Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor stenen omheining bouwen:

Stenen omheining bouwen

Ik wil graag een stenen omheining bouwen en de houten die we momenteel hebben vervangen. Ik wil alleen stenen polls. We willen dat hout tussen de zwembaden staat. Hoeveel zou dat kosten? Het hek zal ongeveer 15 meter lang zijn.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stenen omheining bouwen uit heel Nederland:

Dakterras renoveren

Wij hebben reeds een dakterras van ongeveer 28 m2, maar willen deze graag als volgt laten renoveren: - koepel naar het dakterras vervangen door een dakhuisje - stenen tegels dakterras vervangen door kunststof tegels of houten vloer - bestaande omheining dakterras verhogen Dakterras bevindt zich bovenop de vierde verdieping.

Nieuwe tuinpoort met kozijn monteren

Graag willen wij een nieuwe tuinpoort, inclusief kozijn laten plaatsen inclusief slot. Huidige poort en kozijn zijn rot. We willen graag een houten dichte poort, grijs of donkergrijs of overschilderbaar. Aan beide kanten staat het kozijn tegen stenen muur kolommen van de omheining. Breedte tussen stenen kolommen 98 cm. Hoogte c.a. 210 cm. Graag offerte inclusief poort, kozijn en alle materialen. In de bijlage zoals de situatie nu is.

Tuinmuur maken in jaren '30 stijl

We willen onze voortuin aanpakken en willen een omheining laten aanleggen. We denken aan een tuinmuur in de hoek van de tuin. Deze moet 4,5 x 4,5 meter worden en ongeveer 1. 05 meter hoog. De bovenkant van de muur willen we iets breder dan de muur zelf. Soort stenen in overleg, passend bij jaren 30 woning.

Onderhoudsvrije voortuin aanleggen

Voor het aanleggen van een onderhouds vrije voortuin van ca 30m2. - Afgraven ca 15cm - Verwijderen beplanting (stelpost afvoeren apart) - worteldoek, zand, grint - Aanleg looppad 7m2 (stenen 30x20 voorradig) - schatting omheining (snoeibare bosjes? Tegels? Houtwerk? ) - lichte beplanting in overleg

Stenen omheining van het balkon vervangen

Gezien de staat van de stenen balkon omheining wil ik een prijsindicatie hebben voor het plaatsen van een nieuwe, gemetselde omheining of een nieuwe omheining van hout. Het gaat om een balkon van ongeveer 7 meter lang en 0.90 centimeter hoog.

Stenen kippenhok bouwen

Een stenen kippenhok bouwen met een houten dak van platen en EPDM materiaal. Met een omheining eromheen.

Houten balkon op uitbouw plaatsen

Heb een uitbouw van 5 meter breed en 3 meter diep. Dak is schuin aflopend met dakpannen. Nu wil ik over de gehele breedte en diepte er een houten balkon boven plaatsen. Ingang balkon vanuit slaapkamer door raam, omdat een deur niet mogelijk is. De vloer van het balkon moet ook van hout zijn, maar met kieren er tussen, zodat de regen gewoon weg kan lopen op het dak er onder. De omheining van het balkon moet minimaal 1. 25m zijn. 1 zijde van het balkon is een stenen muur van het uitspringende huis van de buren. Dus is hier een bouwvergunning voor nodig ? En wat gaat het kosten?

Herstel gemetselde omheining

Muur van omheining is op verschillende plaatsen gescheurd en stenen zitten los. In totaal is de muur 20 meter lang en 50 cm hoog. Muur moet op diverse plaatsen hersteld worden. Gaat om wat metselwerk en voegwerk.

Betonnen flagstones aanleggen

Voor gerenoveerd huis in het Spijkerkwartier te Arnhem moet op een deskundige wijze (betonnen) Vitello flagstones (nero) worden gelegd; afmetingen tuin in totaal 37 m2. Wel ruimte houdenvoor een smalle border. Bij voorkeur in combinatie met het aanleggen van ca 12 meter omheining bestaande uit hardhouten palen met daartussen schermen van betongaas (5x5). Aan de onderzijde aan de tuinkant een muurtje metselen van ca 6 stenen hoog. Voor de palen ook een opstaande rand van stenen te metselen. Stenen leveren we zelf aan.

Aanleg omheining tuin bij ...

Aanleg omheining tuin bij nieuwbouwhuis. Fundering hiervoor is al gestort en stenen te gebruiken voor de schutting zijn aanwezig.Klus moet zo spoedig mogelijk geklaard,Mag ook op de vrije Zaterdagen of weekend.