Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Maarssen of directe omgeving.

847 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: boerderij isoleren en stucen, 400m2 appartementencomplex opnieuw voegen en impregneren, gevels kaleien (+-500 m2), gevel isoleren en stucen (300 m2), vrijstaande woning bekleden met steenstrips (zo'n 200m²), isoleren en stucen buitenzijde bungalow, keralit gevelbekleding laten plaatsen en oude verwijderen, buitenmuur voegen/ stenen herstellen, stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen, bakstenen muur stuken, steenstrip gevelbekleding en van buitenaf isoleren, gevel met Keralit laten bekleden, gevel opnieuw bekleden, schoorsteen en muur in de tuin metselen, vervangen gevelbekleding hout door Trespa Pure PU 28 woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Het opnieuw voegen van tegels rondom ons huis (ongeveer 20m²)

De voor- en achterkant van het huis moet uitgekrabd worden en vervolgens opnieuw gevoegd. Het gaat om ongeveer 20 m² .

Deur dichtmetselen

Ik wil mijn schuur deur dicht laten metselen wat zijn daar de kosten van hoeft niet gestuct te worden

De gevelbekleding van een uitbouw vervangen

Ik zoek een specialist die de gevelbekleding van de uitbouw kan vervangen. Het is een uitbouw aan ons huis die nu bestaat uit geschilderd hout. Dit willen we laten vervangen door kunststof/keralit of zo. wellicht dat er ook isolatie aangebracht moet worden. Het betreft ongeveer 30 m2.

Voegwerk repareren

Door mijn luifel en mijn goot (verstopping) is een deel van het voegwerk beschadigd. Ik kan het zelf uitbikken. Maar ik zoek iemand die het kan herstellen. Ik ben benieuwd naar de verwachtte kosten. 5 meter hoog begint het. Er zijn her en der wat scheuren opgetreden door vriesschade.

Houten gevel vervangen en met kunststof bekleden

Zoals op de foto te zien is, betreft het een klein stukje. Deze stukje behoort aan de badkamer. Hier zitten nu houtenbalken welke wij willen vervangen door kunststof. Raam zullen wij door een ander bedrijf ook laten vervangen voor kunststof, dit kan in overleg met jullie gecombineerd worden. Hoogte weet ik niet helemaal. Graag ontvangen wij passend advies met welke kunststof, benodigde tijd, hoe het zit met isolatie eronder of eventueel toevoegen etc. Alvast bedankt.

Isolatie achter keralit aanbrengen

Dakopbouw van keralit. Binnenkant moet geïsoleerd worden. 31m2 Graag isoleren maar op advies van vakman welk materiaal ik hier het beste kan gebruiken.

Gevel isoleren en stucen

Ik wil graag de achtergevel van mijn huis laten isoleren en stucen. Het gaat om een stenen muur, waar oud stucwerk deels is afgebrokkeld. Het huis is van rond 1700. Ik vermoed dat het om ongeveer 20-30 m2 gaat. Het heeft een verdieping en loopt spits toe, een grachtenhuisje. Een steiger plaatsen aan de achterkant is mogelijk.

Voegen herstellen

Voegen onder de schoorsteen aan zijkant van de gevel lijken verdwenen en/of erg diep. Denk dat dit bekeken en verholpen dient te worden. Het gaat om ongeveer 2-3 rijen stenen van 8 stenen lang. Het gaat om een twee-onder-een-kap woning en het dak begint net boven de grond loopt door tot 5 meter hoog. Het zit op ongeveer 5 meter. Een steiger plaatsen is mogelijk. Het zit aan de kant waar veel wind en regen op staat.

Gevel herstellen

2 onder 1 kap woning; 1e verdieping, Scheur in achtergevel links van het raam, muur lijkt over gehele hoogte te zijn verschoven naar de hoek toe; de muur staat daar 1 cm naar buiten. onder de dakgoot is niet direct een oorzaak te zien. Aan de zijkant van de woning is iemand tijdens het parkeren achteruit tegen de muur gereden, hierdoor is een steen beschadigd door de trekhaak van het voertuig. Daarnaast ligt de deksteen op de muur naast het huis op verschillende plaatsen los. in bijgaand document een aantal foto's Betreft: - herstellen metselwerk achtergevel - herstellen voegwerk tpv schade door aanrijding - bevestigen losliggende dekstenen De gevel is 2,10 hoog en 1,40 m breed.

Vervangen houten gevelbekleding

Ik zoek iemand voor het vervangen van houten gevelbekleding door onderhoudsarme delen. Aan de voor- en achterkant op de tweede verdieping. Waar nodig ook isoleren. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Oud materiaal graag verwijderen maar niet afvoeren .

