Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Soest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Soest heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Soest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Soest of directe omgeving.

595 klanten uit Soest bevelen een bij Casius in Soest aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Soest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels, het opnieuw bekleden van een gevel en eventueel rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Soest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Buitengevel schuren

Ik wil graag de buitengevel laten schuren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 240 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel isoleren en bekleden

Heb een L-vormige kunststof recreatiewoning, type Dordogne van Wanders. Wil graag een verticale houtverwerking nadat het is geïsoleerd. Lichtgrijs behandeld of hout dat vergrijsd. Gaat om 80 m2 Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Gevel bekleden

Ik wil de enkel steens achtergevel afwerken met hout (potdeksel) GEEN HPL. De gevel is 27 m2. Is afwerking hout voldoende of dient er isolatie tussen te worden aangebracht? Wat is verschil in RD waarde? Ik hoor het graag.

Gevel isoleren

Betreft het isoleren aan de buitengevel zonder spouw, huis uit 1920. Recent zijn kozijnen vernieuwd en het huis verbouwd. Huidige buitenzijde is namelijk ook toe aan een nieuw pleisterlaag, dan beter direct overwegen om te isoleren. Het oppervlak is ongeveer 60 m2.

Reparatie of geheel stucen van de achtergevel

Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Verf verwijderen van een bakstenen muur

Graag wil ik de verf van mijn woning laten verwijderen. Grote vrijstaande woning met leef oppervlak rond de 250 vierkante meter. Helemaal wit geschilderd nu, verf zit er al lang op. Ben op zoek naar indicatie van kosten inclusief naderhand verbeteren voegwerk,

Gevel in de oorspronkelijke staat herstellen

Vve heeft besloten om dit te laten verwijderen, en de oorspronkelije manier te herstellen. Wat zijn ongeveer de kosten hiervan. Dat hele ronde gevel wat eruitgehaald is hebben wij nog in bezit.

Metalen gevelbekleding met isolatie plaatsen

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning. Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? 500 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om het bouwen van een schuurwoning van 18 x 21 meter met dak panelen en circa 100 m2 gevelpanelen.

Erfafscheiding op een fundering laten maken

Ik wil een tuinmuur als afscheiding laten metselen inclusief fundering die al is uit gegraven op 50 cm diepte. De lengte is ongeveer 12 meter, maar kan ook 19 meter worden, en 2 meter hoog.

Standaard schoorsteen opnieuw metselen

Opnieuw metselen standaard schoorsteen. Er zitten scheuren in bakstenen, metselwerk, cement en voegen, en in de dekplaat. Ik heb enkele duidelijke foto's, kan ik die aan u mailen? Kunt u eventueel ter plaatse de zaak komen opnemen? Geeft u op afstand een offerte of wilt u langskomen? Garandeert u het wegblijven van nieuwe breuk gedurende een langere tijd? Wanneer kunt u een dergelijk werk uitvoeren?

Tuinmuur of tuinmuur metselen

Damwand / tuinmuur +- 24 meter en iets hoger als een meter Fundering ligt er al stenen staan binnen handbereik zand en specie ook.

Garage uitbreiding

Garage aan weerskanten verbreden en splitsen met een tussenmuur zodat 2 garages ontstaan. Fundering beton storten 2,2 m3; Fundering opmetselen 7 m2; Baksteen gevels opmetselen 66 m2; Vloer aandelen beton 8,1 m2. De garage eerst aan de linker zijde uitbreiden. Na de bouw van een woning, 6 maanden later de rechter zijde bouwen. Gezien de tussenliggende periode de prijs in tweeën splitsen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden overlegd.

Schoorsteen aan bovenkant afsluiten

Wij willen onze ongebruikte schoorsteen laten afsluiten om lekkages tegen te gaan. Betreft 2 onder 1 kap, schoorsteen zit boven aan de zijgevel. Ik wil graag de offertes via de mail krijgen. We hebben namelijk lekkage gekregen en vermoeden dat het door de schoorsteen komt.

