Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor lage tuinmuur laten metselen langs het huis:

Lage tuinmuur laten metselen langs het huis

Langs en voor het huis (hoekwoning) willen we graag een lage (1 meter hoge) muur laten metselen in dezelfde steen soort als het huis. Langs het huis ongeveer 12 meter, voor het huis ongeveer 7 meter. Graag ontvangen wij een kostenindicatie voor de werkzaamheden met en zonder aanschaf van stenen.
Onze klant uit Vleuten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lage tuinmuur laten metselen langs het huis uit heel Nederland:

Tuinmuur en stenen plantenbakken stucen

Onze tuinmuur is 9 jaar geleden neergezet maar nog steeds niet gestuced. Datzelfde geldt voor 3 lage plantenbakken. Ik heb nog meer foto\'s. Heeft u deze zomer nog ruimte? buitenwerk Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Lage tuinmuur met kolommen metselen

Wij willen aan de voorzijde van onze twee-onder-een-kapwoning een lage tuinmuur van ongeveer 40 cm hoog laten metselen. De straatzijde is 650 cm lang en vandaar naar onze gevel is 350 cm lang. Zo ontstaat een L-vorm (niet aan de zijde van de oprit, maar aan de andere kant) We willen in totaal 3 kolommen in de muur van ongeveer 1 meter hoog. 1 kolom op elke hoek en 1 in het midden van de lange zijde. We willen eenvoudige metselstenen, want we willen de muur in de toekomst wit verven in RAL 9001. op het muurtje en op de kolommen willen wij als afwerking een grijze stenen plaat laten aanbrengen. Er is nog geen fundering aanwezig. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Gemetselde tuinmuur met aanrijdingsschade herstellen

Er is vanochtend een vuilniswagen tegen de lage tuinmuur bij ons huis gereden (zie foto). Deze muur wil ik weer laten herstellen in zijn oude staat. Ik hoop dat u ons van dienst kunt zijn en hoor het graag. Een bezoek om de klus hier te beoordelen is welkom. Ik ontvang graag uw offerte, die ik ook zal gebruiken voor de verzekeringsclaim.

Metselwerk en hekwerk als tuinafscheiding

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het metselen van een lage tuinmuur met kolommen en plaatsen van gietijzeren hekjes met een poortje. Ik heb een voorbeeld bijgevoegd, het hekwerk mag afwijken. Ik verhuis binnenkort naar de woning van mijn vriend. Er is daar aan 1 kant van de voortuin van 5 X 5,5 meter al een gemetseld muurtje. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Oprit vernieuwen

Graag zou ik een prijsopgaaf willen ontvangen voor het vernieuwen van mijn oprit. Het betreft een hellende oprit met flink oppervlak (54 m²) waarop nu grindtegels liggen. Ik schakel ook een metselaar in om de lage tuinmuur die erlangs loopt te vernieuwen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik ben op de woensdag het best bereikbaar voor een afspraak, i.v.m. mijn werk.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag 33 meter tuinmuur laten metselen. Gaat om een lage muur waarbij wij een hek bovenop willen plaatsen deze mag ook geleverd worden.Qua materiaal willen wij een soort sierbaksteen, maar wij staan helemaal open voor andere ideeën. Zolang het er maar mooi uitziet. De tuin is goed bereikbaar.

Lage tuinmuur metselen

Een nieuwe tuinmuur metselen. Met een lengte van circa 32 meter. Eventueel met poeren. Er is nog geen fundering dus die ook aanbrengen. Er staat nu een eenvoudig, laag hek. Dat moet vervangen worden door een lage muur met daarop een hekwerk. Ruimte laten voor een poortdeur. Kunt u alles verzorgen?

Lage tuinmuur bij woningen metselen

Samen met mijn buurvrouw wil ik een offerte ontvangen voor het metselen van een lage tuinmuur aan de voorzijde van onze woningen. Wij willen een lage tuinmuur van ongeveer 80 cm hoog met bij de toegangspaden stenen kolommen. Het gaat om 8 tot 9 meter lengte per woning. We willen graag een steensoort in de kleur van het metselwerk van de woningen. We hebben een foto als voorbeeld bijgevoegd. We ontvangen graag u offerte.

Siertegels aanbrengen op gemetselde kolommen

Ik heb tussen mijn voortuin en het trottoir een lage gemetselde tuinmuur met 4 gemetselde kolommen van 63 cm hoog en 20 x 20 cm vierkant. Op die kolommen liggen ter afdichting enkele tegels, die dubbel zijn geplaatst. Ik wil 8 beschadigde tegels laten verwijderen en 4 nieuwe afdektegels laten plaatsen van 19,8 x 19,8 cm. De tegels heb ik in mijn bezit, de overige materialen niet. Ik laat dit klusje graag even beoordelen en ontvang dan uw prijsopgave.

Lage tuinmuur met pilaren metselen

Graag uw uw offerte voor het metselen + voegen van een tuinmuur van 8,80 meter lang met een hoogte van circa 50 cm. Inclusief 4 pilaren van 2 meter hoog. Afwerken met een rollaag van een halve steen. De fundering ligt er al en de stenen zijn aanwezig. Tussen de pilaren komt een houten schutting; deze plaatsen we zelf. Eind mei moet het staan.