Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Woerden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Woerden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Woerden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Woerden of directe omgeving.

774 klanten uit Woerden bevelen een bij Casius in Woerden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Woerden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof, afscheidingsmuren tussen appartementen voegwerk herstellen, gevelbekleding vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Woerden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Metselen tuinmuur

Ik wil een tuinmuur in mijn voortuin laten metselen. De muur zal 2 steens dik worden met een hoogte van ongeveer 50 cm. Er is 1 muur recht met ongeveer 5 meter lengte, de tweede muur is ongeveer 7 meter met 90 graden bocht. Beide muren hebben 2 kantelen.

Buitenmuur opnieuw voegen

De voegen in de achtergevel willen wij graag laten vervangen. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Buitenmuur impregneren

Ik wil de buitenmuur laten behandelen, zodat er geen doorslag meer is vanwege regen en wind. De muur is ongeveer 40 m2.

Gat boren in buitenmuur/binnenmuur

Wij hebben een afzuigsysteem gekocht op het werk, maar deze moet nog geplaatst worden. Hiervoor moeten eerst aantal gaten (circa 3) geboord worden. Het betreft een tweede verdieping, waarvan 1 deel aan de straatkant valt en het andere aan een stuk gras. Ik wil daarnaast een aparte offerte voor het installeren van het afzuigsysteem.

Buitenmuur metselen

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het plaatsen van een tuinmuur van circa 3,60 x 1,90 meter. Momenteel is er nog een halfsteensmuur aanwezig, welke inmiddels van de grond is gekomen door het verzakken van de bodem. Graag ontvang ik dus een prijs voor het zowel verwijderen van de oude muur, als het plaatsen van de nieuwe. Is het nodig deze nieuwe muur te funderen? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Latei repareren

Ik wil graag een deel van de buitenmuur van mijn huis laten repareren. Een deel boven een groot raam is de afgelopen jaren gezakt, ongeveer 1.5 cm en daardoor ontstaan er ongewenste gaten bij de dakrand. Ik ben op zoek naar een specialist die dit probleem kan beoordelen en mij een reparatievoorstel met de bijbehorende kosten kan doen toekomen. De muur is stootvoeg loos gemetseld met een lange, platte steen. Deze steen is niet meer verkrijgbaar, dus voorzichtigheid is geboden.

Penant opnieuw opmetselen

Een muurtje in de tuin waaraan een hek is bevestigd is scheef getrokken en moet weer worden rechtgezet. Het muurtje is ongeveer 1 meter hoog en 50 cm breed. Graag reacties voor 5 mei 2016: Mag eerst globaal, indien mogelijk in detail. Ter plekke kijken is op afspraak altijd mogelijk.

Vervangen of renoveren van gemetselde schoorsteen

Ons huis is uit 1936 en de schoorsteen is aan vervanging toe. De schoorsteen wordt gedeeld met de buurman maar die gebruikt de kanalen niet meer, bij ons zijn er twee kanalen in gebruik, 1 voor een inbouw houtkachel en 1 voor een inbouw gaskachel. De schoorsteen is ongeveer 1 meter bij 1 meter en ongeveer 50 cm hoog vanaf de nok. We hebben wat last van lekkage en er moet gekeken worden of het volstaat om de voegen en lood vervangen, of de gehele schoorsteen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Pizzaoven voor buiten maken

Wie kan er voor mij een gemetselde pizzaoven in mijn tuin maken?

Buitengevel coaten

Ik wil graag onze linker buiten gevel laten dicht smeren, zodat er geen waterdoorslag meer kan plaatsvinden. De gevel is ongeveer 11 meter lang en 3 meter hoog. Er is een foto beschikbaar.

Achtergevel impregneren

Aan de achterkant van de woning de gevel impregneren. Alleen het deel van de gevel op de 1e verdieping impregneren. Dat is ongeveer 12 m2 inclusief twee ramen. Een gemetselde gevel met witte bakstenen en een grijze voeg. Ik kan een foto van de gevel aan u mailen. Kunt u een indicatie sturen?

