Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Maartensdijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Maartensdijk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Maartensdijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Maartensdijk of directe omgeving.

30 klanten uit Maartensdijk bevelen een bij Casius in Maartensdijk aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Maartensdijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, gevels stucen en isoleren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, dijkwoning bekleden, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, asbest leien vervangen, gevel isoleren en bekleden, zijgevel isoleren, voegen vervangen, spuitkurk op nieuwbouw woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Maartensdijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Tuinmuur metselen

In onze tuin willen wij een muur metselen van 2 meter hoog en 25 meter lang. Dikte van muur dient dusdanig te zijn dat deze niet kan omwaaien. Steenkeuze is vrij aangezien de muur gepleisterd dient te worden en geschilderd in KEIM kleur.

Gevelbekleding en zolderraam vernieuwen

Ik wil op de bovenste etage, zolder met puntdak, aan voor- en achterzijde de houten planken laten vervangen door Keralit planken. Tevens moet er 1 nieuw compleet raam vervangen worden. Aangezien de uitbouw ook 1 puntdak heeft, dient ook hier het hout vervangen voor Keralit. Afmetingen van de daken zijn, onderzijde ongeveer 5,50 meter breed, en in een punt eindigend op ongeveer 2,5 meter.

Buitengevel isoleren en stucen

Het betreft de buitengevel die wij graag laten isoleren en stuken. Buitenwerk Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Keralit gevelbekleding monteren

Wij, mij buurman en ik willen aan de voorzijde van onze 2 onder een kap woning keralit laten plaatsen. Per woning gaat het om een gedeelte van 5.90 breed en ongeveer 3 meter hoog.

Metselwerk bij een buitenmuur

Buitenmuur 6 meter breed en 2. 80 hoog. Min kunstof dubbele deur min raam van 1. 50 breed en 1 meter hoog inclusief plaatsen van deuren en raam (kunststof )

Metselwerk aan de gevel

Buitenmuur metselwerk 15 m2 en deur stellen en raam plaatsen

Gevel laten reinigen

Wij oriënteren ons op gevelreiniging. Wij hebben een hoekwoning uit de jaren 60. Het gaat ongeveer om 85/90 m2 muur(dat is inclusief zijkant garage)Het betreft een gele kleur steen. Een laag van 3 stenen boven ons voorraam is 3 jaar geleden vervangen (ivm kozijn vervanging) met stenen welke iets roder van kleur zijn, wij nemen aan dat daar wel een oplossing voor is om het 1 geheel te doen lijken. De voegen zullen na de reiniging wel gevoegd moeten worden. Wij denken er ook aan om de gevel vervolgens te laten impregneren. Graag een zo scherp mogelijke prijs voor vakwerk.