Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor het opnieuw voegen van tegels rondom ons huis (ongeveer 20m²):

Het opnieuw voegen van tegels rondom ons huis (ongeveer 20m²)

De voor- en achterkant van het huis moet uitgekrabd worden en vervolgens opnieuw gevoegd. Het gaat om ongeveer 20 m² .
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het opnieuw voegen van tegels rondom ons huis (ongeveer 20m²) uit heel Nederland:

Tuin bestraten

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die voor ons de tuin opnieuw kan bestraten. Graag ontvang ik een eerste indicatie van de kosten op basis van de volgende gegevens: We hebben uitgekozen: - GeoCeramica Multicolor 60x60x4 - 6,475 m2 (2 vlakken van 3 bij 3 tegels, 1 voorin de tuin, 1 achterin de tuin). - Baltramica belgian grey 120x60x4 - 42,446 m2 (voor de rest van de tuin) - Kunstgras 8 m2 (1,60 breed, 5 meter lang) - Muurblokken voor bloembakken 128 stuks (walblock new 12x10x60): 1 bloembak van circa 2,20x1,50, 4 lagen hoog 2 bloembakken van circa 1,50x1,60, 3 lagen hoog - ophogen, 5 kuub zand. - tuinaarde voor bloembakken, 2 kuub. - afvoeren van bestaande tegels. Helaas lukt het me niet een foto toe te voegen. Kan ik later per mail wel doen indien nodig.

Douche box opnieuw voegen en kitten

Ik wil graag 2 tegelwanden van de douchebox opnieuw laten voegen en kitten. Het is een douchebak met 2 glazen wanden en 2 tegel achterwanden. De tegels zijn nog goed, gaat enkel om het voegen en kitten. Beide achterwanden zijn ca. 1 bij 2 meter. Dit om de lichte lekkage te verhelpen die waarschijnlijk is ontstaan door poreuze voegen.

Voor en achtertuin herinrichten en opnieuw aanleggen (circa 90 m2)

Voortuin ? Verwijderen boomstam voortuin ? Op de plaats van de boom in de voortuin tegels leggen (tegels aanwezig in achtertuin) ? Optioneel vervangen bestaande tegels en/of onkruid vrij voegen van bestaande tegels Achtertuin ? Verwijderen van alle plantages en tegels uit achtertuin m.u.v. 2 planten/boompjes ? Plaatsen van tegels in gehele achtertuin (tegels nog te bepalen, voorkeur zo min mogelijk onderhoud) - eventueel stukje kunstgras i.p.v. tegels ? Plaatsen van schutting in achtertuin met deur naar buiten (schutting nog te bepalen) ? Plaatsen van 2de schutting met deur in achtertuin (schutting nog te bepalen) ? Vernieuwen van kleine deel schutting aan rechter zijkant van achtertuin ? Optioneel het plaatsen van een kleine schuur voor opslag fietsen en gereedschap, elektra niet nodig Graag in offert de kosten voor voortuin en achtertuin apart specificeren.

Douchemuren betegelen

Betegelen van 3 muren douche begane grond. Vlakke muren. Alles recht toe recht aan. Geen muurtjes e.d. 11,5 m2 muur. Grote tegels 25x33cm ( koop ik zelf). Inclusief voegen en kitten.

Het schoonmaken van vieze voegen in mijn badkamer

De voegen tussen de tegels van mijn badkamer 12 m² moeten worden schoongemaakt.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Graag ontvang ik offertes voor het opvullen van holle tegels, het opnieuw voegen van alle tegel en kitten van een badkamervloer van 1,5 m2. Ook wil ik een gebarsten tegel laten verwijderen en hiervoor een nieuwe laten plaatsen. Gaat om 60 x 30 antracieten tegel. Het gaat om een verzekeringskwestie, offerte moet eerst worden goedgekeurd.

Tegelen vloer douchecabine

Heb ooit zelf een vloertje in de douchecabine gelegd op de originele vloer. Alleen ziet het er nu niet meer uit, voegen zijn weg en sommige tegels laten los. Zou graag een nieuw vloertje in de douchecabine willen, deze is 70 X 79 er zitten 20 tegels van 20 X 20 in waarvan aan de zijkanten deze zijn gesneden. Ik ben nog in het bezit van tegels.

WC opnieuw tegelen en wc en fonteinkast plaatsen

WC toilet ruimte verplaatsen naar badkamer ( hangend toilet) WC ± 5m2 tegels verwijderen WC ± 4 m2 decor wand/vloertegels plaatsen WC ± 6 m2 metro wand tegels plaatsen nieuwe hangend WC pot plaatsen met demp folie en afkitten Nieuwe fonteinkast plaatsen met kraan , bestaande verwijderen tegels voegen en hoeken wand en vloer kitten in kleur

Voegen vloertegels vernieuwen

Graag wil ik de voegen in de marmeren vloer (mat) in hal, gang, keuken en toilet vernieuwen. De tegels meten 40x40. Totale oppervlakte is 53 m2. Alle ruimtes lopen in elkaar over zonder drempels. De buitenomtrek van het totaal meet 55 m. Zie foto’s.

Binnenkant douche betegelen

Graag wil ik de binnenkant van onze douche laten betegelen. Oppervlakte 4m2. De voegen van de oude tegels zijn smal en poreus geworden. Tevens de naden kitten. De tegels kunnen eventueel over de oude tegels geplaatst worden. Laat ik aan de expert over. Door vochtoverlast is er haast bij. De tegels kunnen we in overleg met de expert aanschaffen.