Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor kolom bakstenen vastzetten:

Kolom bakstenen vastzetten

Een kolom bakstenen, welke hoort vast te zitten tussen twee lateien is los komen te zitten en moet weer worden vastgezet.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kolom bakstenen vastzetten uit heel Nederland:

Laag tuinmuurtje met een kolom metselen en voegen

Laag tuinmuurtje met kollom metselen en voegen Maten Hoogte 40 cm vanaf de straat gemeten lengte 390 cm kolom 78 x 32 x 32 cm Inclusief 150 vergelijkbare bakstenen Verwijderen van de oude muur doe ik zelf

Tuinmuur metselen met kolom

Ik wil graag een tuinmuur laten metselen van 1.80 meter hoog en 2.50 meter lang met eindkolom. Oude, Engelsachtige bakstenen voor een rustiek karakter. Tuinman verwijderd oude schutting en beplanting. Er moet waarschijnlijk ook iets van een fundering gelegd worden.

Metsel- en voegwerk repareren

Opdracht betreft het herstellen van circa 1 m2 losgeraakt voegwerk in het gevel metselwerk (op 4 gevel plaatsen) plus het vervangen van 3 gescheurde bakstenen, tgv uitbreken zonnescherm (is al verwijderd). Gevraagde werkzaamheden: - Het tijdelijk losmaken van de zinken deklijst/daktrim; - Het tijdelijk losmaken van de regenafvoerpijpen (bovenste deel pijp is afzonderlijk te demonteren) (2x); - Het verwijderen/uitkappen van drie gescheurde bakstenen; - Het verwijderen/afslijpen van 2x3 bouten uit het metselwerk (deze waren ter bevestiging zonnescherm dat reeds verwijderd is) - Het inmetselen van 3 nieuwe bakstenen; - Het voegen van losgeraakt voegwerk; - Het herbevestigen van bovenste deel van de de regenafvoerpijpen (2x); - Het waterdicht herbevestigen van de zinken deklijst/daktrim; - Het afvoeren van het (voeg-herstelwerk) afval. Gevels: 1- linker kolom achtergevel uitbouw 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 2- rechter kolom achtergevel uitbouw: 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 3- Linker kolom achtergevel uitbouw, zijgevel 0,3 x 0,5 = 0,15 m2 4- Klein voegherstel voorgevel boven voordeur 0,25 x 0,7 = 0,175 m2 Totaal afmetingen voeg herstelwerk: oppervlakte = 0,95 m2 Voegstijl: platvol geborsteld (ruwe afwerking dus, zie foto’s) Offertevraag: Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor de totale klus, inclusief alles m.u.v. de 3 vervangende bakstenen. Dus inclusief BTW, voorrijkosten, transport, gereedschappen, materialen, afvoeren afval. Opdrachtgever draagt zelf zorg voor nieuwe vervangende bakstenen.

Gemetselde kolommen en een poort maken

Ik wil bij mijn oprit een fundering met gemetselde kolommen en een elektrisch bedienbare poort met verlichting laten plaatsen. De huidige bestrating moet worden verwijderen, de ondergrond moet worden afgegraven en er moet een gewapende fundering worden gestort van ongeveer 5,6 meter lang. Daarop moet aan 2 zijden een gemetselde kolom van 30 x 30 cm worden gemetseld van 75 cm hoog met muurafdekkers. De kolommen moeten middels wapening met de fundering worden verbonden. In de fundering moet een bevestigingspijp worden aangebracht voor de sluiting van de poort. De afstand tussen de kolommen is 5 meter. Het voegwerk moet worden uitgevoerd overeenkomstig die van de woning. Tussen de kolommen moet een grondkabel voor elektra worden geplaatst. Op de bovenzijde van de kolommen komt verlichting. Bij 1 kolom komt aan de achterzijde een schakeldoos. Er is een mantelbuis van ongeveer 20 mm nodig voor een laagspanningskabel tussen de kolommen, voor aandrijving van de elektrische poortopener, aan de achterzijde van de kolommen. Het elektra wordt aangesloten door opdrachtgever. Er moet een poort worden afgehangen aan scharnieren die aan de kolommen worden bevestigd. De bestrating moet weer worden aangeheeld en bouwafval moet worden afgevoerd. Opdrachtgever levert de bakstenen, de grondkabel voor verlichting, de laagspanningskabel voor de bediening, de poort (eventuele bevestigingsmaterialen in overleg) en pijp die halverwege de kolommen wordt geplaatst. De oprit ligt aan de straatzijde bij een hoekwoning en is goed bereikbaar.

Steunmuur verwijderen en steunbalk met kolom plaatsen

Ik wil graag een bakstenen dragende muur van 2 meter breed tussen mijn woonkamer en keuken vervangen voor een steunbalk met een kolom. Dit is op een derde verdieping van een tussenwoning/er zit nog een verdieping boven. Gaarne offerte inclusief afvoeren materialen. De constructeur komt begin januari. Het gaat om een grachtenpand. Het pand is een stadsmonument.

Niet dragende kalkzandstenen muur uitzagen

Om een nieuwe garagedeur te plaatsen dient over een hoogte van 2,40 meter een hoek van 90 bij 125 mm uit een gemetselde kolom (bakstenen van kalkzandsteen) gezaagd te worden. Dit geldt voor beide zijden van de garage.

35 meter steens tuinmuur metselen

Ik zou graag een tuinmuur laten plaatsen. Het betreft 1 rechte muur van 13 m lang, 2,25 m hoog, 1 rechte muur van 15 m lang, 2,25 m hoog, en een muurtje van 7 m lang, 0,75 m hoog. Alles steens muur, met een 33 x 33 kolom elke 2 m. Alles dient gevoegd te worden. De fundering dient ook gemaakt te worden door aannemer. Het afgraven zal ik zelf doen. Alle materialen dienen door aannemer geleverd te worden. De stenen van waalformaat, echter goedkope bakstenen gebruiken, ik ga de muur wit verven. Om het betaalbaar te houden wil ik zelf meehelpen door te opperen en specie te mengen. Ik zorg voor parkeer kaarten. Parkeren kan voor de deur, altijd plaats. Tuin is goed bereikbaar via eigen achterom. (hoekwoning). Aanvang in overleg, bijv. Sept, Okt, maar zou ook in de winter

35 meter steens tuinmuur metselen

Ik zou graag een tuinmuur laten plaatsen. Het betreft 1 rechte muur van 13 meter lang, 2,25 meter hoog, 1 rechte muur van 15 meter lang, 2,25 meter hoog, en een laag muurtje van 7 meter lang, 0,75 meter hoog. Alles steens muur, met een 33 x 33 kolom ongeveer elke 2 meter. Alles dient gevoegd te worden. De fundering dient ook gemaakt te worden door aannemer/vakman. Het afgraven zal ik zelf doen. Alle materialen dienen door aannemer/vakman geleverd te worden. De stenen van waalformaat, echter lekker goedkope bakstenen gebruiken, ik ga de muur achteraf wit verven. Paalmutsen en muurafdekkers ook door aannemer en vakman te plaatsen. Ik zal deze zelf leveren. Om het betaalbaar te houden wil ik zelf meehelpen door te opperen en specie te mengen. Ook zal ik de fundering afgr