Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Rhenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Rhenen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Rhenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Rhenen of directe omgeving.

144 klanten uit Rhenen bevelen een bij Casius in Rhenen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Rhenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren en bekleden 700 m2, het isoleren en bekleden van de buitengevels, muur en dak isolatie van een rietgedekt huis, gevel realiseren bij oplevering casco woning, gevel optrekken op de 1e verdieping, het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel, gevel van uitbouw afwerken met Thermo Ayous of houtlook, gevelreparatie aan gemetselde- en gestucte gevel, gevelisolatie, gevel isolatie en renovatie, gevelbekleding plaatsen, isoleren van buitengevels en gevelbekleding steenstrips, het uitslijpen voegen en impregneren van de eerste en tweede verdieping, gevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi?), glad stucen van buitengevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Rhenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Isolatie woning

Betreft woning van 1961 waar uitgebreide isolatiemaatregelen worden gepland. Geheel nieuwe vloeropbouw isolatie + vloerverwarming (is klaar), buitengevelisolatie, dakisolatie (boven dakbeschot), nieuwe kozijnen + triple glas, balansventilatie. De buitengevelisolatie betreft netto (na aftrek van raampartijen) 112 m2. Bijzondere aandacht voor de afstemming met de kozijnenleverancier en de aansluiting met het dak. Graag bespreken of we een deel zelf kunnen uitvoeren. Indien u ook dakisolatie aan kunt bieden is dat voor beide partijen interessant.

Buitengevel isoleren

Graag laat ik mijn buitengevel isoleren met buitengevel isolatie. Wij hebben geen spouwmuur, alleen een enkelsteens muur. Het huis is 6 x 8 meter, zo rond 140 m2 om te isoleren.

Gevel isoleren

Het gaat om het isoleren van de zijgevel met 1 verdieping en mansarde dak. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 40 m2.

Huis van buiten stucen met isolatie

Buitenwerk Vierkante meter: 115 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Tuinmuur laten metselen

Ik zou graag een prijsindicatie willen hebben voor het metselen van een tuinmuur over een lengte van 7 meter en een hoogte van 1.90 meter. We willen graag een natuursteen gemetselde muur met keien. Kunt u een offerte maken, inclusief fundering, materiaal en metselwerk?

Achtergevel laten renoveren

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het renoveren van de achtergevel. De oppervlakte van de stenen is ongeveer 8 m2 groot. De voegen dienen te worden vervangen en de gevel schoongemaakt. Verder zijn er een aantal stenen stuk die ik ook graag wil laten vervangen.

Tuinmuur metselen met fundering

Metselen van fundering en tuinmuur. Lengte 5 meter en hoogte traps oplopend van 80 centimeter tot 160 centimeter hoogte, plus toegangspoort rechthoekig hoogte 250 centimeter. Materiaal aanwezig.

Voegen in de schoorsteen vervangen

Graag zouden wij een offerte ontvangen van de kosten voor het vervangen van het voegwerk van onze schoorsteen en die van de buren, tussenwoning. De schoorsteen is ongeveer 1.5 meter breed en een halve meter hoog en de voegen zijn poreus. Er is een foto beschikbaar.

Loslatend voegwerk herstellen

Berging 1978 loslatend voegwerk herstellen

Impregneren van de gevel

Ik ga zelf de gevel schoonmaken en de voegen vernieuwen. Het impregneren dient door de vakman gedaan te worden. De gevel is 37 m2 en is gelegen aan de regenzijde met eikenbomen ervoor.

Reinigen en voegen jaren 30 woning

"Jaren 30 huis, bakstenen muren grondig reinigen en geheel opnieuw voegen, hier en daar scheurtje repareren. Ca 75m2 oppervlakte."

Reparatie lekke dilitatievoeg

Reparatie van een lekke dilatatievoeg. De voeg moet eruit en opnieuw erin gezet worden. Vochtplekken in twee woningen: bovenste bij de vloer en ondergelegen woning aan het plafond. Het gaat om een lengte van 4 a 4.5 meter. Het is op de 12de verdieping.

Muren bouwen en gaten in muur maken

Ik ben een kennel voor honden aan het opzetten en ik moet nog 2 muren van 8 meter breed en 3 meter hoog neer laten zetten (geen isolatie nodig; metselen). Verder moeten er 22 gaten in een dubbelsteens bakstenen muur worden gemaakt en netjes afgewerkt worden zodat de honden zich er niet aan kunnen verwonden. De gaten moeten ongeveer 1m hoog en 75cm breed zijn.

Muur die dient als scheidsmuur tussen 2 ...

Muur die dient als scheidsmuur tussen 2 tuinen lengte 12 meter en een stuk muur van ongeveer 2 meter met op de hoek de mogelijkheid om een poort aan te bevestigen Dit alles bevind zich in de achtertuin en is goed bereikbaar

Het zal bestaan uit bouwen van aanbouw ...

Het zal bestaan uit bouwen van aanbouw waar in een slaapkamer badkamer en een eetkamer in zal komen. Aanbouw van 3,5 bij 9m. Fundering, metselwerk, plat dak etc. Ik zal ook wat meewerken.

Onze badkamer is nu 1 bij 2 meter. Door ...

Onze badkamer is nu 1 bij 2 meter. Door de buitenmuur weg te breken en een nieuwe muur op het huidige balkon te zetten wordt de badkamer 2 bij 2 meter. Het is de bedoeling dat ik zelf de badkamer ga realiseren. Wat we willen is dus een offerte voor de voorbereidende werkzaamheden; het verplaatsen van de muur, het klaar maken van de vloer en de wanden. Alles zodanig dat ik zelf kan tegelen en het sanitair kan plaatsen. De muur betreft een spouwmuur. We hebben de sleutel van de woning in Rhenen per 1 juli, dus vanaf dat moment word het actueel.

Wij willen met onze buren een ...

Wij willen met onze buren een enkelsteense schuur laten bouwen van: 4x3 meter.