Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor standaard schoorsteen opnieuw metselen:

Standaard schoorsteen opnieuw metselen

Opnieuw metselen standaard schoorsteen. Er zitten scheuren in bakstenen, metselwerk, cement en voegen, en in de dekplaat. Ik heb enkele duidelijke foto's, kan ik die aan u mailen? Kunt u eventueel ter plaatse de zaak komen opnemen? Geeft u op afstand een offerte of wilt u langskomen? Garandeert u het wegblijven van nieuwe breuk gedurende een langere tijd? Wanneer kunt u een dergelijk werk uitvoeren?
Onze klant uit Soest (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor standaard schoorsteen opnieuw metselen uit heel Nederland:

Schoorsteen metselen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het metselen van een schoorsteen aan de kopgevel van mijn woning, ca 14 m hoog. Het betreft een schoorsteen voor een standaard rookkanaal van een open haard, dubbelwandig.

Nok en lood bij de schoorsteen vervangen

Het vervangen van de nok van de schoorsteen van een jaren 30 huis. Inclusief het lood rondom. De schoorsteen staat bovenop de zolderverdieping. Het is een standaard maat schoorsteen.

Dakpannen vervangen en dak isoleren

Dakpannen vervangen (+/- 60 m² standaard pannen). Panlatten verwijderen. Kingspan isolatieplaten monteren (van buitenaf isoleren). Schoorsteen tot net onder het dakbeschot verwijderen. Afvoeren oude dakpannen en panlatten. De bijgeleverde foto's geven u een beeld. Ik zou graag in eerste instantie een globale schatting ontvangen aan geraamde kosten. Hierna zal ik telefonisch contact opnemen met degene die onze voorkeur krijgt om een gedetailleerde offerte te laten uitbrengen.

Lekkende schoorsteen opnieuw metselen

Mijn schoorsteen lekt en moet denk ik opnieuw gemetseld worden. Het is een standaard schoorsteen op een vrijstaand huis met pannen. De schoorsteen staat op de nok. Wat zijn de geschatte kosten voor opnieuw opmetselen van de schoorsteen, lood vervangen, voegen en impregneren?

Schoorsteen op schuin dak zetten

het gaat om standaard schoorstenen in hetzelfde metselwerk als mijn huis. Het gaat om een schuin dak. Ik wil graag twee schoorstenen laten repareren of helemaal verwijderen. Het gaat om gemetselde schoorstenen. Ik heb nu lekkage.

Schoorsteen renoveren

Ik wil graag mijn schoorsteen renoveren. Schuin dak. Standaard schoorsteen in hetzelfde metselwerk als mijn huis.

Schoorsteen nakijken

Standaard schoorsteen, maar de vorige bewoners hebben er dakleien tegenaan gemaakt. Ik wil graag de schoorsteen na laten kijken en we willen het dakleer er graag vanaf. Het gaat om een schuin dak met bitumen. We hebben een open haard, maar deze gebruiken we niet.

Asbest verwijderen in een rookkanaal en schoorsteen

Ik zou graag een asbest pijp van de afzuigkap op de begane grond tot aan het dak van een standaard jaren-60 huis willen laten verwijderen. Wat zijn hiervoor ongeveer de verwachtte kosten? Dank! Casper van Leeuwen

Schoorsteen maken op het dak

Schoorsteen. Schuin dak. Standaard

Schoorsteen met glijmortel behandelen

Wij hebben last van een lekke schoorsteen. Als we stoken is er sprake van rookontwikkeling op de eerste etage. Dit najaar is de schoorsteen geveegd, daarna is de lekkage verergerd. Het betreft een ouderwetse gemetselde schoorsteen boven een open haard. Het kanaal is vierkant van vorm, circa 20x20 cm. Zie bijgevoegde foto's. Om de lekkage te stoppen willen we de schoorsteen van binnen laten bekleden. Dit kan met een flexibele buis of met glijmortel of een andere coating oid. We horen graag wat jullie aanbevelen cq. Kunnen bieden en een indicatie van de kosten. De schoorsteen is circa 9 meter lang en helemaal recht. Je kijkt vanaf beneden zo recht naar buiten. Onlangs is bovenop de schoorsteen een standaard firemaster schoorsteenkap geplaatst, die kan gemakkelijk worden verwijderd en na afloop weer worden hergebruikt. Dit hoeft dus niet in de offerte meegenomen te worden. Verder is de schoorsteen bovenop helemaal open (na verwijdering van de schoorsteenkap). Daar hoeft dus niks weggehakt te worden oid. Voor de situatie beneden zie de foto’s. Is dit te realiseren aansluitend op de huidige opening/klep van de open haard?

Partners

Partners van Casius