Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor info en uitvoeren van isolatie spouwmuren:

Info en uitvoeren van isolatie spouwmuren

Het gaat om een hoekwoning uit de jaren 50. Deze woning heeft een spouwmuur en is niet geïsoleerd! De spouwmuur sluit aan op de garage. Wij merken dat het veel warmte verloren gaat. Zouden graag wat meer info willen hebben wat de mogelijkheden zijn en kostenplaatje. In totaal gaat het om 4 muren.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor info en uitvoeren van isolatie spouwmuren uit heel Nederland:

Isolatie dak, vloer en spouw, infrarood vloerverwarming, zonnepanelen en advies

In onze woning willen wij een aantal klussen laten uitvoeren (bestaande bouw 1930 met dakpannen, geen asbest): - Dak isolatie. hellend dak van buitenaf isoleren met zo hoog mogelijk isolatiewaarde. Woning is 9 bij 6 m, geveltop is ongv. 6 m, hellingsgraad ong. 45. Geen isolatiemateriaal aanwezig. Oude dakpannen weer gebruiken. - Vloer isolatie van onderaf (50 m2 ongv.) - Spouwmuurisolatie (ongeveer 50 m2, wellicht meer) - Infraroodvloerverwarming. Graag ook meer info hoe dit gelegd moet worden, wat het verbruik zal zijn etc. - Leggen van zonnepanelen (ongeveer 12), zo hoog mogelijk wp. Er is geen draagconstrcutie berekening gemaakt. Het liefste zouden wij een vakman hebben die deze klus in zijn geheel kan uitvoeren, als dit niet lukt kan het niet anders. Graag over elk onderdeel advies wat de mogelijkheden zijn en wat het beste is.

Vergroten van woonkamer door serre te realiseren

Vergroten woonkamer middels een aanbouw. Woning is vrijstaand, goed bereikbaar en biedt voldoende werkruimte om het huis. Omschrijving van de opdracht* 1. Maat serre 4,75 x 2,5m. 2. Uitvoering hout. 3. Fundering op palen 4. De serre aan onze woonkamer staat vrij vd buren. Meenemen bestaande houten kozijn (=verdiepingshoogte, woningbreedte met openslaande deuren). 6. 1 zijde vd serre uitvoeren in een geïsoleerde gemetselde muur, andere zijde met groot raamkozijn hoogte begane grond. De andere zijde willen we de huidige pui in zetten, met twee openslaande deuren en twee kamerhoge ramen. Het dak uitvoeren met een grote lichtstraat (serre noordzijde dus behoefte aan extra lichtinval). 7. De woning is van 2006 en heeft volgens mij HR++ glas. 8. Wij hebben ook een convectorput (4 x 0,5m) waar we vanaf willen. Dichtmaken en een meerprijs voor vloerverwarming woonkamer en keuken, 35 a 40 m2 9. Aanbrengen 8 licht spotjes binnen aan de rand vd lichtstraat (voeding aanwezig, vanuit gevel doortrekken). 10. Dakoverstek 70 cm voorzijde serre inclusief 4 licht spotjes (voeding aanwezig, vanuit gevel doortrekken) 11. Dakoverstek +- 25cm zijkant serre rechts (zijde kozijn) 12. Kozijn zijkant gelijk trekken met binnenmuur in plaats van buitenmuur. 13. Aanbrengen 1 dubbele wcd (verlengen vanaf huidige wcd 2 m1 afstand) en verplaatsen lichtschakelaar Extra info: - Het is mij niet duidelijk of de achtergevel op een latei rust. In prijs rekening houden met het aanbrengen van een stalen balk. - Prijs inclusief plafondafwerking (stucwerk) en zijwand behangklaar aanbieden. Een hele lijst maar volgens mij ben is de omschrijving redelijk gedetailleerd. Graag ontvang ik een offerte op maat. Indien nodig kan ik u foto’s vd situatie mailen. We willen na het broedseizoen beginnen, ik denk zo rond juni.

Laminaat over de grindvloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe vloer en traprenovatie laten uitvoeren. Onze woonkamer + keuken en bijkeuken zal rond 60-65 m2 zijn (lengte 10 m en breedte 5,2 m woning). Wij willen graag een PVC vloer of laminaat vloer over de siergrindvloer laten plaatsten incl. hoge plinten. In hoeverre het mogelijk is de vloer direct over de siergrindvloer te plaatsen vernemen wij graag. Tevens willen wij een traprenovatie doen met dezelfde PVC/Laminaat (indien mogelijk) of losse traprenovatie stukken. De trap heeft dertien treden. Wij ontvangen van beide graag een offerte. Er zullen 2 deuren zijn die iets ingekort moeten worden. Als er verder nog info benodigd is vernemen wij dit graag.

Slot repareren, ketel controleren en nog een aantal kleine klusjes

Graag zou ik een aantal klussen laten uitvoeren. Het gaat om: 1) Van de achterdeur is het slot doorgedraaid, terwijl de deur op slot is. We krijgen hem niet meer van het slot. Bedoeling is om het slot (en evt. klink) te vervangen. Ik heb zelf de klink verwijderd, maar cilinder zit vast. 2) Ketel op zolder is kapot. Elke dag is de druk weg en slaat de verwarming niet aan. Die vullen we dan bij. Volgens info zou het expansievat kunnen lekken, maar we kunnen letterlijk geen expansievat vinden. 3) Voordeurslot oliën en evt. enkele kleine "plak/lijm" klusjes. Dit zal niet zo lang duren.