Bestaand gat voor de afzuigkap in de buitenmuur vergroten

Ik heb de bestaande afzuigkap vervangen, echter bij het verwijderen van de afzuigkap kwam ik er achter dat de aansluiting naar buiten zeer slecht was uitgevoerd, boven op de keukenkastjes lag een dikke laag vet. Het bestaande gat is 15 cm in doorsnede, ik wil het gat laten vergroten naar 17 cm doorsnede zodat ik de flexibele slang volledig naar buiten kan trekken en vast kan maken aan het rooster (dus zonder lekkage).

Penanten metselen

Ik wil twee penanten laten metselen. Eventueel in combinatie met plaatsing van een houten hek en automatische poortopener. De afmetingen van de penanten: 55 x 55 X 200 cm. Bij voorkeur het totaalplaatje.

Schoorsteenrenovatie of -reparatie

Graag ontvangen wij een offerte voor een renovatie of eventuele vernieuwing van de schoorsteen van ons huis. Het lood is onlangs gerepareerd, aangezien de schoorsteen aan de binnenkant vochtplekken vertoonde. Na deze reparatie hebben wij de binnenkant behandeld en laten stuken. Aan de buitenkant hebben wij de stenen geïmpregneerd en de bovenkant voorzien van nieuw zandcement. Helaas zijn er na de reparatie weer vochtplekken ontstaan. Hierdoor denken wij dat het repareren van het lood niet voldoende was en de schoorsteen gerenoveerd/vernieuwd moet worden.

Tuinmuur metselen

Wij willen graag een tuinmuur laten metselen in dezelfde stijl als de muur die er al staat aan de andere kant van de tuin. De muur moet 10 meter lang worden en 2 meter hoog. Ik heb een foto van de tuinmuur aan de andere kant meegestuurd.

Tuinmuur metselen en stukadoren

Er dient een tuinmuur gemetseld te worden van 10 meter lang en ongeveer 2 meter hoog. De muur dient hierna gepleisterd te worden. Er zal ook een fundering geplaatst moeten worden.

Tuinmuur laten metselen

Ik wil een tuinmuur laten metselen van 2 meter hoog en 7 meter breed. Het liefst van oude steentjes of stenen met een oude look.

Nokvorsten en gevels repareren

6 m nokvorst en 2 x 9 meter gevel repareren. Dertiger-jaren huis.

Gat boren in de buitenmuur voor de afzuigkap

Offerte voor 1 gat boren keukenmuur naar buiten tbv afzuigkap. 2 boren gaten in vloer keuken tbv waterleiding. 1 gat boren tbv wc afvoer door tussenwand van kalkzandsteen.

Tuinmuur op een fundering opmetselen

Ik wil graag een tuinmuur van ongeveer 20 meter lang en 2 meter hoog laten metselen inclusief fundering. De tuinmuur wordt hierna gestuukt dus de stenen hoeven niet van een mooie kwaliteit te zijn.

Metselwerk boven deuren opnieuw aanbrengen

De lateien boven keukendeur met raampje en openslaande tuindeuren is aan het verzakken. Er zullen naar verwachting drie/ vier rijen boven de deuren opnieuw gemetseld moeten worden.

Halfsteens tuinmuur met fundering maken

Ik wil graag een 25 meter halfsteense tuinmuur, graag recht. Graag inclusief fundering. Het gaat om een nieuwbouwproject. Graag inclusief alle materialen, arbeidsloon en BTW.

Keralit gevelbekleding plaatsen

Graag wil ik de houten gevelbekleding aan de achterzijde van mijn woning laten vervangen door Keralit gevelbekleding en verzoek u mij een vrijblijvende offerte te sturen. Het betreft een puntgevel van 7.60 meter breed en 4 meter hoog. Hierop is een zonnescherm gemonteerd, deze dient dan tijdelijk verwijderd te worden.