Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor metselwerk laten uitvoeren:

Metselwerk laten uitvoeren

Door een boom is een deel van mijn muur beschadig.Nu dat de boom niet meer is, willen we graag dat de muur gerepareerd wordt: en deel van de bakstenen zijn verplaatst en zitten aantal scheuren, de muur in de hoek moet opgevuld worden met nieuwe stenen en cement ( 160 cm hoog) en we willen dat de muur iets hoger wordt (een rij stenen zoals de buren).
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metselwerk laten uitvoeren uit heel Nederland:

Dakbedekking vervangen wss door EPDM en extensief groen dak leggen

Wij willen dakbedekking laten vervangen (plat dak) van ons schuurtje. Het is een metselwerk schuurtje. Dit is de eerste helft, verder willen wij kijken of het mogelijk is om hier een extensief dak willen realiseren. Graag laten wij dan ook een draagkrachtberekening uitvoeren hiervoor, en een offerte ontvangen voor het realiseren van dit groene dak. Waarschijnlijk door EPDM omdat wij graag een extensief groen dak willen. Onze schuur is gekoppeld aan die van de buren en deze willen ook vervangen. De afmeting is 340 cm x 230 cm, totaal 340 x 460 cm

Uitbouw achtergevel bouwen

Wij willen een aanbouw realiseren. De afmetingen zijn 280 cm bij 500 cm. Schuifpui in de achtergevel met 40-50 cm metselwerk naast en verder de zijkanten metselen. Er moeten paaltjes worden geslagen. Er moet een metaalconstructie worden aangebracht in de achtergevel. We willen graag de aanbouw casco gebouwd hebben. Eventueel kunnen we ook voorbereidende werkzaamheden uitvoeren om de prijs lager te laten uitvallen. Vergunning is niet nodig. We hebben een hoekwoning, met een poort aan de zijkant waar vrij makkelijk vervoer van materiaal mogelijk is.

Metselwerk tuinmuur herstellen na stormschade

Mijn tuinmuur is door de storm omgewaaid en moet hersteld worden, het gaat om een enkelsteens (halfsteens) muur van ca 2 m hoog en ca 7 m lang. hij had gemetselde poeren. Ik weet niet hoe het met de fundering zit. ik wil hem graag laten uitvoeren als een borstwering met hoge poeren ertussen waar dan klimplanten tussen kunnen zodat het straks wat groener is. aangezien de rommel nu op de stoep ligt graag zo snel mogelijk, ik denk dat de meeste stenen nog bruikbaar zijn.

Metselwerk muur laten uitvoeren incl graven en fundering

15 meter muur metselen tussen 2 nieuwbouwkavels in de maand Mei (verwachte oplevering) met: - inclusief graafwerk voor fundering - inclusief fundering storten (heien/poeren niet nodig) - eensteens muur metselen circa 15 meter breed en circa 2 meter hoog - met Aberson steen artikelnr 15N328 (offerte aanwezig: 625 euro per 1000 stenen) - met doorstrijkmortel M-10 type A/B 5001 - over de volle breedte van de kavelgrens, circa 15 meter - hoogte gelijk met de muren van de zijkant kavels - bovenkant muur hetzelfde afwerken als op de zijgrens (n.t.b.)

Metselwerk laten uitvoeren

Het gaat om een nieuw te bouwen woning. Het te metselen oppervlak is circa 220 m2 met een maximale hoogte van 6,6 meter. In de gevels bevinden zich meerdere kozijnen. De stenen worden aangeleverd, materiaal en materieel door de metselaar zelf.

Aanbouw met kelder laten bouwen

Graag zou ik een uitbouw laten plaatsen met hieronder een kelder. De gevel van de woonkamer zal aan de zijkant worden doorgebroken naar de zijtuin. Afmetingen uitbouw (lxbxh): 4.00m x 3.20m x 2,40m Afmetingen kelder: 4.00m x 3.20m x 2,40m Uitbouw uitvoeren in metselwerk skelet Casco of compleet Kelder dient vanuit de woonkamer bereikbaar te zijn. De kelder zal aan de voorwaardes van slaapkamer moeten voldoen. Graag met lichtinval opties. Er is geen fundering, deze zal ook moeten worden gerealiseerd.

Muur of gevel- laten metselen

Ik wil mijn gevel laten opmetselen. Er is reeds 1m2 dubbelsteense muur opgemetseld tot 1 meter hoogte. In de bijlage vindt u de huidige situatie en de gewenste situatie. Graag in dezelfde steensoort als de onderste meter. het gaat om 40,1 m2 metselwerk (of terwijl: 20m2 dubbele muur). Er komen 2 kozijnen in zoals afgebeeld en de roldeur zal verdwijnen Ik ben ook opzoek naar een partij die hiervoor een bouwkundige keuring kan uitvoeren.

Dakopbouw realiseren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van een dakopbouw. Het moet casco opgeleverd worden (geen elektra en stucwerk), en het moet een houtconstructie hebben en metselwerk aan de buitenkant. Ik weet niet zeker of er een vergunning voor nodig is omdat al mijn buren het ook hebben. Een afspraak om zelf e.e.a te bezichtigen hoor ik graag.

Uitbouw helpen vormgeven en uitvoeren

Wij zijn voornemens de woning aan de achterzijde uit te bouwen. 5.5 x 2.5 meter, daarnaast willen wij graag een doorgang naar de tuin creëren via de garage. Keuken moet aan de achterkant. We zijn al jaren aan het dubben. Nu zijn we er aan toe! We zitten in het stadium van ideeën maken en willen graag vergunningvrij uitbouwen. Bestaande metselwerk willen we verder doorzetten in de uitbouw. We zoeken een aannemer die zowel constructief mee kan denken en het ook kan uitvoeren zodat alles in 1 hand is. Woning is uit circa 1991. Uitvoering liefst volgend jaar.

Het metselwerk verrichten bij het realiseren van een uitbouw

Ik zoek een metselaar die het metselwerk kan uitvoeren bij het maken van een uitbouw. Het gaat om een uitbouw van 280 cm hoog, 300 cm diep en 350 cm breed (voorkant komt een schuifpui). Het werk moet enkelsteens uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius