Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor koude muur isoleren:

Koude muur isoleren

Ik heb een huis waar de koude muur aan de buitenkant geïsoleerd moet worden. Aan de binnenkant is alles afgetimmerd en gestuct. Het oppervlak is 9 bij 11 meter. Het gaat om een monument. Het moet vervolgens afgewerkt worden.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor koude muur isoleren uit heel Nederland:

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Dit is een 2 onder 1 kap woning. Woonkamer en keuken wil ik graag gaan verwarmen met Lucht-Lucht verwarming, met extra pellet kachel voor de koude dagen. Oppervlakte is ongeveer 20 m2 en 20 m2, deze ruimtes zijn met elkaar in verbinding middels een doorgang. Geen geïsoleerde muren, ga bekijken of dit tot de mogelijkheden behoort omdat het origineel huis enkelsteen muur was en er een voorzet muur is geplaatst. Alle ramen zijn dubbel glas en een groot deel van de woning heeft een kelder. Mooiste optie zou zijn om een buitenunit aan de zijkant van het huis te plaatsen op de grond met twee binnenunits, een voor de woonkamer en een voor de keuken. Momenteel bestaat de verwarming uit gashaarden, met het oog op de toekomst wil ik geheel gas-loos gaan.

Enkelsteens muur isoleren

Aan de achterzijde van onze woning (1928) ligt de keuken die gebouwd is tegen de (enkelsteens) muur. HIerdoor onstaan vocht en koude problemen achter de kastjes (aanwezig vocht zichtbaar) Daarom graag de muren aan de buitenkant isoleren om dit probleem met vocht en schimmel te elimineren.

Frame van venster herstellen

De bovenste houten plank van de venster frame (slaapkamer, 1st verdieping) hangt los van de muur, en er ontbreekt isolatie. Er komt namelijk koude lucht van buiten komen naar binnen van die 'gaat'. Ik wil graag die houten plank laten herstellen of vervangen.

Airco met buitenunit installeren

Een studio met een plat dak. Je kan er heel goed omheen lopen. Hij kan op verschillende plaatsen geplaatst worden. Op het platte dak of aan een zijwand. Oppervlakte ongeveer 20 m2. Normale hoogte plafond. Veel glas. Alleen airco met koude lucht of inclusief de mogelijkheid tot verwarmen. Kan de koele lucht door een rooster naar binnen komen? Bij voorkeur wil ik geen binnenunit maar een of meer gaten in de muur of het plafond. Het plaatsen zal naar mijn mening niet lastig hoeven te zijn.

Vermoedelijke waterslag in de leidingen

Vermoedelijk hebben wij last van waterslag, als de wasmachine of iets dergelijks aanstaat hoor je "hard getik" onder de vloer vandaan komen, je voelt aan de koude vloer waar de waterleiding precies zit, de vloer gaat dan ook bol staan. Ook ontstaan er scheuren in de muur bij de plafondranden en de keukenkastjes gaan met de tijd steeds schever hangen. Graag een deskundig iemand die mij hierbij kan helpen en naar de leidingen kan kijken. De grond onder de vloer is overigens wel droog.

Radiator leveren en plaatsen

Er moet een extra radiator worden geleverd en geplaatst in een te koude kamer. Kamer is 56 m3 (21 graden, normale isolatie) ruimte voor radiator is 60 x 150 centimeter (bv Thermokraft Paneelradiator T22 - 60 cm hoog - 140 cm breed). Hiertoe moet een stuk leiding worden aangehaald vanaf zolder en door een 1-steens muur worden gehaald (totaal lengte 2.50 meter).

Schimmel verwijderen

In woonkamer schimmel verwijderen in betonnen latei en plafond, ongeveer 2 m2 ontstaan door koude brug. Schimmel in werkkamer verwijderen op muur en plafond, ca 4 m2 ontstaan door koude brug

Muur isoleren tegen een koude brug

Ik verhuur mijn voormalige ouderlijke woning. Al vele jaren is er op de 1e verdieping in de bovenhoek een vochtplek op de muur te zien. Er ontstaat van tijd tot tijd een schimmelplek en soms hangen er wat waterdruppels. Ik heb er inmiddels meerdere loodgieters bij gehad, maar er is geen oorzaak te vinden bij de dakgoot en aan het dak. De loodgieter adviseerde ons om een isolatiespecialist te laten komen. Mogelijk is er sprake van een koudebrug, doordat er in een deel van de spouw geen isolatiemateriaal zit. Het is een woning scheidende muur met de buren. Graag laat ik de oorzaak van dit probleem definitief verhelpen.

Rendement van de convectorput verbeteren

De warmteafgifte van de radiator in de convectorput laat te wensen over. Deze zit ook vrij diep gemonteerd. Wellicht is dat de oorzaak. Er wordt geklaagd over de "koude luchtstroom" als men op de bank zit tegen de muur. Graag een oplossing hiervoor.

Wasmachine aansluiting maken in de keuken

Ik wil een wasmachine aansluiting in de keuken. De afvoer moet op de afvoer van de gootsteen. De wateraanvoer moet gesplitst vanaf de koude kraan/cv aansluiting, waterleidingen zitten in het zicht en niet achter een muur. Ik ben telefonisch NIET bereikbaar op dinsdag of vrijdag. Er zijn foto's beschikbaar