Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor hardhout tegen wand plaatsen:

Hardhout tegen wand plaatsen

De achterwand van de buren grenst aan onze tuin en wij willen dit mooi bekleden met hardhout (ceder, padouk, eik, iroko, staan open voor advies). Oppervlakte is 15 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hardhout tegen wand plaatsen uit heel Nederland:

Binnenshuis schilderen

I.v.m. terugkeer uit het buitenland te schilderen: 12 kozijnen, 1 voordeur binnen, 75 m2 wand, 65 m2 plafond. Wellicht nog een trap naar 1ste verdieping. Deel kozijnen in woonkamer is reeds geschuurd. Kozijnen zijn hardhout. 1 baksteen muur, rest is gestucte muur. Plafond zijn gipsplaten. Oppervlakten zijn schatting. Op verzoek zijn foto's van enkele te schilderen delen van woonkamer/keuken beschikbaar. Uiteindelijke kleuren in overleg. Evt. Vooroverleg ter plaatse tussen 13-15 juni, uitvoering bij voorkeur vanaf tweede week juli 2018. Verder in overleg. Te schilderen ruimte zijn zo goed als leeg.

Stadstuin opknappen

Kleine binnentuin van 4 x 3 meter en 1.50 x 5.50 meter. - Bestrating (tegels aanwezig); - 2 Muurtjes metselen en stucadoren met aanleg van een geïntegreerde haard; - Wand schuurtje met hardhout bekleden; - Plantenbakken/perkje aanleggen. Tuin is niet goed bereikbaar.

Fundering of vlonder maken voor de blokhut

Ik wil graag een vlonder laten maken voor een tuinhuis van 3.80 x 3.80 meter. Aan de rechterkant komt nog een afdak met dezelfde afmeting, waarvan er alleen aan de achterkant een wand komt. Dak tuinhuis en luifel wordt één geheel. Locatie is Vinkeveen materiaal is middels een betonnen pad te transporteren, maar kan niet met een auto over gereden worden. De vlonder zal op palen moeten komen omdat het veengrond betreft. Neem aan dat de palen hardhout moeten worden. Denk dat de vlonder zelf van Douglas hout kan, graag advies daarover. Onder het afdak hoeft geen vlonder, dit zitje doen we gewoon met tegels. Dus vlonder kan 4 x 4 meter zijn en denk raadzaam de achterwand van afdak wel op palen (dezelfde vlonder) te zetten. Net zoals de steunpaal voor het dak, rechtsvoor. Graag ontvang ik hiervoor een gepaste offerte voor materiaal vlonder, het op locatie brengen en vlonder te maken. U mag ook een tweede offerte doen voor het plaatsen van de blokhut en het materiaal brengen van de parkeerplaats naar de op te bouwen locatie. Betonnen pad is schat ik 1,5 km. Er is op de jachthaven ook wel wat te regelen met de mensen ter plaatse om dit van de parkeerplaats naar landje te brengen. Dit kan ik waarschijnlijk voor u regelen. Betreft een watersportvereniging, betreft veengrond, er moet dus een vlonder geslagen worden (op palen).

Afdakje aan de schuur maken

Een afdakje aan de schuur maken. De afmeting van het afdak komt op ongeveer op 3 x 3 meter. Graag gebouwd van hardhout en een zijwand van plexiglas en de andere wand ook van hardhout. De voorkant open. Dak heb ik het liefst met dakpannen. Er liggen wel grindtegels dus daar moeten de palen dan doorheen. Ook wil ik er graag een afwatering aan. Kunt u eerst een inschatting van de kosten geven?

Carport dicht laten maken

Tussen onze hoekwoning en die van onze buren bevindt zich een geschakelde/gedeelde carport. Wij willen onze carport graag dicht laten maken. Dat betekent dat er aan de zijde van de buren een wand moet komen. Verder willen we aan de voor- en achterzijde hardhout met daarin een kozijn met een loopdeur. Het materiaal van de tussenwand is nader te bepalen, isolatie en een fundering zijn niet nodig. Er moet eventueel wel elektra worden aangelegd voor een stopcontact en verlichting. We laten de situatie graag even opmeten en ontvangen daarna een offerte.

