Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor de gevelbekleding van een uitbouw vervangen:

De gevelbekleding van een uitbouw vervangen

Ik zoek een specialist die de gevelbekleding van de uitbouw kan vervangen. Het is een uitbouw aan ons huis die nu bestaat uit geschilderd hout. Dit willen we laten vervangen door kunststof/keralit of zo. wellicht dat er ook isolatie aangebracht moet worden. Het betreft ongeveer 30 m2.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor de gevelbekleding van een uitbouw vervangen uit heel Nederland:

Garage met dak in een punt bouwen

Ons huis is 10 meter lang. 7.50 origineel en een uitbouw naar achter van 2.50. Vanaf de achterkant willen wij een garage tegen de woning van 6 meter bij 3.5 meter met een overstek van 1 meter . Hoogte ong .2.70 meter. Daar bovenop willen wij een dakopbouw Met of een puntdak met aan de voorzijde een dakkapel, of een rechte voorgevel met een schuin dak naar achteren. Maar dan niet verder dan de originele achtergevel. Garage met dubbele deur aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde Materiaal : steen. Materiaal opbouw : hout met gevelbekleding.

Het vervangen van mijn rabatdelen door een verticale houten gevelbekleding

Huidige horizontale rabbatdelen zouden we eventueel willen vervangen door verticale houten gevelbekleding. In eerste instantie zo'n 90 m², te weten zijkant en voorkant (zie ook adres op google maps) maar afhankelijk van de prijsstelling kan ook de achterzijde (uitbouw, achterwand) van onze woning in aanmerking komen.

Opbouw bovenop bestaande uitbouw

Afmetingen ongeveer 6,5 bij 4,5 meter. Plat dak. Aansluitend op huis met 1 doorgang in bestaande buitenmuur. Houten gevelbekleding, zie foto's. Opbouw bestaat binnenin uit 2 (slaap)kamers en een verlengde overloop. Achterzijde grote raampartij (4 ramen, waarvan 2 open kunnen). Zijkant opritzijde 1 dubbelraam (draai-kiep). Zijkant aangrenzende woning, bovenramen, met een klapraam. . We hebben nog foto's van het huis en tekeningen voor de opbouw (conceptueel). Wij zijn al bezig met de gemeente over de voorkeuring van aanvraag.

Gevelbekleding aanbrengen

Bekleding van uitbouw en tuinhuis. Ondergrond is schoonmetselwerk. Graag cederhout verticale latten. Hoogte uitbouw (stroken naast de pui), circa 3,75 m. Hoogte tuinhuis circa 2.75 m. Alles bij elkaar circa 40 m2.

Het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel

Het gaat over een 4x 4.8 m uitbouw en ongeveer 29 m2 aan gevel buiten om. Graag wil ik geïnformeerd worden over een nieuwe gevelbekleding. Mijn idee is om hier steenstrips te realiseren. Graag offerte er over. Het zou op dit moment een houten bekleding hebben.

Uitbouw tussen garage en woonhuis realiseren

Ik zou een uitbouw willen realiseren tussen mijn woonhuis en garage voorzien van vloer en verwarming. Tevens dient de muur van de garage te worden afgetimmerd en van isolatie te worden voorzien en tussen het huis en de garage een deur te worden geplaatst om een doorgang te houden. De afmetingen van de uitbouw zou 3,50 bij 3,50 meter worden. De vorm zal afwijkend zijn, U-vormig ongeveer. Er zal 1 gevel nodig zijn, de rest is aanwezig van het huis en de garage. In de voorgevel willen we ramen, ik denk ongeveer 3 ramen en ook een schuifdeur. Voor de gevelbekleding denken we aan keralit. Graag een complete oplevering, met elektra en mogelijk leidingwerk voor de verwarming. Het wordt een soort eethoek/ zitkamer. Ik heb geen idee of ik een vergunning nodig heb. Er zal waarschijnlijk wel fundering nodig zijn, maar ik weet niet of een betonplaat voldoende is. We hebben alleen een poort om naar binnen te komen. Eind mei heb ik een week vrij, dan zou er begonnen kunnen worden. Verder en ik in het weekend thuis.

Het bekleden van de uitbouw van de buren die in mijn tuin uitkomt

Ik heb 1 lelijk uitziende muur. Dit is de uitbouw van de buurman. Het lood loopt uit op de muur. Deze zou ik graag weg willen werken. Het gaat om ongeveer 2 x 3 meter, deze zal ik graag met een soort gevelbekleding af laten werken.

Complete uitbouw achterzijde met klassieke houten gevel

Wij willen binnen een half jaar een eetkamer realiseren aan de achterzijde van het huis, door middel van een uitbouw. De fundering van het terras (betonnen vloer) kan gebruikt worden als fundering. Het gaat om 3 meter diep en 5-6 breed. De woning is ongeveer in 2001 gebouwd, maar heeft wel een klassieke (houten) uitstraling. Hierdoor kies ik voor een houten constructie met gevelbekleding. De huidige wand met openslaande deuren kan behouden blijven. Verder betreft het raam- elektra- leiding werk.

Complete uitbouw achterzijde rijtjeshuis

Wij willen achter onze woning een complete dubbele uitbouw met een plat dak (begane grond en eerste verdieping) van 2 meter. Breedte van de woning is ongeveer 5,50. Onze voorkeur gaat uit naar een trendy houten constructie/gevelbekleding. Ik sta open voor een prefab model maar we hebben geen achterom. Het moet ter plekke bekeken worden of dit mogelijk is.

Verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw

Wij willen ayous verticale latten laten plaatsen. Het gaat om een nieuwe uitbouw wat gestuct is met ertussen de ayous. Stucwerk is al uitgevoerd. Totaal aantal m2 zal net rond de 25m2 liggen. Het gaat om een L vorming met houten kozijnen. De voorkant van de uitbouw daar zit een deur in, er is al rekening gehouden met de gevelbekleding, maar dit kan toch zorgen voor een wat lastigere situatie om hier de bekleding te realiseren. Het is een uitbouw van ongeveer 3 meter hoog, dus denk dat het 2.80 hoog wordt. Graag laten wij dan ook een vakbedrijf langskomen om hier een offerte voor op te stellen.

Partners

Partners van Casius