Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur plaatsen:

Tuinmuur plaatsen

Graag informatie over een stenen tuinmuur met standaard stenen, tuingrootte is 5*10, lengte muur zal ongeveer 10 meter zijn. Met 2 poorten/deuren.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur plaatsen uit heel Nederland:

Hardhouten Bankirai schutting plaatsen

Kunt u s.v.p. een offerte opstellen voor: • 11 meter rechte luxe hout-beton schutting opgebouwd uit onderstaande materialen: • Het uiteinde van de schutting moet worden vastgemaakt aan een verhoging van mijn tuinmuur en aan de andere kant mijn garage. Op dit moment staan daar houten palen in. • Kunnen jullie de 8 palen weghalen, klein maken en weggooien in 3 240 liter containers die ik beschikbaar stel. • Tuinschermen van Bangkirai. • Pyramide kop betonpalen, 4 kanten glad en gecoat (antraciet) • Afdeklat voor boven op de schutting • Palen geplaatst in betonmortel. • met 2 betonnen onderplaten met dubbelzijdig rotsmotief. • Schutting met een hoogte van circa 2 meter boven het maaiveld. • Inclusief passtukken maken. • Inclusief montage.

Schutting laten plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een hout/betonschutting. Het beton mag een grijze kleur hebben. De schutting moet aangesloten worden op een tuinmuur en dan 7,5 meter recht lopen. Dan gaat hij 1,80 cm de hoek om aangesloten worden tegen de zijgevel van het huis. Ik ontvang graag een prijs van u inclusief alle werkzaamheden hiervoor. Graag ook een verschil tussen grenen en Larix, en wat is de duurzaamheid van beide producten? Ik hoor erg gaag van u. Mvg, Jordi

Schutting plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een hout/betonschutting. Het beton mag een grijze kleur hebben. De schutting moet aangesloten worden op een tuinmuur en dan 7,5 meter recht lopen. Dan gaat hij 1,80 cm de hoek om aangesloten worden tegen de zijgevel van het huis. Ik ontvang graag een prijs van u inclusief alle werkzaamheden hiervoor. Graag ook een verschil tussen grenen en Larix, en wat is de duurzaamheid van beide producten? Tuin is goed bereikbaar.

Nieuwe poortdeur met kozijn leveren en plaatsen

Ik heb in mijn gemetselde tuinmuur een kozijn met poortdeur die in slechte staat zijn en vervangen moeten worden. Ik ontvang graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuw kozijn met poortdeur, compleet afgeschilderd. Ik laat de klus hier graag vooraf even inmeten.

Stenen tuinmuur plaatsen

Graag willen wij een stenen tuinmuur laten metselen. Hiervoor dient er een taxus haag verwijderd te worden. Daarna moet er een fundering worden geplaatst en een muur geplaatst. De lengte zal ongeveer 7.50 meter worden en de hoogte 2 meter.

Tuinmuur metselen

Wij willen een tuinmuur laten metselen, over een totale lengte van 25 meter, tussen huis en garage, van ongeveer 1,8 meter hoog. In de muur moet op twee plaatsen een toegang komen

Muur metselen als erfafscheiding

Wij willen een tuinmuur laten metselen, over een totale lengte van 25 meter, tussen huis en garage, van ongeveer 1.80 meter hoog. In de muur moet op twee plaatsen een toegang komen; één naar garage (dubbele poort), en één gewone deur. Op moment staat er al een laag, 30 cm hoog, stenen muurtje rond de tuin - vraag is ook of daar op gemetseld mag worden, of dat die eerst verwijderd moet worden. De muur voeren we graag in vergelijkbare steensoort als huis en garage, gebouwd rond 1950.

Metselwerk en hekwerk als tuinafscheiding

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het metselen van een lage tuinmuur met kolommen en plaatsen van gietijzeren hekjes met een poortje. Ik heb een voorbeeld bijgevoegd, het hekwerk mag afwijken. Ik verhuis binnenkort naar de woning van mijn vriend. Er is daar aan 1 kant van de voortuin van 5 X 5,5 meter al een gemetseld muurtje. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Tuinmuur maken en afwerken met keien of steenstrips

Wij hebben een vakantiechalet gekocht op een recreatiepark en krijgen daarvan morgen de sleutel. Er is bij het chalet een lange muur/schutting van 2 meter hoog en 8 meter lang van metalen damwand-golfplaten die helemaal is begroeid met klimop. Ik wil de klimop er af halen en er dan een gemetselde muur met fundering voor laten plaatsen. Die muur wil ik daarna met keien of steenstrips van rivierkeien een mooie mediterrane uitstraling laten geven. Ik wil hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen.

Tuinmuur metselen en deur plaatsen

- Oude houten schutting slopen en afvoeren (incl. 2 spoorbielzen zie foto) - Halfsteens muur metselen 3,7 meter lang, ca. 2 meter hoog - Inclusief fundering en voegwerk - Deur en deurpost plaatsen met goed hang en sluitwerk - Inclusief bakstenen

Partners

Partners van Casius