Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Utrecht of directe omgeving.

8070 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk, de gevelbekleding van een uitbouw vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Gevelplaten vervangen

Ik wil graag mijn gevel vervangen. De huidige betonhoudende gevelplaten zijn namelijk aan vervanging toe. De keuze is tussen opnieuw verven van gevelplaten (en in ieder geval een gevelplaat vervangen) of geheel vervangen. Allebei de kanten zitten ramen in. Het is allemaal aan de voorzijde. De totale oppervlakte is ongeveer 20/25 m2.

Gevel opnieuw bekleden

Gevel op 2e verdieping grenst aan 1 kant aan dakterras, dat stuk van de gevel is ongeveer 10m2 en is bekleed met hout. Het hout is aan vervanging toe, ik ben benieuwd naar de prijzen voor hout (geen voorkeur voor specifieke houtsoort maar was een verplicht veld) en voor alternatieve meer onderhoudsvriendelijke materialen. Het gaat om het vervangen oude bekleding en plaatsen van de nieuwe bekleding.

Metselen van een gevel van een dakopbouw

We willen een gevel van de dakopbouw laten metselen op de 2e verdieping. Het gaat om 16 m2. Er staat van de buren al aan de zijkant een muur. Al het materiaal is aanwezig. Vanuit binnen kan er gemetseld worden, vanuit buiten kunnen wij iets plaatsen. Isolatie is niet nodig. We zijn met enige spoed opzoek naar iemand.

Metselwerk laten uitvoeren

Door een boom is een deel van mijn muur beschadig.Nu dat de boom niet meer is, willen we graag dat de muur gerepareerd wordt: en deel van de bakstenen zijn verplaatst en zitten aantal scheuren, de muur in de hoek moet opgevuld worden met nieuwe stenen en cement ( 160 cm hoog) en we willen dat de muur iets hoger wordt (een rij stenen zoals de buren).

Trespa platen dakbopbouw vervangen en controle loden flappen

Wij hebben een dakopbouw en de trespa platen zijn niet goed geplaatst en zijn gaan rotten. Deze moeten vervangen worden. Ook zijn wij benieuwd of de loden flappen die geplaatst zijn nog goed zijn. De afmetingen zijn (ongeveer) twee meter hoog en vier meter breed. De klus kan gedaan worden op een moment waarop het de vakman uitkomt. U kunt ook altijd langskomen om het zelf te bekijken. Wij wonen in Leidsche Rijn (Utrecht).

Voegen vervangen (5m2)

Op de bovenste verdieping moet de achtergevel opnieuw gevoegd worden. Er is een balkon dus steiger is niet nodig. Ik ga uit van hooguit 5 m2

Metselwerk tuinmuur herstellen na stormschade

Mijn tuinmuur is door de storm omgewaaid en moet hersteld worden, het gaat om een enkelsteens (halfsteens) muur van ca 2 m hoog en ca 7 m lang. hij had gemetselde poeren. Ik weet niet hoe het met de fundering zit. ik wil hem graag laten uitvoeren als een borstwering met hoge poeren ertussen waar dan klimplanten tussen kunnen zodat het straks wat groener is. aangezien de rommel nu op de stoep ligt graag zo snel mogelijk, ik denk dat de meeste stenen nog bruikbaar zijn.

Stralen/impregneren van meerdere gevels en voorzien van (knip)voegwerk

Er zijn meerdere mensen in onze straat die hun voorgevel (van het huis) willen laten stralen, impregneren en weer opnieuw laten voorzien van knipvoegen. Graag prijsopgave voor 3 huizen, 5 huizen en 7 huizen. Ik schat de oppervlakte van een gevel op ongeveer 6 x 6 meter.

Gevel isoleren en afwerken

Ik wil mijn achtergevel graag isoleren en laten afwerken. Welke materialen (isolatie en bekleding) weet ik nog niet, wil ik graag advies over. Het huis is van 1910 en heeft dus minder mogelijkheden. Er is geen spouwmuur. Ik zou graag advies willen hebben wat er mogelijk is. Het idee op lange termijn is dat er een warmtepomp komt, maar dan moet het huis voldoende geïsoleerd zijn. De achtergevel is ongeveer 3 x 4 meter en een steiger plaatsen is ook mogelijk.

Oude ventilatie opening in buitenmuur dichtmaken

Ik wil de oude ventilatie-opening in buitenmuur dicht laten maken. Het is een rond gat (diameter 15 cm); buiten ventilatierooster mag blijven. Er kan van binnenuit worden gewerkt. Indien een goede klik, is er meer werk.

Tuinmuurtje metselen

Wij willen gezamenlijk met de buren, een tuinmuurtje (circa 35 cm hoog) van circa 12 meter breed (- 2 keer een tuinhekje van circa 1 meter breed). Fundering ligt er al, mogelijk op enkele plekken nog egaliseren. 8 x een poortje opgemetseld tot circa 1 meter hoog.

Tuinmuurtje metselen

Wil graag een tuin muurtje van 40 cm hoog in totaal 9 meter. Ik heb de foto bijgevoegd hoe ik het wil hebben. De hekken heb ik al. Het gaat echt alleen om het muurtje. De locatie is goed toegankelijk om de werkzaamheden uit te voeren.

