Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitengevel schuren:

Buitengevel schuren

Ik wil graag de buitengevel laten schuren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 240 m2. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Soest (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevel schuren uit heel Nederland:

Gestucte buitengevel repareren, renoveren en impregneren

Ik wil graag mijn buitengevel repareren van schuren aan het bestaande stucwerk. Renoveren en eventueel impregneren van de buitengevel. Buitenwerk: 18 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Metsel- en schilderwerk uitvoeren

Buitenmuur metselwerk en buitenschilderwerk: buitenmuur op het balkon mist wat voegen, die moeten aangevuld worden en de bovenkant moet aangeheeld worden. Aan beide zijden van het balkon is er een dergelijke muur. Tevens voegen nakijken waar de hwa loopt, deze moeten mogelijk ook hersteld worden. Schilderen van het houtwerk van de buitengevel: kozijnen en deuren op het balkon moeten geschilderd worden. Kwestie van schuren en opnieuw verven. Beide klussen wil ik graag door 1 bedrijf laten uitvoeren. Een vakbedrijf dat garantie geeft.

Het schuren en schilderen van de ...

Het schuren en schilderen van de buitengevel van ons huis deze bestaat uit vurenrabatdelen. De ral kleuren zijn bekend. Het betreft de tweede etage op 2,70 tot 5,60 meter hoogte. Tevens een aparte indicatie voor het schuren en verven van 4 kozijnen ong 90/140.

De buitengevel moet gereingd en ...

De buitengevel moet gereingd en gerepareerd worden. Daarna kan de muur gesausd worden. Verder is schilderwerk nodig aan 4 raamkozijnen, 1 deurkozijn en 1 deur. Het gaat hierbij om het afbranden van oude verflagen, schuren, reinigen, gronden, plamuren/kitten en aflakken van: 2 raamkozijnen 1e verdieping, 2 raamkozijnen begane grond en een kozijn met deur op de begane grond.