Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Vinkeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Vinkeveen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Vinkeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Vinkeveen of directe omgeving.

148 klanten uit Vinkeveen bevelen een bij Casius in Vinkeveen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vinkeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Vinkeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Gevel renoveren

Afmetingen zijn 2x 5meter lang bij 1.20 cm hoog en 2x 5 meter bij 0.80 cm hoog het moet horizontaal geplaatst worden dus is recht toe aan waarschijnlijk meerdere huizen in de zelfde straat dat ligt aan de prijs van het project

Muurtjes metselen en herstelwerkzaamheden tegels

Ik wil graag 2 muurtjes laten metselen. De muurtjes zijn 10 meter. Tevens zijn er wat herstelwerkzaamheden van grondtegels.

Zuilen laten metselen

Bij de oprit van ons huis moeten nieuwe zuilen worden gemetseld voor een dubbele poort van 300 cm breed en 180 cm hoog. Momenteel staan er 2 zuilen, maar die zijn te laag (140 cm) en niet breed genoeg (290 cm). De afvoer van het afval doet de klant zelf en de werkplek is goed bereikbaar.

Groot metselwerk

Wij hebben een groot werk in Vinkeveen waar we metselaars voor zoeken. Bij voorkeur ZZP-ers, maar loondienst kan ook. Wildverband, doorstrijken. Prijs in overleg. Voor meer info graag contact opnemen.

Lekkende convectorput repareren

Wij hebben een convectorput waar, bij hevige regenval, grondwater in loopt. Hij is dus ergens lek. De bak is ongeveer 350 cm lang, 50 cm breed en 60 cm diep. De put zit ingezaagd in het beton en zit er al zo'n 30 jaar. Wie biedt een goede, voordelige oplossing?

Nieuwe buitenmuur metselen

Nieuwe buitenmuur metselen voor onze boerderij. De muur zal ongeveer 5700 stenen bevatten. Eventueel siermetselwerk (boven de ramen wil ik ook graag "tentjes"). Het huis is 9 meter breed en 7 meter lang.

Scheuren herstellen bij het balkon

Ik heb last van een aantal beton scheuren in mijn balkon en zou deze graag laten herstellen voordat het erger wordt. Ik zou hier graag een kosten indicatie voor willen ontvangen. Het balkon is 1.2 x 3 meter. De scheuren zitten met name op een helft van het balkon. Ze zijn ook aan de onderzijde zichtbaar.

Vochtprobleem buitenmuur oplossen

Bij een buitenmuur (enkelsteens) van een overkapping in de tuin van onze hoekwoning, is door regen en wind een vochtprobleem ontstaan. Het vocht slaat door naar de andere kant en deze zijde is gestuukt. Door dat het water doorslaat zijn in het stucwerk kringen ontstaan. Het gaat om een muurtje van ongeveer 6 vierkante meter en ik wil deze graag laten impregneren, zodat er geen vocht meer door deze muur gaat. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Metselwerk bij een nieuwbouwproject

Wij zijn momenteel met een nieuwbouwproject bezig in Vinkeveen. Nu is mijn vraag: heeft u de komende paar weken tijd om te komen werken. Het gaat om metselwerk. Ik hoor graag van u.

Achtergevel reinigen

Reinigen van de achtergevel.

Trap metselen

Metselwerkzaamheden voor het vervaardigen van een buitentrap, voorzien van een bordes. Huidige trap is van staal en hout en in slechte staat dus vervangen door een gemetselde versie. Ongeveer 60 cm hoog, in een hoekvorm waarvan 1 deel 1,50 meter lang is en de andere 3 meter. Nu drie treden, mag zo weer gemaakt worden. Dezelfde stenen als het huis, deels natuursteen. Voorbeeld hiervan is aanwezig, aan de voorzijde van de woning. Ik weet waar ze te verkrijgen zijn. Ik zoek een goede metselaar, die kan maken wat ik in gedachten heb. Graag zo snel mogelijk uitvoeren.

Krimpscheuren in de buitenmuur

Diverse krimpscheuren in de buitenmuur. De stenen zijn gebroken kalk zand steen in de kleur wit.