Tuinbank van vlonderhout maken met een opbergklep

Een 5 meter brede bank maken van hardhout (vlonderhout) met opbergklep en 1 meter brede traptreden zodat een deel van bank als trap kan worden gebruikt. De bank moet op bestaande houten vlonder met bestaande houten wand komen. Zie voorbeeld idee foto: https://nl.Pinterest.Com/pin/454019206168169698/

Garagedeur vervangen door vaste wand met loopdeur

Wij willen onze stalen kanteldeur vervangen door een vaste wand met daarin een loopdeur van 90 cm breed (hardhout). Aan weerszijde van de kanteldeur zijn nu twee hardhouten kozijnen met daarin een raam. Dit moet blijven.

Konijnenhok bouwen

Ik wil graag een konijnenhok laten maken met 2 verdiepingen. Binnenmaten: Lengte 2.75 x diepte 0. 80 en hoogte (incl. wielen) 1.60 Graag op grote wielen die ook vastgezet kunnen worden (6 denk ik) en boven en onder deuren met stevig nertsengaas en sloten. Middenstuk mag ongeveer 0. 75 meter vast gaas zijn. 1 Deur aan de bovenkant graag zonder gaas want dat zal een nachthok moeten zijn. Dus ook binnenin een stevige wand. Graag een trapgat met randje erlangs zodat ze niet vallen. Trap hoef niet, die bevestig ik zelf mits daar een rand voor wordt gemaakt. Houtsoort graag van vuren, hardhout of triplex. Bodems graag watervast. Dak 15 cm. laten uitsteken. Als het mogelijk is ook op alle randen anti knaag strips. Ik ben heel benieuwd wat zo'n hok gaat kosten. Dit zou echt het perfecte hok zijn. Ik zal het dan ongeveer tussen juni - eind juli 2016 nodig hebben.

UV bestendige pijp monteren en aansluiten

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor onderstaande opdracht. De opdracht bestaat uit 2 delen: 1.Ten behoeven van het aansluiten van zonnepanelen willen we aan de buitenzijde van ons huis een uv-bestendige pijp laten bevestigen. Het gaat om een afstand van zo'n 9 tot 15 meter totaal. Door de pijp moeten 2 solar kabels van ieder 6mm2 worden getrokken. Deze kabels hebben we al in bezit, de pijp en bevestigingsmateriaal niet. De pijp moet de volgende route afleggen: ongeveer 5 meter horizontaal op een plat dak (bovenop dak van begane grond). Met bocht recht omhoog over ongeveer 3 meter, bevestigen aan stenen muur. Met bocht over/langs dakterras van hardhout, afstand ongeveer 2 meter. Met bocht recht omhoog langs wand van red cederhout, afstand iets minder dan 3 meter. Met bocht recht opzij om uit te komen op plat dak (dak van 2de verdieping). Eenmaal boven op dit dak eindigt de pijp. Het aansluiten van de kabels is niet inbegrepen (we solderen zelf nog stekkers) 2.Naast bovenstaande willen we ook nog (minimaal 2) stopcontacten in de meterkast laten plaatsen.

Complete renovatie jaren 20 woninig

Betreft complete renovatie, 350m3/ 97m2 woonopp. Zonder sloopwerk, enkel deel vloer voor badkamer. Mag in totaal 10 maanden over gedaan worden. Betreft de volgende werkzaamheden; #Na isolatie binnenmuur+voorzetwanden 30 m2 #Wegwerken van optrekkend vocht dmv voorzetwand naast kozijn #4x helibar plaatsen in scheur slaapkamermuur grenzend aan buren #Voorbereidingen treffen voor plaatsen keuken, leidingwerk,betonnen vloertje 7m2,achterwand met isolatie #badkamer realiseren op eerste verdieping, inclusief aanleggen leidingwerk, afvoer, wand 6m2 en elektra #Nieuwe deur+kozijn slaapkamer #Nieuwe dakkapel voorzijde, 2. 50m #Nieuwe zinken goot, 5m #Nieuw boeiboord,3m #Schoorsteen schoonmaken+voegen #Openslaande tuindeuren hardhout met hr glas #Nieuwe meterkast #Nieuwe trapleuninig, 3m #W