Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelbekleding vernieuwen en eventueel isoleren:

Gevelbekleding vernieuwen en eventueel isoleren

Twee delen van onze hoekwoning kampen met in slechte staat verkerende gevelbekleding. Wij willen dit graag vernieuwen. Eventueel mogen de muren geïsoleerd worden. Het ene deel moet sowieso gedaan worden, dit is 10-15 m2. Het tweede deel moet afhankelijk van de prijs ook gedaan worden en is 30 m2.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelbekleding vernieuwen en eventueel isoleren uit heel Nederland:

Gevelbekleding en zolderraam vernieuwen

Ik wil op de bovenste etage, zolder met puntdak, aan voor- en achterzijde de houten planken laten vervangen door Keralit planken. Tevens moet er 1 nieuw compleet raam vervangen worden. Aangezien de uitbouw ook 1 puntdak heeft, dient ook hier het hout vervangen voor Keralit. Afmetingen van de daken zijn, onderzijde ongeveer 5,50 meter breed, en in een punt eindigend op ongeveer 2,5 meter.

Gevelbekleding laten vernieuwen

Wij willen graag de gevelbekleding van onze vrijstaande woning laten vernieuwen. Het gaat om de delen rondom de woning. Schatting ongeveer 70 m2.

Gevelbekleding vernieuwen

Op de achtergevel zou ik graag de gevelbekleding willen laten vervangen. Hier zit nu een soort hout op van ongeveer 7 meter breed. Hier zou ik het liefste weer een houten bekleding laten plaatsen. Op de kopgevel zit nu ook een houten bekleding. Deze dient te worden verwijderd en hier zou ik graag een kunststof bekleding willen laten plaatsen. De afmeting van deze bekleding is onbekend. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de mogelijkheden en de kosten te bespreken.

Red cedar gevelbekleding en dakramen vernieuwen

Ik wil mijn gevelbekleding laten vervangen. Western red ceder. Het gaat om 15 m2 op de bovenverdieping van ons huis. Tevens wil ik 2 dakramen laten vervangen.

Houten gevelbekleding op de schuur vernieuwen

Buitenkant van mijn schuur op laten knappen, dus nieuw houten planken plaatsen.

Houten gevelbekleding en ramen vernieuwen

Ik heb een huis dat deels voorzien is van houten (gevel) bekleding. De begane grond is van steen en eerste verdieping is van hout (Franse kap). Het hout aan de westkant is naar mijn mening oud en aan vernieuwing toe. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 15-20 m2. Indien mogelijk het bestaande houtwerk renoveren anders vervangen. Daarnaast klemmen er drie kantel ramen, waar ook naar gekeken dient te worden. Graag ontvang ik een offerte.

Dakkapel opknappen en renoveren

* Aanbrengen van Plastica kunststof gevelbekleding aan bestaande dakkappel, betreft boeiboorden en de zijwangen. * Vernieuwen van de bitumineuze dakbedekking gebrand op bestaande dakbedekking van de dakkappel. * Vernieuwen van de dakbedekking van de luifel voordeur (1.5 meter). * vernieuwen boeiboord boven kozijn in zijgevel van de garage (2.5 meter). * Graag wil ik ook wat kozijnen geschuurd en gelakt hebben. Ik wil graag al het hout vervangen door kunststof. Via het dak van de bijkeuken kunt u het dak op. Alles graag in de kleur bruin, mijn huis is namelijk ook bruin. Het liefst de uitvoering op donderdag, dit in verband met de werkzaamheden van mijn vrouw.

Gevelbekleding vernieuwen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de gevelbekleding door kunststof. De oppervlakte is ongeveer 11 m2 en is driehoekig. De vakman kan hier makkelijk bij daar het boven een plat dak is.

Gevelbekleding vervangen en hout van raam vernieuwen

Het vervangen of herstellen van de Trespa gevelbekleding aan de achterkant van het huis. En de bevestigingsconstructie waaraan de Trespa is gemonteerd (raamwerk van hout) wat rot is vernieuwen. De maat van het Trespa gedeelte is 3900 x 975 mm.

Red cedar gevelbekleding vernieuwen

Enkele van onze red cedar planken als gevelbekleding op de houtskeletbouw woning moeten vervangen worden of vernieuwd. Het betreft een hoekwoning. Alle planken dienen te worden gecontroleerd en daar waar nodig is vervangen.