Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor info en uitvoeren van isolatie spouwmuren:

Info en uitvoeren van isolatie spouwmuren

Het gaat om een hoekwoning uit de jaren 50. Deze woning heeft een spouwmuur en is niet geïsoleerd! De spouwmuur sluit aan op de garage. Wij merken dat het veel warmte verloren gaat. Zouden graag wat meer info willen hebben wat de mogelijkheden zijn en kostenplaatje. In totaal gaat het om 4 muren.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor info en uitvoeren van isolatie spouwmuren uit heel Nederland:

Dak bedekken met bitumen of iets dergelijks na oplevering

Eind derde kwart van 2019 verwachten wij de oplevering van onze casco bungalow van 130 tot 135 m2. Deze moet dan z.s.m. wind- en waterdicht gemaakt te worden om de binnen afwerking te kunnen uitvoeren. Welke vakman kan deze klus op twee niveaus aan? Deels begane grond en 40 tot 45 m2 op eerste verdieping niveau. Graag vernemen wij reacties en meer info.

CV ketel installeren en vloerverwarming

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Nieuwe woning gekocht ( bouwjaar 1993) waarvan de CV-ketel vervangen moet worden. Ter info: we willen op de benedenverdieping ook vloerverwarming laten plaatsen. De ketel moet zuinig en toekomstbestendig zijn. We krijgen de sleutel van de woning op 1 oktober en willen graag begin oktober het werk laten uitvoeren. Op welke brandstof moet de ketel werken? : gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? : afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Rookkanaal aanleggen

Eind volgende week krijgen wij de sleutel van onze nieuwe (oude) woning. Hierin willen we, bij voorkeur, eind oktober een rookkanaal laten plaatsen. Deze kan op de verdieping van de kachel enkelwandig en gaat dan door de houten vloer naar de zolder verdieping waar hij het schuine dak door kan. Zie bijlage voor foto's van de 2 verdiepingen. Kunnen jullie op basis van deze info/de foto's al een globale prijsschatting maken? En hoe werkt het verder als jullie het verder echt inmeten/uitvoeren? Bedankt alvast.

Tussenwand plaatsen

In verband met het splitsen van 1 slaapkamer in 2 slaapkamers, zijn een aantal werkzaamheden gewenst in mijn huis voorafgaand aan verhuizing: - Plaatsen van een metalstud binnenwand (75 mm) a 10 m2; - Plaatsen van een binnendeur (deurposten zitten nog in de wand, zie onderstaande info); - Inkorten van een (basic) inbouwkast om een doorgang te creëren vanaf de deur de slaapkamer in. Van belang om te weten is dat er oorspronkelijk sprake was van 2 slaapkamers, die door de vorige bewoners van het huis zijn gecombineerd tot 1 slaapkamer. Ik wil die situatie nu weer ongedaan maken en er dus weer 2 slaapkamers van maken. Ik wil graag een deur plaatsen op precies dezelfde plaats waar voorheen een deur heeft gezeten. De deurposten van die deur zijn nog aanwezig, daartussenin is destijds een wand geplaatst, welke dus weer verwijderd dient te worden. Ik zal zelf voor een passende deur zorgen. In de bijgevoegde plattegrond heb ik geprobeerd een en ander te illustreren; de te plaatsen binnenwand staat vermeld, de plek waar de deur moet worden geplaatst (tussen de bestaande deurposten) en het gedeelte van de inbouwkast dat ingekort moet worden om zo een doorgang te creëren naar de slaapkamer. Graag verneem ik uw beschikbaarheid, de prijs van de werkzaamheden en de verwachte doorlooptijd van de werkzaamheden. Mocht u niet alle bovenstaande werkzaamheden kunnen uitvoeren dan hoor ik graag in welk gedeelte van de werkzaamheden u wel zou kunnen voorzien. Op 11 juli krijg ik de sleutel van de woning. Voor die tijd kan in overleg met de huidige bewoners gekeken worden. Het werk moet 11 en 12 juli uitgevoerd worden. Mocht u vragen hebben ter verduidelijking of zelf een inschatting willen doen in het huis, neem gerust contact met mij op. Bij voorbaat hartelijk dank!

