Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Nieuwegein of directe omgeving.

1672 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, het isoleren en bekleden van de buitengevels, dijkwoning bekleden, woning isoleren, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, asbest leien vervangen, gevel isoleren en bekleden, spuitkurk op nieuwbouw woning, metselen tuinmuur, kurk spuiten, metselen van aanbouw en garage, gevel opnieuw bekleden, gevel isoleren en bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Isolatiewerk verbeteren

Woning (1997) met ca 40 m2 red cedar gevelbekleding. Wens: verbeteren huidige isolatiewaarde gevel + vervangen red cedar geveldelen waar nodig, eventueel bekijken mogelijkheden kunststof gevelbekleding Welke oppervlakte moet bekleed worden? 40 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,...)

kunststof gevelbekleding of hardhout bekleding aanbrengen op garage

Rabatdelen verwijderen en kunststof of hardhouten bekleding aanbrengen op garage. afmetingen delen 175cm plus boven de deur en voorzijde bij garage ingang. afmetingen totaal 2x 2,10 cm BxH voorzijde 60cmx210cm 2 x

Gevelbekleding vernieuwen en eventueel isoleren

Twee delen van onze hoekwoning kampen met in slechte staat verkerende gevelbekleding. Wij willen dit graag vernieuwen. Eventueel mogen de muren geïsoleerd worden. Het ene deel moet sowieso gedaan worden, dit is 10-15 m2. Het tweede deel moet afhankelijk van de prijs ook gedaan worden en is 30 m2.

Wand metselen met lijmblokken

Graag zouden we een aanbieding willen ontvangen voor het plaatsen van een wand middels Silka lijmblokken en Silka lijmmortel, halfsteens. Inclusief het behouden van deursparingen (latei om door te metselen wordt verzorgd). Materiaal wordt verzorgd. Totaal ongeveer 36m² VCA verplicht, helm verplicht, bril verplicht. Diverse verdiepingen.

Stenen omheining bouwen

Ik wil graag een stenen omheining bouwen en de houten die we momenteel hebben vervangen. Ik wil alleen stenen polls. We willen dat hout tussen de zwembaden staat. Hoeveel zou dat kosten? Het hek zal ongeveer 15 meter lang zijn.

Gemetselde tuinmuur verlengen en verhogen

Ik heb een stenen tuinmuur van 1.70 meter hoog en 1.30 meter lang. Deze muur wil ik graag laten verlengen en verhogen naar 2.50 meter hoog en 4 meter lang, dit ter voorbereiding voor een serre. De fundering van de huidige tuinmuur moet ook doorgetrokken worden.

Asbestplaten vervangen en isoleren

Voorzijde (10 m2) en achterzijde (20 m2) zijn voorzien van leisteen platen die verwijderd moeten worden. De isolatie hierachter moet vervangen worden en opnieuw worden geplaatst. De leisteen platen bevatten asbest en moeten op de officiële methode verwijderd worden en vervangen voor kunststofplaten. Als er een bedrijf is die dit tegelijkertijd kan doen heeft een voorkeur.

Tuinmuur met fundering metselen

Tuinmuur van ongeveer 18 meter metselen/plaatsen inclusief fundering. In deze muur moeten 2 poortdeuren geplaatst worden (die ik hier heb liggen). Graag zou ik een offerte willen voor de werkzaamheden + materiaal voor een standaard muur met rode bakstenen en graag een offerte voor werkzaamheden + materiaal voor een betonnen schutting. Optioneel is voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Tuinmuur maken op fundering

Graag zou ik een tuinmuur willen laten metselen van 5 meter lang en 1.80 meter hoog met een rol en 2 poertjes. De fundering is al aanwezig en het stelwerk zal worden gedaan. De rode stenen liggen al klaar om geplaatst te worden.

Tuinmuur plaatsen

Graag informatie over een stenen tuinmuur met standaard stenen, tuingrootte is 5*10, lengte muur zal ongeveer 10 meter zijn. Met 2 poorten/deuren.

Schoorsteen renoveren en nokvorsten vastleggen

Graag ontvangen wij via de mail een offerte voor een volledige schoorsteenrenovatie (vervangen voegen, lood, schoorsteenplaat, impregneren) en het vastleggen van de nokvorsten in Flexim over de hele lengte (5,5 m)

Voorgevel van nieuwe snijvoegen voorzien

De voorgevel moet opnieuw gevoegd worden ongeveer 20 a 25 m2. Hierbij de oude voegen verwijderen eventueel gebroken stenen vervangen. En alles opnieuw voegen met een knipoog en daarna impregneren. Dit is een monumentaal pand uit 1880.