Muren met spouw metselen

Uitbouw realiseren. Fundering is al uitbesteed, zal januari of februari worden gerealiseerd. Het gaat om: 1 muur van 7550 x 4050 mm; 1 muur van 4050 x 2500 mm; 1 muur van 1050 x 2500 mm waarbij de schuifpui in wordt geplaatst. De schuifpui is 3000 breed x 2200 mm hoog, schuifpui aanwezig. Stenen aangeschaft, tekening in de maak. Ik zoek dus een metselaar voor het metselwerk en meteen isoleren van de muren. Einde voorjaar 2014 uitvoering van het werk.

Kunststof gevelbekleding aanbrengen

Ik wil de voorkant van het huis laten bedekken met plastic rabatdelen. Het gaat om totaal 16 rabatdelen met een lengte van 5 meter. Het gaat om het leveren en plaatsen.

Vervangen Canexeldelen en aanbrengen "koude brug"

Houten stacaravan is zes jaar geleden bekleed met Canexel Ridgewood. Er is echter geen ventilatie aangebracht (koude brug). Een aantal planken vertoont al houtrot. Fetim stelt terecht dat dit niet onder productgarantie valt maar de distributeur kan wel enige korting verlenen op nieuwe materialen. De afmetingen van de caravan zijn 7 x 3 meter en 2,2 meter hoog. Ca. 30 m2 Canexel plus nieuwe ventilatie profielen. Latten voor ventilatie. Folie wel aanwezig. Mogelijk deel oude Canexel her te gebruiken. Kan (eventueel) zelf meewerken met demontage en montage. Plaats Vinkeveen.

Gevelbekleding vernieuwen

Woonark met gevel van keralit vervangen voor viny brick steenstrip gevelbekleding. De ark is 20 bij 4 meter met een aanbouw van 4 bij 4 meter. Uiteraard zitten in de genoemde afmetingen van de gevel ook ramen en een schuifpui. Gewenste aanvang van de verbouwing april of mei 2013. Materiaal regelt de klant zelf via een kennis bij de groothandel.

Vervangen canexeldelen stacaravan

Er zijn minimaal 2 canaxeldelen van mijn stacaravan van 11 meter lang in Vinkeveen niet meer goed. Moeten en misschien meer planken vervangen worden. Zitten aan voorzijde in het midden. Planken zitten tussen 2 "lassen" zeg maar. Heb gebeld met dealer. Moeten vanaf de onderzijde ge(de)monteerd worden.

Op ons terrein moet een afscheiding ...

Op ons terrein moet een afscheiding gemaakt worden dmv 6 palen (1.80 mtr, 4 stenen per laag) en een deel tussenmuur (even dik als paal). Bij de voordeur 1 paal en deel wand/muur voor te realiseren afdakje. Een schuurtje van +/- 2 bij 3 (binnenmuur doen we zelf), 6 palen voor te maken carport en 2 voor te maken serre en een deel muur voor uitbreiding van keuken. Totaal geschat 6500 stenen werk of te wel circa 90 m2 metselwerk. Omdat de palen allemaal dezelfde afmeting hebben kan hier snelheid voor gemaakt worden. Voor de schuur is de vergunning nog niet rond. Er kan wel gestart worden met de afscheiding. Svp offerte per 1000 stenen, m2 of uurtarief met geschat aantal uren.

Dragende muur verwijderen tussen ...

Dragende muur verwijderen tussen woonkamer en keuken, nieuw kozijn aan achterzijde woning zowel beneden als boven, aanbouw tussen bestaande schuur en woning (afmeting ca 3 x 2,5 meter), badkamer en toilet betegelen

1e klus = Badkamer muur een stuk ...

1e klus = Badkamer muur een stuk verplaatsen naar het naastgelegen slaapkamertje zodat de bedkamer 1 / 1,5 meter groter wordt. De tussenmuur van de aangrezende slaapkamer tevens verwijderen zodat er van twee slaapkamers een grote slaapkamer wordt gemaakt. Dus twee muren eruit en één terug. 2e klus = tegels vervangen in de keuken. Willen zelf de tegels verwijderen en we zorgen dat de benodigden materialen klaar liggen 3e klus = het toilet voorzien van zwevend toilet en nieuwe tegels. Wederom zorgen wij dat alles verwijderd is en de benodigdheden klaarliggen.

het plaatsen van een nieuwe binnenwand ...

het plaatsen van een nieuwe binnenwand waartegen een nieuwe keuken geplaatst moet worden, tevens een circ 90cm brede wand in de achtergevel optrekken

voegen vernieuwen buitenmuur ...

voegen vernieuwen buitenmuur huis begaande grond en 2 verdiepingen