Dak bedekken met bitumen of iets dergelijks na oplevering

Eind derde kwart van 2019 verwachten wij de oplevering van onze casco bungalow van 130 tot 135 m2. Deze moet dan z.s.m. wind- en waterdicht gemaakt te worden om de binnen afwerking te kunnen uitvoeren. Welke vakman kan deze klus op twee niveaus aan? Deels begane grond en 40 tot 45 m2 op eerste verdieping niveau. Graag vernemen wij reacties en meer info.

CV ketel installeren en vloerverwarming

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Nieuwe woning gekocht ( bouwjaar 1993) waarvan de CV-ketel vervangen moet worden. Ter info: we willen op de benedenverdieping ook vloerverwarming laten plaatsen. De ketel moet zuinig en toekomstbestendig zijn. We krijgen de sleutel van de woning op 1 oktober en willen graag begin oktober het werk laten uitvoeren. Op welke brandstof moet de ketel werken? : gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? : afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Rookkanaal aanleggen

Eind volgende week krijgen wij de sleutel van onze nieuwe (oude) woning. Hierin willen we, bij voorkeur, eind oktober een rookkanaal laten plaatsen. Deze kan op de verdieping van de kachel enkelwandig en gaat dan door de houten vloer naar de zolder verdieping waar hij het schuine dak door kan. Zie bijlage voor foto's van de 2 verdiepingen. Kunnen jullie op basis van deze info/de foto's al een globale prijsschatting maken? En hoe werkt het verder als jullie het verder echt inmeten/uitvoeren? Bedankt alvast.

Tussenwand plaatsen

In verband met het splitsen van 1 slaapkamer in 2 slaapkamers, zijn een aantal werkzaamheden gewenst in mijn huis voorafgaand aan verhuizing: - Plaatsen van een metalstud binnenwand (75 mm) a 10 m2; - Plaatsen van een binnendeur (deurposten zitten nog in de wand, zie onderstaande info); - Inkorten van een (basic) inbouwkast om een doorgang te creëren vanaf de deur de slaapkamer in. Van belang om te weten is dat er oorspronkelijk sprake was van 2 slaapkamers, die door de vorige bewoners van het huis zijn gecombineerd tot 1 slaapkamer. Ik wil die situatie nu weer ongedaan maken en er dus weer 2 slaapkamers van maken. Ik wil graag een deur plaatsen op precies dezelfde plaats waar voorheen een deur heeft gezeten. De deurposten van die deur zijn nog aanwezig, daartussenin is destijds een wand geplaatst, welke dus weer verwijderd dient te worden. Ik zal zelf voor een passende deur zorgen. In de bijgevoegde plattegrond heb ik geprobeerd een en ander te illustreren; de te plaatsen binnenwand staat vermeld, de plek waar de deur moet worden geplaatst (tussen de bestaande deurposten) en het gedeelte van de inbouwkast dat ingekort moet worden om zo een doorgang te creëren naar de slaapkamer. Graag verneem ik uw beschikbaarheid, de prijs van de werkzaamheden en de verwachte doorlooptijd van de werkzaamheden. Mocht u niet alle bovenstaande werkzaamheden kunnen uitvoeren dan hoor ik graag in welk gedeelte van de werkzaamheden u wel zou kunnen voorzien. Op 11 juli krijg ik de sleutel van de woning. Voor die tijd kan in overleg met de huidige bewoners gekeken worden. Het werk moet 11 en 12 juli uitgevoerd worden. Mocht u vragen hebben ter verduidelijking of zelf een inschatting willen doen in het huis, neem gerust contact met mij op. Bij voorbaat hartelijk dank!

Betonnen vloer, vloerverwarming en een deklaag maken

Zal even duidelijkheid de werkzaamheden schetsen die we willen laten uitvoeren en aangeven welke randvoorwaarden reeds geregeld zijn. Het gaat om de keukenvloer (20 m2), de nieuwe keuken wordt 24 oktober geïnstalleerd. Momenteel ligt er laminaat en de vloer loopt nogal scheef. Resultaat is dat het geheel niet in een level loopt met de woonkamer en dit wel onze wens is. Daarnaast moet er vloerverwarming in komen. De huidige vloer -beton- ligt op een zandbed. Aankomend weekend hebben wij gepland deze helemaal te verwijderen en het zandbed te levelen. De werkzaamheden zouden dus gaan om een nieuwe betonvloerlaag, vloerverwarming (het verdeelstuk is aan te sluiten op de CV welke ook in de keuken hangt), tevens enkele nieuwe leidingen (dit is minimaal; enkel koud en warm / afvoer, volgens installatietekeningen van de keukenzetter) En dan de uiteindelijke beton toplaag. Een tegelzetter hebben we al, alsook de tegels. Nogmaals is dan het doel dat het geheel strak doorloopt met de woonkamer. Vanaf zowel de voorzijde huis als achterzijde is de keuken te bereiken, achter moet u door een steeg heen, te bereiken vanaf de straatkant maar daar loop u via de tuin wel direct de keuken in. Voorzijde zul u door de woonkamer heen moeten om de keuken te bereiken. Mocht u meer info willen, hoor ik dat graag, in ieder geval zijn we dankbaar dat de tijd wordt genomen hiernaar te kijken en een eventuele prijs te maken. Wij zijn flexibel, tot aan datum keuken plaatsing. Hoor graag van u.

Gietvloer laten leggen

Graag krijg ik info over een nieuwe vloer leggen. Dit gaat namelijk om een ondervloer van zandcement van 38 m2. Ik zou graag m'n vloer willen laten egaliseren of het laten behandelen met epoxy, duraquards, PU gietvloer. Kunt u mij vertellen wat de kosten zijn? Ik hoor graag van u. Komende week komt de vloer erin dus over een week of zes uitvoeren.