Buitenmuur voor een aanbouw metselen

Het opmetselen van buitenmuur. De aanbouw is al voorzien van binnenmuur en isolatie. De lengte 20 meter 2.8 hoog in de muur zijn maal latei verwerkt. Het stellen van de metsel profielen moet ook mee genomen worden. En het voegwerk ook.

Natuursteen gevel repareren of vervangen

Ik wil de gevelplaten die beschadigd zijn laten vervangen. Het gaat om ongeveer 20-25 m2. Het gaat om natuursteen.

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

We willen de bakstenen van een muur in de keuken blootleggen. De muur is 240 x 304 cm. Het probleem is alleen dat we niet zeker weten wat voor muur we achter de huidige keuken gaan vinden. Is er manier om dit te ontdekken?

Kalkstenen gevel verwijderen

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 10 en 50 m² Is de gevel geschilderd? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Stenen gevel met kalk, deze moet verwijdert worden

Vochtproblemen opsporen en verhelpen

Wij hebben in 2 kamers (18 m2), op de 1e verdieping, last van vochtproblemen. De voegen zijn zichtbaar slecht en zullen onder handen genomen moeten worden. Echter weet ik niet zeker of dat de reden is van de lekkage, vandaar dat ik eigenlijk iemand zoek die de lekkage kan opsporen en vervolgens de schade kan herstellen.

Schutting en plantenbak met stormschade herstellen

Na de storm van 3 januari is een deel van onze schutting omgewaaid. Het betreft een hardhouten schutting met schuttingelementen tussen palen. Hierbij zijn 3 palen afgebroken en twee schuttingdelen beschadigd. Tevens is de regenpijp beschadigd en de plantenbak, bestaande uit betonnen blokelementen. Hierbij is tevens een deel van de elektrisch aansluiting voor een stopcontact beschadigd. Ik had graag voor de verzekering een offerte en wil natuurlijk dat de schade gerepareerd wordt.

Schoorsteen op het dak renoveren

De schoorsteen op het dak, dus niet het rookkanaal, dient gerenoveerd te worden. Misschien volstaat alleen nieuwe voegen. Het metselwerk is oud, geeft vocht plekken aan de binnenkant op de zolder. Het gaat om een jaren '30 woning waarbij het voegwerk nog nooit is vervangen.

Vochtige buitenmuur repareren

Op de buitenmuur van een uitbouw van de woonkamer zitten vochtvlekken. De uitbouw is geplaatst in 2000. We weten niet wat de oorzaak is. Er liggen dakpannen op het dak. Graag willen wij info over de prijs. Wij kunnen u per E-mail een foto sturen. Het gaat om een dak van 18 m2.

Gat in buitenmuur boren voor rookkanaal

Voor onze houtkachel hebben we een gat nodig in de buitengevel met een diameter van 230 mm. De hoogte van het te boren gat is 2.35 meter. De dikte van de spouwmuur is 280 mm, buitenzijde baksteen en binnenzijde beton.

Schuur opnieuw voegen

Een schuur opnieuw voegen. Oude voeg eruit. Schuur is 230 cm hoog. Totale breedte (4x) is 770 cm minus een deur. Het zijn voegen die heel los erin zitten, ze zijn er met een borstel ingezet. Rekent u een totaalprijs of per meter?

Voegwerk

Het gaat om het voegen van ongeveer 18 m2 metselwerk, normaal voegwerk.

Muur metselen

Wij willen de garagedeur eruit halen en laten metselen. Tevens moet de oude deurkozijn dichtgemetseld worden. De garagedeur betreft ongeveer 2,5 meter hoog 3 meter en dan moet er ook een deurkozijn in. Verder wil ik dan graag weten wat het kost om een binnenmuur te metselen (net zo hoog en breed als de garagedeur, welke later nog gestuct gaat worden) en er moet een muur om de wc heen gebouwd worden ook met een deur erin. Ook moet er dan een wc raampje geplaatst worden. Ik kan eventueel een foto toesturen van de steen welke het moet worden. Wij krijgen 2 oktober de sleutel, graag zo snel mogelijk vanaf dan uitvoeren.

Binnen- en buitenmuur opmetselen

De garagedeur wordt verwijderd en er moet een buitenmuur met daarin een buitendeur worden gemetseld. Daarnaast moet er een muurtje komen om een toilet in de plaatsen en nog een tussenmuur. Totaal ongeveer 12 m2. Dit werk moet de 2e week van oktober gedaan worden.

Houten gevelbekleding vervangen door Keralit

Wij overwegen om de houten gevelbekleding aan de voorzijde van onze tussenwoning te laten vervangen door Keralit. De totale breedte is ongeveer 420 cm en de hoogte tot aan de dakgoot is ongeveer 540 cm. De aanwezige kozijnen, ramen en deur blijven van hout. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Voegen in buitenmuren herstellen

Tussenwoning: muur garage, balkon en deel eerste etage.