Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor deur dichtmetselen:

Deur dichtmetselen

Ik wil mijn schuur deur dicht laten metselen wat zijn daar de kosten van hoeft niet gestuct te worden
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur dichtmetselen uit heel Nederland:

Deur verplaatsen in de schuur

Ik wil graag mijn huidige schuurdeur verplaatsen naar de zijkant van mijn schuur. Werk kort samengevat: gat maken, huidige deur verplaatsen, gat dichtmetselen.

Deuropening dichtmetselen of dichtmaken

Ik heb een deur op de tweede verdieping. Deze wil ik graag afgesloten hebben en als het kan ook nog afgewerkt hebben. Er moet om de deurpost heen ook nog wat stukwerk gebeuren dus als dat gelijk meegenomen kan worden zou dat fijn zijn. Het stukwerk zou vooral gaan om een muur die verwijderd is en die ik graag mooi afgewerkt wil hebben.

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen en sparing dichtmetselen

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen. van 2 deuren naar 1. Oude deuren worden vervangen voor 1 nieuwe deur. Deur is al aanwezig. Huidige schuurdeur dicht metselen met bakstenen.

Deuropening dichtmetselen of dichtmaken

Deur in de woonkamer naar de gang: Er moet 1 deur verwijderd worden en dichtgemaakt worden (stucgereed). Deur in de keuken naar de gang: Er moet 1 deur verwijderd worden en een kleine boog gemaakt worden (stucgereed). De werkzaamheden moeten tussen 10 en 14 december uitgevoerd worden.

Suskasten in ramen plaatsen en deur verwijderen

Ik wil graag de volgende twee taken laten uitvoeren begin september. - Plaatsen van suskasten in 3 bovenramen (zo goed mogelijke geluidsdemping met behoud van luchtstroom). Afmeting ruit 40 x 86.5 cm. Werkplek is goed bereikbaar. - Verwijderen van een binnendeur inclusief kozijn, dichtmetselen van het aldus ontstane gat in de muur, stucen van de twee wanden waar de deur inzit (totaal ~13 m2).

Sparing in buitenmuur dichtmetselen (voorheen deur)

Wij hebben iemand nodig die tussen 5 en 10 juli aanstaande een buitenmuur wilt opbouwen van ongeveer 90 bij 90 cm. De buitendeur wordt vervangen door een raam, en het onderste stuk moet daarom opgevuld worden. Daarnaast gaat het ok het plaatsen van dorpel/waterslagen onder het raam. (Stenen en waterslagen zijn al aangeschaft).

Drie deuropeningen dichtmetselen en deuropening verplaatsen

Graag zou ik drie deuren willen dichtmaken en afwerken van een huis dat ik heb gekocht. Het gaat om 1 keukendeur, 1 badkamerdeur en 1 woonkamerdeur. De deur van de woonkamer naar de gang zou ik graag willen verplaatsen naar een wand in de gang die leidt naar de woonkamer. Ik wil ook een deur in de wand van de keuken naar de woonkamer laten plaatsen. De keukendeur naar de gang wil ik graag dicht laten maken. In de badkamer zitten 2 deuren, waarvan ik de deur naar de slaapkamer wil dicht laten maken. Het huis is gebouwd in 1962.

Metselwerk herstellen van topgevel schuur en 5 deurkozijnen dichtmetselen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het repareren van de topgevel van een schuur. Het gaat om ongeveer 8 m2 ook moeten er wat scheuren in de gevel gerepareerd worden en 5 deur kozijnen dichtgemetseld worden. De deuren zijn 80 x 180 cm. Misschien is het een goed idee om even te komen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Deur bij balkon dichtmetselen en deur in gang

Ik wil graag mijn deur naar het balkon dichtmaken, alsmede de deur van onze gang naar de woonkamer. Het zijn 2 standaard deuren. Wat zou het kosten?

Deur dichtmetselen

Ik wil een deur dichtmetselen. Mocht het niet te duur worden kan hij ook direct een nieuwe deur in een andere (dichte) muur maken. De afmeting is ongeveer 90 cm bij 2 meter.

Partners

Partners van Casius