld te worden van 4 meter breed en 2 meter hoog. Te gebruiken steen: vierkante franse keien. De fundering wordt zelf aangelegd en het materiaal wordt geleverd. Graag ontvang ik een offerte van de kosten voor het metselen en afvoegen hiervan.

Tuinmuur metselen met Waalstenen

Tuinmuur metselen, 5 meter breed + deur, 1,2 meter=raamwerk. Steen soort Waal, ongeveer 67 stuks per m2. Graag prijs incl. Stenen, materiaal en een offerte zonder materiaal en stenen. Graag aangeven wat fundering en voegwerk kost.

Tuinmuur metselen

Wij hebben momenteel in onze achtertuin een schutting van 3 schuttingdelen van 180 x 180 cm en een poortdeur van 120 cm breed. Deze is in erg slechte staat en ik wil alles gaan verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik er graag een enkelsteen schutting laten maken van 200 cm hoog met metselstenen in Waalformaat. Er is nog geen fundering. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Muurtje metselen

Ik wil een muurtje om hout tegenaan te kunnen leggen. 4 meter lang en 2 meter hoog.

Galerij en balkons renoveren

Wij willen de hijsogen op de balkons en galerij opnieuw laten dichten, smeren en schoonmaken (10 balkons en 1 galerij). Daarnaast is er op de galerij een lekkage in de naad tussen twee galerijplaten. Deze moet gedicht worden. Het betreft een complex van 8 appartementen.