Lateien plaatsen in bestaande muur

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een latei in een bestaande muur met uitbreken van de bestaande muur. Hierbij worden de woon- en eetkamer een geheel, zie tekening. Het betreft een woning die nog gekocht moet worden, dus exacte maten ontbreken, maar zie tekening voor een schatting. Afvoeren zelf op de boven verdieping

De gevel isoleren van een hoekwoning

We hebben een hoekwoning en al door drie verschillende bedrijven laten kijken naar de mogelijkheden van spouwmuurisolatie. Twee van drie bedrijven raden ons dit af vanwege de slechte kwaliteit van de spouw. Nu willen we dus graag de mogelijkheden onderzoeken om de gevels van buitenaf te laten isoleren. De gevels zijn kaal, het gaat om steensmuren. Heel lastig in te schatten wat de afmeting ongeveer is, ik schat dat het richting 50 m2 is. Het huis heeft 3 verdiepingen (waarvan 1 zolder). Het gaat om een jaren 30 hoekwoning. Een steiger plaatsen is mogelijk.

Gevel renoveren

Aanstaand huis in Soest, bouwjaar 1970, witte baksteen. Ook hal moet bepleisterd/gestuuct (ca. 20 m2). Doel vooral: egalisering van (lelijke) baksteen. De oppervlakte van de gevel is 60 m2.

Voegen achtergevel

Graag een offerte voor het voegen van de achtergevel in een jaren 30 huis op de 1e en 2e etage, wegens achterstallig onderhoudt. Voorkant is begin 2000 gedaan.

Kunststof gevelbekleding en kozijnen vervangen van vakantiehuis

Het betreft hier een vakantiehuisje gelegen in Noordwijkerhout (kustklimaat). Het huisje is ongeveer 50 jaar oud en is voorzien van kunststof (verticale) gevelbekleding. Ik ben van plan de gevelbekleding te laten vervangen door nieuwe kunststof gevelbekleding en daarbij hoogstwaarschijnlijk ook de kozijnen. Oppervlakte is ongeveer 50 m² en de hoogte is 2 meter. Er zijn totaal 6 ramen/kozijnen. Deze zijn nu van hout maar ik wil ze vervangen door een kunststof variant. Ik wil me eerst oriënteren wat de mogelijkheden zijn en het kostenplaatje. Kunt u de kozijnen apart opnemen in de offerte? Hartelijk dank hiervoor.

Voegen van monumentale schoorstenen

Ik zoek iemand voor het verwijderen van bestaande voegen en opnieuw voegen van een schoorsteen (circa 3,5 meter hoog).

Info en uitvoeren van isolatie spouwmuren

Het gaat om een hoekwoning uit de jaren 50. Deze woning heeft een spouwmuur en is niet geïsoleerd! De spouwmuur sluit aan op de garage. Wij merken dat het veel warmte verloren gaat. Zouden graag wat meer info willen hebben wat de mogelijkheden zijn en kostenplaatje. In totaal gaat het om 4 muren.

Waterdicht maken van modulaire woning in Utrecht

het huis is modulair opgebouwd met panelen, (zie google maps) echter druppelt er water door de kieren. Dus graag willen we onze gevel panelen aanbrengen zodat het waterdicht wordt. Dit willen wij met een soort vlies of doek met daar tegenaan van de nieuwe platen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m2.

Reparatie van vijvermuren

Het betreft een reparatie van 2 vijvermuren, in totaal 5 m2. Muren moeten sterk genoeg zijn om de waterdruk van de zijkant aan te kunnen. De vijver is ooit aangelegd door een hovenier, maar na een jaar stortte één muurtje in. Deze hebben zij onder garantie gerepareerd met stalen pinnen in de fundering en daarover heen gemetseld. Deze muur houdt zich nog goed, maar in de overige 2 muurtjes komen nu stenen los uit de voegen. Het is bij deze klus van belang dat ik een vakman tref die een goede oplossing weet voor de waterdruk van de zijkant. Normaal gesproken komt namelijk de druk van bovenaf.

Buitengevel isoleren

De spouwmuur is reeds gevuld, maar zou eventueel nog aangevuld moeten worden. De buitengevel isolatie is additioneel om minimaal nieuwbouwniveau te halen. Het gaat om 60 a 80 m2.

Gevel renoveren

Ik wil een enkelwandige buitengevel laten voorzien van isolatie panelen en vervolgens afwerken met steenstrips of glad stucwerk (keuze afhankelijk vd kosten). In de zijgevel zitten 4 raampartijen en boven op de zijgevel ligt een zinken kap welke beide aangepast moeten worden. Wanneer wil je de werken laten uitvoeren? Binnen de 6 maanden

250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen

Buitenzijde huis en 2 bijgebouwen willen we laten cementeren. Ca 250 m2. Dunne laag zodat reliëf voeg/steen zichtbaar blijft. Deel van voeg van huis is slecht en moet eerst vervangen worden. Wij gaan dit najaar de spouwmuur laten isoleren. Het is namelijk een huis uit de jaren 60 zonder spouwmuurisolatie. Hier wellicht rekening mee houden. Idee is om in vroege voorjaar 2020 dit uit te voeren. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee

Vochtplek buitenmuur herstellen

Op de buitenmuur is onder mijn dakraam een vochtige plek van ongeveer 1-2 m2 te zien. Op een of enkele bakstenen is een witte plek waar te nemen. Mijn verwachting is dat de muur voor een deel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd moet worden. Maar definitieve oplossing laat ik graag aan de vakman over. Een aantal jaren geleden is de muur gezandstraald / geknipvoegd.