Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor spouwmuur beter isoleren:

Spouwmuur beter isoleren

Het betreft de buitenkant van een keukenmuur (6 x 5 meter). Waarschijnlijk is het een spouwmuur zonder ramen, wel een boeibord. De muur is gericht op het zuiden. De woning is gebouwd in 1925.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spouwmuur beter isoleren uit heel Nederland:

Woning isoleren

Het betreft een kleine arbeiderswoning bouwjaar ongeveer 1890. De achtergevel is ongeveer 10 meter, zonder spouwmuur. Deze gevel wil ik graag isoleren en afwerken met steenstrips. Er is 1 kozijn in de achter gevel met dubbel glas en 1 achterdeur, deze achterdeur zou direct vervangen kunnen worden. De woning heeft aan de voorzijde ijsselsteentjes in de gevel en deze moeten worden geïmpregneerd. Aan de voorzijde 2 kozijnen met glas in lood, welke nu nog enkel glas is. Deze moeten worden vervangen voor dubbel glas, kunststof kozijnen waarin de glas in lood verwerkt wordt. Ook de voordeur kan direct vervangen worden zodat beide deuren beter sluiten en minder kou doorlaten.

Dak - spouwmuur - raam isolatie

Ik wil mijn vrijstaande woning uit 1989 beter isoleren. Het dak is reeds voorzien van een standaard isolatie laag.Wil graag advies om dit aan te vullen met extra isolatie of volledig vervangen. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak 4 Sspouwmuren isoleren. Ongeveer 20-30 ramen isoleren met bv triple glas of ++ 300 m2 woonoppervlak / 1030 kuub woning inhoud

Fundering coaten en ventilatieroosters plaatsen

Vanwege aanhoudende vochtproblemen heb ik een aannemer nodig die rondom een muur het straatwerk verwijdert (en weer aanlegt) dit betreft een muur van zo'n 5 meter. De onderliggende fundering moet gecoat worden tegen vochtdoorslag aan de buitenzijde. In dezelfde muur moeten ventilatieroosters komen (of schrijverssysteem blokjes) die de spouwmuur beter moeten gaan ventileren waardoor er aan de binnenzijde geen vochtdoorslag meer optreedt. Totaal gaat het om 10 ventilatie roosters. Een rij net boven het straatwerk en een op een hoogte van 1.80. Daarnaast moeten er een aantal muurankers gerepareerd worden (deze zitten op zo'n 3 en 6 meter hoogte) de ankers hebben roestvorming en gezien het vocht probleem in de muur zullen deze er slecht aan toe zijn. Het gaat om totaal 6 muurankers.

Gevelrenovatie: gevel renoveren

De schutting die tegen het huis leunt is verzakt en de voegen staan open. De spouwmuur zou gedeeltelijk opnieuw opgemetseld moeten worden vanaf de laatste kolom. Dit voornamelijk om het huis beter verkoopbaar te maken. De binnenmuur, spiegelbeeld van de buitenlaag, heeft dezelfde verzakkingsverschijnselen. De muur is 11 meter lang. Er zijn foto's beschikbaar.

Trespa gevelafwerking aanbrengen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het aanbrengen van trespa gevelafwerking met isolatiemateriaal hierachter. Dit moet als na-isolatie dienen. Huidige gevelopbouw is een ongeïsoleerde spouwmuur en door middel van de isolatie en de trespa gevelafwerking moet er gezorgd worden voor een beter binnenklimaat en warmteisolatie. Graag zou ik een prijs per m2 willen, voor het compleet leveren en aanbrengen van de isolatie en trespa-panelen. Het totale geveloppervlak zal 1086m2 bedragen. Als tweede zou ik graag de prijs willen hebben, met de meer/minderprijs voor het toepassen van isolatie met een dikte van 40/50/60/70/80/90/100/120/140mm.

Gat zagen in spouwmuur aan voorzijde en ...

Gat zagen in spouwmuur aan voorzijde en plaatsing van nieuw raamkozijn. Onderzijde kozijn op ca. 3,20 meter boven balkon van 1,3 meter breed, waarop steiger geplaatst kan worden. Bovenzijde raam gaat direct aan muurplaat grenzen. HR++-glas of beter. Kozijn buitenmaat 1,65 breed en 0,96 m. hoog, te verdelen over twee kiepkantelramen waarvan 1 met ventilatierooster uit te rusten. Binnenafwerking door bewoner.

Bestaande garage vergroten van 4x6m naar ...

Bestaande garage vergroten van 4x6m naar 4x8m. Voorzien van spouwmuur i.v.m. goede isolatie. Garagedeur vervangen door sectionaal deur 3m breed.Door metaal constructie punt dak creeren voorzien van pannen. Nieuw kozijn voor schuurdeur. Nieuw kozijn met dubbele tuindeur dit om de 8m muur een beetje te breken. Vloer storten 2x4m i.v.m 2m langer. N.B. Klant denkt nu dat het misschien beter is alles "plat gooien" en opnieuw opbouwen. Graag advies van bedrijf, tevens qua vergunning.

Uitbreiding aan de achter/zijkant met ...

Uitbreiding aan de achter/zijkant met een garage/berging en bijkeuken. Opp. (bruto) 44,5 m2 met 2 garage deuren 2.2x2.2 en 5 ramen 600x1200 achter. Fundering met vorstrand geïsoleerd; spouwmuur Rc min. 3.5 en schuine kap met dakplaten Rc > 3.5 m2K/W en sneldekkers. Volgende werkzaamheden moeten uitgevoerd worden: Grondwerken + fundering op staal -geïsoleerd 45 m2, metselwerk (schoon) +/-80 m2, Binnenspouw kalzandsteen +/- 80m2; dak met platen Rc>3.5 m2K/W en sneldekkers +/- 55m2 met hoekkeper; leidingen (HWA en riool), water en verwarming, (kozijnen, ramen en garage deuren uit berekening laten), stelen van de kozijnen. Graag ontvang ik een schriftelijke indicatie, als nodig zend ik een tekening per e-mail voor beter inzicht. Alvast bedankt.