Betonnen vloer, vloerverwarming en een deklaag maken

Zal even duidelijkheid de werkzaamheden schetsen die we willen laten uitvoeren en aangeven welke randvoorwaarden reeds geregeld zijn. Het gaat om de keukenvloer (20 m2), de nieuwe keuken wordt 24 oktober geïnstalleerd. Momenteel ligt er laminaat en de vloer loopt nogal scheef. Resultaat is dat het geheel niet in een level loopt met de woonkamer en dit wel onze wens is. Daarnaast moet er vloerverwarming in komen. De huidige vloer -beton- ligt op een zandbed. Aankomend weekend hebben wij gepland deze helemaal te verwijderen en het zandbed te levelen. De werkzaamheden zouden dus gaan om een nieuwe betonvloerlaag, vloerverwarming (het verdeelstuk is aan te sluiten op de CV welke ook in de keuken hangt), tevens enkele nieuwe leidingen (dit is minimaal; enkel koud en warm / afvoer, volgens installatietekeningen van de keukenzetter) En dan de uiteindelijke beton toplaag. Een tegelzetter hebben we al, alsook de tegels. Nogmaals is dan het doel dat het geheel strak doorloopt met de woonkamer. Vanaf zowel de voorzijde huis als achterzijde is de keuken te bereiken, achter moet u door een steeg heen, te bereiken vanaf de straatkant maar daar loop u via de tuin wel direct de keuken in. Voorzijde zul u door de woonkamer heen moeten om de keuken te bereiken. Mocht u meer info willen, hoor ik dat graag, in ieder geval zijn we dankbaar dat de tijd wordt genomen hiernaar te kijken en een eventuele prijs te maken. Wij zijn flexibel, tot aan datum keuken plaatsing. Hoor graag van u.

Gietvloer laten leggen

Graag krijg ik info over een nieuwe vloer leggen. Dit gaat namelijk om een ondervloer van zandcement van 38 m2. Ik zou graag m'n vloer willen laten egaliseren of het laten behandelen met epoxy, duraquards, PU gietvloer. Kunt u mij vertellen wat de kosten zijn? Ik hoor graag van u. Komende week komt de vloer erin dus over een week of zes uitvoeren.

Tuin bij een nieuwbouwhuis aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor de onderstaande werkzaamheden: - 25 cm. afgraven van de grond - Geel zand terug storten voor het bestraten - Aarde voor de bloemperken - Het plaatsen van een schutting met antraciet grijze betonpalen. Hout moet gewolmaniseerd zijn. - Dichte schutting, horizontale delen. - Poort van 1,10 m. breed met een ijzeren frame. - Bestraten, tegel Tugela Nature Rustic l. Ine 25 Mulet 30 x 60 x 6 cm. (Tuin en terras) in overleg is een andere tegel ook mogelijk. - Grijs Antraciet fundering (zelfde als voor de schutting) voor het plaatsen van een hobby kas van 229 x 258 cm - Graag info. over evt. extra drainage en de afvoer voor de kas. Bijgevoegd vindt u een ruwe schets van de tuin. Ik ontvang graag alleen een offerte voor het werk dat u kunt uitvoeren. Evt. suggesties of verbeteringen zijn welkom. Ter info. Bij de buren moet ook nog afgegraven worden, dit betreft een perceel van ca. 142 m².

Gordijnroedes ophangen

Ik wil graag in 4 vertrekken gordijnroedes van steigeronderdelen op laten hangen aan het plafond (3x 3 steunpunten: 3m, 2,8m, 2,4m & 1x 2 steunpunten van 2m). Van dezelfde onderdelen wil ik ook graag een kapstok laten ophangen (2 steunpunten). Onderdelen zijn in mijn bezit, maar de buizen moeten nog wel op maat gemaakt worden. De muren en plafonds waar in geboord moet worden zijn van beton. Ik kan zelf ook meehelpen en ik wil dit graag in week 47 laten uitvoeren. Voor meer info, twijfel niet om contact op te nemen.

Doorbreken muur trappenhuis

Graag willen wij op onze locatie een stuk muur doorbreken om daarna een raam te plaatsen. Het is geen draagmuur, zoals aangegeven in het rapport dat ik heb laten opmaken. Hierin staan alle details van het werk wat gedaan moet worden. Aangezien het een kantoorpand is, zouden we het werk wel op een zaterdag en zondag willen laten uitvoeren. Ik heb een rapport met alle info, maar kan deze niet toevoegen.

Stabiliteitsmuur inkorten

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat de stabiliteitsmuur in mijn huis kan inkorten of weghalen, wat het beste uitkomt i.v.m. het stalen frame of balk. De muur steekt nu 2 meter de woning in en dit wil ik graag terug laten brengen tot maximaal 1,20 meter om zo o.a. meer ruimte in de woonkamer te realiseren (zie tekening). De muur is van beton, 16 cm dik, 2,5 meter hoog en 2 meter diep. Extra info: op de eerste verdieping is de muur 1 meter diep en wordt gescheiden door de vloer van de 1e verdieping. Binnen nu en 6 weken uitvoeren.