Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voegen van monumentale schoorstenen:

Voegen van monumentale schoorstenen

Ik zoek iemand voor het verwijderen van bestaande voegen en opnieuw voegen van een schoorsteen (circa 3,5 meter hoog).
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voegen van monumentale schoorstenen uit heel Nederland:

Snijvoegen voorgevel

Het gaat om snijvoegen in een monumentale voorgevel. Ongeveer van straatniveau tot onderdorpel raampartij springen de voegen er uit, hoogstwaarschijnlijk omdat het zout uit pekelwater zorgt voor uitzetting. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Minder dan 10 m²

Groot onderhoud appartementen complex

Wij als VvE zijn op zoek naar een aannemer die het 6 jarig onderhoud van de gevels van onze panden wil uitvoeren. De Vve bestaat uit appartementen. Dit zijn 3 monumentale panden en eentje einde jaren '80. In het algemeen bestaat het onderhoud uit het reinigen van de gevels en schilderen van het houtwerk van voor- achterzijde van de panden. Hieronder benoemen we de specifieke onderdelen: • Gebruik van een gevelsteiger • Gevel reinigen voegen en stenen + impregneren voorzijde • Gevel reinigen, coaten en schilderen pleisterwerk achterzijde, kleine reparaties pleisterwerk • Gevellijsten reinigen en schilderen, voor- en achterzijde • Herstellen houtrot kozijnen op sommige plekken • Schilderwerk op alle kozijnen + raamwerk, begane grond tot en met vierde verdieping • Schilderwerk toegangsdeuren + kozijnen • Renovatie gootbekleding (lood slabben) boven horeca Overige vereisten: • Periode: Na de bouwvak • De te gebruiken verfkleuren zijn al vastgesteld als Rijks monument • Gebruik hoogwaardig materiaal • Ervaring met rijksmonumenten is wenselijk • Garantie (doorgaans 4-5 jaar) • Verzekering en aansprakelijkheid tijdens de uitvoering van het werk, VCA-certificering

Monumentale gevel reinigen en voegen

Gemeentemonument, gevel reinigen en knipvoegen. Ik wil geen telefonische reacties!

Monumentale gevel reinigen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het reinigen van een historische gevel van ons huis. Het is een rijksmonument met +/- 300 m2 gevel oppervlakte. Begane grond, eerste en tweede verdieping met goot op 10 meter hoogte en 13.5 meter nokhoogte. Het reinigen moet met maximaal behoud van het voegwerk (knipvoeg) en waar de voegen toch beschadigd worden, moeten deze hersteld worden. Wij hechten er veel waarde aan dat de steen en voegwerk zo min mogelijk beschadigd wordt. Een sample moet gemaakt worden voordat we de opdracht kunnen verstrekken. Voorbeelden van andere panden zeer gewenst. Alleen reactie van specialisten die iets vergelijkbaar eerder hebben gedaan.

Knipvoegen plaatsen in gemeentelijk monument

Uithakken en plaatsen van knipvoegen in een steens gevel van een gemeentelijk monument. Sommige voegen zijn erg slecht of weg, alleen nog wat specie wat er achter gebleven is. Ongeveer 120 m2. Begane grond van een boerderij. Alleen een punt aan de voorzijde, waar het woonhuis is. Het liefst zo snel mogelijk, we hebben last van vochtdoorslag. We zoeken een voeger die ervaring heeft met knipvoegen en met monumentale panden. De gemeente moet hierover geïnformeerd worden.

Monumentale woonboerderij voegen

Het gaat over plm. 200 m2 voegwerk aan een monumentale woonboerderij. De gevels zijn schoon gemaakt en de voegen zijn uitgefreest 12-15 mm diep. Er kan dus direct met voegen begonnen worden. Voor steigerwerk, de kopgevels zijn plm. 4,5 m. hoog en de langsgevels 3m. Er moet gevoegd worden met kalkspecie, de kalk moet hydraulische kalk zijn bij voorkeur NAL 3,5. Mengverhouding 1 op 2,5 a 3.Een klein percentage cement mag toegevoegd worden. Voor de uitvoering moet een monster gezet worden ter goedkeuring. Vakkundig advies is uiteraard zeer welkom.

voor ik overga tot aanschaf van een ...

voor ik overga tot aanschaf van een monumentale woning in Rien wil ik en indicatie hebben van de kosten van hetgeen ik niet zelf kan restaureren. Het gaat hierbij om het optrekken van het dak (alleen de constructie, lxbx nokhoogte =14x4x4), het opnieuw metselen van een deel van de gevel (ong.8m2, met de oude steen) en het voegen van ong: 55m2 muur. Verder dient 1 dragende balk verstevigd/vernieuwd te worden, en 1 dragende muur geheel of gedeeltelijk vervangen (ong.12 m2) Er is nagenoeg geen elektriciteit in de woning, en geen gas. (voorkeur 4 el. groepen+ gas voor CV ketel en keuken).

voegen en restaureren monumentale ...

voegen en restaureren monumentale voorgevel 6m breed globaal 8 meter hoog waarin 4 ramen en voordeur zitten. Knipvoeg. Dakgoot lek vervangen 10 meter lang. Nieuw Boeiboard. Dak voorzien van kruispan moet gedeeltelijk opnieuw gelegd worden (nokvorsten vervangen en gedeeltelijk nieuwe kruispannen) offerte voor isolatie van bovenaf. lokatie vught centrum