Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Veenendaal of directe omgeving.

522 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, het plaatsen van nieuwe gevelbekleding voor een rij woningen, houten gevelbekleding door keralit vervangen, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Aanbrengen keralit

Vervangen Werzalit door Keralit; 7 rijen van 143 mm met een breedte van ongeveer 590 cm. Zowel de voorkant als de achterkant. Eventueel ook een offerte voor Werzalit.

Latei aanbrengen achterwand voor plaatsen serre

We willen een serre plaatsen aan de achterwand van de woning. Hiervoor moet er over een lengte van 6,50 meter (afmeting binnenmuren) een latei geplaatst worden. Dit werk is voor in augustus van dit jaar (2020).

Mogelijk asbesthoudende gevelbekleding vervangen voor kunststofbekleding

ik wil de gevelplaten voor en achter verwijderen (bevat naar mijn weten asbest). Dit wil ik vervangen voor kunststof gevelbekleding (namaak houten planken). Of de isolatie moet worden vervangen kan ik zo niet beoordelen. We hebben het huis net aangeschaft, er is een rapport gemaakt, maar ik durf niet te zeggen of de asbest daarin meegenomen is. Mogelijk dat een asbestinventarisatierapport gemaakt zou moeten worden. Oppervlakte is aan beide kanten 6 x 3 meter ongeveer. Afvoeren graag door de vakman en apart vermelden op de offerte als dat mogelijk is. Er is makkelijk bij te komen en het is op de eerste verdieping. Ik ben aan het kijken of dat het hele huizenblok gelijk mee wilt doen, dan zou het om 4 huizen gaan in totaal, maar ik weet niet of de buren dit zouden willen. Graag ontvang ik een prijs indicatie.

Het isoleren van de buitenwand

Bestaande gestucte woning van 2 bouwlagen hoog rondom voorzien van isolatie en afwerken met stucwerk met gedeeltelijk steenstrips. De buitenwanden zijn ongeveer 208 m2 schuin dak 116 m2 plat dak 61 m2. Van de vakman horen wij graag ook advies wat betreft een hoge subsidie rendement / isolatiewaarde.

Gevel laten bekleden

Woning is een villa met enkel begane grond en dus goed bereikbaar zonder steigers. Totaal circa 180 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? 180 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Ik wil mijn gevel bekleden, isoleren en pleisteren.

Appartementsgebouw bekleden

Wij hebben een appartementsgebouw met 3 lagen en verschillende hoogtes. Er zijn 36 appartementen aanwezig. Graag willen wij de buitengevels laten bekleden met steenstrips. Hoe groot de oppervlakte is durven wij niet te zeggen maar zeker meer dan 100 %.

Muur bekleden met Crepi

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: de oude cement/ boerenstuc laag is verwijderd tot op het metselwerk. Hier wil ik graag een strak afgewerkte crepi laag op kleur op hebben. De spouwmuur wordt op korte termijn geïsoleerd. Vrijstaande woning. Ongeveer 110 m2. Zou dit graag voor de winter uitgevoerd willen hebben, na het ontvangen van een gunstige vrijblijvende offerte.

Vier omgewaaide poeren opnieuw metselen

Bij de storm van 18 januari zijn 4 poeren op de erfscheiding omgewaaid. En 1 van de windschermen is onherstelbaar beschadigd. De poeren zijn steeds 2 stenen breed / diep, de hoogte is 160 cm. Het scherm (toog) van geïmpregneerd hout met breedte 180 cm en hoogte 160 cm. In verband met de verzekering moet factuur gesplitst worden tussen ons en de buren.

Witte kalkzandsteen gevel reinigen en impregneren

Het gaat om de helft van een gevel van een 2 onder 1 kap. Witte kalkzandsteen. Circa 90 m2.

Voegen vervangen

Voegen vervangen van de voorgevel en de achtergevel wat zijn de kosten per m2 voorgevel zit een balkon dus ook de binnenkant van het balkon voegen zijn slecht

Balkonrenovatie

Ik wil graag een offerte aanvragen voor de renovatie van ons balkon. Het balkon is ongeveer 2,5 bij 3 meter (onze helft). De renovatie omvat 2 onderdelen, ten eerste een hardhouten balk vervangen (ivm houtrot) welke op het zuid/zuid-westen zit. Dit is constructie probleem waar in de buurt meerdere mensen problemen mee hebben en niemand heeft nog een goede oplossing ervoor gevonden. Deze houten balk ligt nu op een kunststof rabatdelen (boven de openslaande achterdeuren) en sluit aan de ene kant aan op hout en aan de andere kant op een stenen muurtje. Ten tweede willen we de bodembedekking van het balkon (nu grindtegels) zodanig veranderen dat deze water bestendiger is (er lijkt vocht heveling plaats te vinden) en de tegels zouden vervangen moeten worden door gladde tegels. Graag advies en een offerte.

Ophogen van een tuinmuur

De tuinmuur bestaande uit 3 poeren en 2 boogmuren. De poeren zijn hoger dan de tussenmuurtjes. De muur wil ik laten verhogen met 3 lagen bakstenen van 5 cm dikte. Totale lengte van de muur is 3.65 meter. De huidige stenen zijn circa 30 jaar oud. Zou u bijpassende stenen kunnen leveren?

Tuinmuur metselen voor een berging

8 meter tuinmuur van 1.20 meter hoog en een lengte van 10 meter gemetselde muur van 2 meter hoog ten behoeve van een houten berging.

Buitenmuur reinigen en impregneren

De buitenmuren reinigen en impregneren, circa 90 vierkante meter, aan de zij- en voorkant van de woning. Zou ook graag mijn rolluiken geheel gereinigd hebben.

Alle metselwerk aan een nieuwbouw woning

Wij zijn gestart met de nieuwbouw van een villa en ontvangen graag een offerte voor al het metselwerk. We hebben de stenen reeds in bestelling en we zoeken nu nog naar een goede metselaar die zelf rest van materiaal regelt. De stenen mogen ook nog mee aangeboden worden maar dan wel apart in offerte zichtbaar maken.

Schoon metselwerk opmetselen

Schoon metselwerk ruim 2500 m2. Gelieve allen prijs per m2 of duizend stenen. Alles wordt verzorgd. U hoeft alleen te metselen.

Loodslab vervangen boven de garage

Graag prijsopgave voor het vervangen van de loodslab in de topgevel boven het garage dak. De lengte vervanging 8.3 meter. De hoogte garage 2.7 meter. U kunt vanaf het platte dak van de garage werken. De huidige loodslab is te dun en begint te scheuren.

Metselen van een spouwmuur

In onze zijgevel is nu een grote raampartij, dit kozijn moet er uit en er moet een muur met spouw gemetseld worden. Oven de kozijntjes dient er een metalen hoeklijn aangebracht te worden. De afmeting van het metselwerk is 13 m2 met 3 kozijnen. Ik heb al een tekening laten maken, deze kan ik doormailen.

Schoorsteen voegen en impregneren

De schoorsteen dient te worden schoongespoten, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Graag meenemen in de prijs het vervangen van het lood. Het is onduidelijk of dit nodig is. Alles bevindt zich aan linkerzijde woning op ongeveer 8 meter hoogte. Het is een lage schoorsteen, zeven steens hoogte aan de nok kant en tien steens hoogte aan de lage kant. Graag offerte voor totaalrichtprijs. Afspraak volgt mogelijk wanneer de offerte interessant genoeg is.

Voeglood en loodslabben vervangen

Het betreft het laten vervangen van voeglood (aansluiting gevel/betonpan) op 3 meter hoogte met een lengte van 5.2 meter. Tevens het loodwerk rondom (voorzijde en beide zijkanten) van de dakkapel vervangen, afmetingen dakkapel circa 2.5 meter bij 1.5 meter. De dakkapel bevindt zich op de derde bouwlaag en is vervaardigt uit een aluminium kozijn en volkern beplating.

Kunststof geveldelen aanbrengen

Ik wil graag de houten planken op de gevel laten vervangen door onderhoudsvrije kunststof geveldelen. Het bevindt zich op de voorzijde tussen de begane grond en de tweede verdieping. Het is 5.50 meter breed en circa 4 meter hoog. Tevens graag apart vermelden wat het kost om het boeiboord (2 maal 5.50 meter) ook te vervangen door kunststof. Ik kan eventueel foto's mailen als dit makkelijker is.

Gevels van Profort kunststof reinigen

Twee onder 1 kap: met waterdruk reinigen van zowel voor- als achtergevels. Zijn van kunststof (Profort). Circa 40 m2 per woning. Aanslag van mos etc.

Betonrot in een latei repareren

Er is betonrot aanwezig in gestorte betonnen lateien. Dit zit boven het voorkamer-raam en bij de voordeur. Bij het raam is het een grote plek, bij de deur zie je het groter worden. Graag even komen kijken en een offerte uitbrengen voor het verhelpen van het aanwezige betonrot.

Kunststof gevelpanelen plaatsen

Wij willen kunststof gevelpanelen laten plaatsen aan de voor-achterzijde van ons huis. Het gaat om een stuk van 6.2 meter en een stuk van 1.1 meter. De panelen schaffen wij zelf aan.

Kunststof geveldelen aanbrengen

Kunststof geveldelen aanbrengen. Het is circa 10 m2. In heel licht blauw of grijs. Het gaat om de achterkant van ons rijtjeshuis, er zitten 2 kozijnen in. De houten gevelbekleding haal ik zelf weg.