Nieuwe schoorsteen opmetselen

De oude schoorsteen moet verwijderd worden en opnieuw opgemetseld met nieuwe stenen. Het liefst zoveel mogelijk gelijkend op de huidige schoorsteen. Een meter of twee hoog, 2 bakstenen diep en 5 bakstenen breed, bij elkaar 600 bakstenen, heb ik berekend.

Snijvoeg in de gevel aanbrengen

Ik wil graag de bestaande voegen in de gevel laten verwijderen en daarna nieuwe voegen laten aanbrengen. Het betreft 22 m2 snijvoeg in de voorgevel. Het grootste gedeelte is gelegen op de begane grond er is een nok/dakkapel op de eerste verdieping waar ook een klein stuk gevoegd zou moeten worden.

Volledige gevel renoveren

Voegwerk: +/- 23 m2. Metselwerk: 2x gat vullen van +/- 20 stenen. Ontroesten en pekelen van gevelhaken. Herstellen en verven van gevelkroon. Reinigen gevel en optioneel impregneren. Uitvoering uiterlijk over drie maanden klaar.

Metselen van een tuinmuur

Het betreft het metselen van een tuinmuur. De fundering is al aanwezig. De lengte is 5 meter en de hoogte 1.80. Tevens dienen er 2 stalen raamwerken bevestigd te worden in de muur. De metselstenen dienen ook geleverd te worden.

Impregneren en reinigen van de voorgevel

Reinigen en impregneren van de voorgevel. De voorgevel is voor het laatst 10 jaar geleden geïmpregneerd. De gevel is ongeveer 8 meter breed en 3 meter hoog.

Scheur in de gevel repareren

Wij hebben een scheur van ongeveer 1 meter in de gevel. Hij zit er al jaren en is in die tijd niet groter geworden, het ziet er alleen niet mooi uit. Wat zou het kosten om deze te laten repareren? Hij zit net onder de ramen van de 1e verdieping en is met een kleine ladder bereikbaar.

Metselwerk van buitenmuur herstellen

Uit mijn buitenmuur missen een aantal stenen (6) Dit gat zou ik nu willen dichten met dezelfde stenen uit een buitenmuurtje. De klus is 6 stenen uit deze muur bikkelen en plaatsen in gat buitenmuur. (opdracht is in Woerden) Zou u mij hier een prijsindicatie van kunnen geven? Gr.

Gevel en schoorsteen renoveren

Buitenmuur moet opnieuw gestuct worden, evt renovatie vd schoorsteen buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Gevel stucen en schoorsteen voegen

Een buitenmuur moet opnieuw gestuukt worden samen met voegen vd schoorsteen

Schoorsteen borstelen en impregneren

Schoorsteen blijft nat door de mos aangroei. Geadviseerd wordt om deze schoon te maken en te impregneren. Het betreft een 2 onder 1 kap met drie verdiepingen.

Glazen steen vervangen

Er moet een glazen steen vervangen worden in een rijtje van negen. Het gaat om 1 steen. Zit in de achterwand van het huis.

Muurtje metselen

Ik heb in de woonkamer een binnendeur met een tussenmuur die in een hoek van 90 graden naar de keuken loopt, die wil ik graag uitbreken en dan direct schuin met deur naar de keuken opnieuw laten metselen waardoor mijn woonkamer wat ruimer wordt en de hal iets kleiner. In de muur zitten 2 dubbele lichtschakelaars verwerkt. Ik wil graag een indicatie van wat dit ongeveer gaat kosten. Muurtje is ongeveer 5 m2 en daarnaast nog een deur.

Voegen garage muur

Zijmuur van 6 meter en 40 cm naast de kanteldeur voegen. Het is een hoek bij een garage. Ongeveer 2.10 meter hoog.

Achtergevel woonhuis voegen

Opnieuw voegen achtergevel woonhuis. Prijsopgave vierkante meter svp. Graag komen kijken, aantal m2 zou ik niet durven schatten. Het betreft een tussenwoning.