Buitenmuur zandstralen, opnieuw voegen en impregneren

Graag zou ik per e-mail een offerte ontvangen voor het zandstralen, opnieuw voegen en impregneren van de buiten muren van een rijtjes woning. Het gaat om een voorgevel, stukje achtergevel en schuur. De totale oppervlakte is ongeveer 32 m2. Alvast bedankt voor de moeite.

Voegwerk in de buitenmuur herstellen

De voegen van een woning die ik wil aanschaffen moet vervangen worden, en er zijn ook wat stenen waarvan de bovenlaag los laat. De gevel moet dus geïmpregneerd worden en opnieuw gevoegd worden. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 35 m2.

Buitenmuur voor een schuur metselen

Graag een vrijblijvende prijs voor het metselen van een hoek muur op een bestaande muur van een schuur, inclusief een eventuele fundering totaal circa 6,5 m2.

Dilatatievoegen vervangen

De vereniging van eigenaren in Nieuwegein wil op 7 verdiepingen bij het noodtrappenhuis de dilatatievoegen vervangen. De breedte van het is trappenhuis 2,40 meter en het gaat om in totaal 16,80 meter.

Scheidingsmuur geheel vervangen

Wat kost het slopen van 4 m2 metselwerk en het opbouwen van het scheidingsmuurtje? Het betreft 190 gevelstenen inclusief verankering, rollaag en voegwerk. Separaat dient het sloopwerk geoffreerd te worden. Het betreft traditionele bouw.

Houten gevelbekleding door kunststof vervangen

Ik wil de houten gevelbekleding aan de voor- en achterzijde van mijn woning laten vervangen door kunststof gevelbekleding. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 15 vierkante meter exclusief de kozijnen.

Raam vervangen door metselwerk

De plek waar een raam heeft gezeten in de schuur moet worden dichtgemetseld. Dit is ongeveer 40 bij 60 cm. Het verwijderen van het raam doen wij zelf.

Tuinmuur metselen

Wij gaan binnenkort een oud muurtje in onze achtertuin slopen en willen er daarna een nieuwe muur laten metselen. Het gaat om een enkele muur van 2,5 meter hoog en 10,5 meter lang met steunberen, gemetseld van kloostermop stenen. De muur moet ook worden gevoegd. Er is al een fundering aanwezig. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Tuinmuur enkelsteens metselen

Wij zijn opzoek naar een metselaar voor het metselen van een enkelsteens muur van 11 meter lang en 2 meter hoog. We hebben de stenen al gekocht. Zand en cement hebben we nog niet. Ook maken wij het fundament 11,0 x 0,6 x 0,3 meter (l x b x h). De totaal op te metselen hoogt is 2,3 meter. 0,3 meter komt onder het maaiveld. Ook bevat de muur 6 penanten. De opdracht kan vanaf april uitgevoerd worden.

Schoorsteenafdekking vervangen

Het metalen bovendeel van de schoorsteen is kapot gewaaid. Ik wil de afdekking graag laten vervangen.

Tuinmuur laten metselen

Ik wil een muur laten metselen. Een muur van 10 tot 11 meter lang en 2 tot 2.20 meter hoog. En een muurtje van 20-30 cm hoog en 25 meter lang, ongeveer. De funderingen moeten nog gemaakt worden. De stenen mee aanbieden.

Boren van een doorvoer voor de afzuigkap

Tbv de afvoer van een afzuigkap ( diameter 150 cm. ) moet op de begane grond op ca. 280 cm. Hoogte in de muur een gat geboord worden tussen systeemplafond en rieten kap. Het moet droog en met afzuiging gebeuren. Tevens monteren van doorvoerpijp en afdekplaat aan de buitenzijde. De muur is ca. 40 cm. Dik en is dubbelsteens met spouw. Het gebouw is een woonboerderij met rieten kap uit ca. 1893.

Deuropening in de gevel laten zagen

Ik wil graag een uitsparing aan de zijkant van het huis laten zagen voor openslaande tuindeuren, het gat moet 160 cm breed en 210 cm hoog zijn en er moet een latei aangebracht worden. Het is een spouwmuur met aan de binnenzijde een betonnen muur en de buitenkant rode bakstenen. Het is een hoekhuis met twee verdiepingen boven de begane grond. Ik wil er kunststof kozijnen in laten zetten, of hardhouten kozijnen. Bij een leuke prijs wil ik meerdere kozijnen laten vervangen.