Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Maarssen of directe omgeving.

845 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, het isoleren en bekleden van de buitengevels, dijkwoning bekleden, woning isoleren, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, asbest leien vervangen, gevel isoleren en bekleden, buitengevel isoleren, spuitkurk op nieuwbouw woning, metselen tuinmuur, kurk spuiten, metselen van aanbouw en garage, gevel opnieuw bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Buitenmuur voor een aanbouw metselen

Het opmetselen van buitenmuur. De aanbouw is al voorzien van binnenmuur en isolatie. De lengte 20 meter 2.8 hoog in de muur zijn maal latei verwerkt. Het stellen van de metsel profielen moet ook mee genomen worden. En het voegwerk ook.

Natuursteen gevel repareren of vervangen

Ik wil de gevelplaten die beschadigd zijn laten vervangen. Het gaat om ongeveer 20-25 m2. Het gaat om natuursteen.

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

We willen de bakstenen van een muur in de keuken blootleggen. De muur is 240 x 304 cm. Het probleem is alleen dat we niet zeker weten wat voor muur we achter de huidige keuken gaan vinden. Is er manier om dit te ontdekken?

Kalkstenen gevel verwijderen

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen 10 en 50 m² Is de gevel geschilderd? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Stenen gevel met kalk, deze moet verwijdert worden

Vochtproblemen opsporen en verhelpen

Wij hebben in 2 kamers (18 m2), op de 1e verdieping, last van vochtproblemen. De voegen zijn zichtbaar slecht en zullen onder handen genomen moeten worden. Echter weet ik niet zeker of dat de reden is van de lekkage, vandaar dat ik eigenlijk iemand zoek die de lekkage kan opsporen en vervolgens de schade kan herstellen.

Schutting en plantenbak met stormschade herstellen

Na de storm van 3 januari is een deel van onze schutting omgewaaid. Het betreft een hardhouten schutting met schuttingelementen tussen palen. Hierbij zijn 3 palen afgebroken en twee schuttingdelen beschadigd. Tevens is de regenpijp beschadigd en de plantenbak, bestaande uit betonnen blokelementen. Hierbij is tevens een deel van de elektrisch aansluiting voor een stopcontact beschadigd. Ik had graag voor de verzekering een offerte en wil natuurlijk dat de schade gerepareerd wordt.

Schoorsteen op het dak renoveren

De schoorsteen op het dak, dus niet het rookkanaal, dient gerenoveerd te worden. Misschien volstaat alleen nieuwe voegen. Het metselwerk is oud, geeft vocht plekken aan de binnenkant op de zolder. Het gaat om een jaren '30 woning waarbij het voegwerk nog nooit is vervangen.

Vochtige buitenmuur repareren

Op de buitenmuur van een uitbouw van de woonkamer zitten vochtvlekken. De uitbouw is geplaatst in 2000. We weten niet wat de oorzaak is. Er liggen dakpannen op het dak. Graag willen wij info over de prijs. Wij kunnen u per E-mail een foto sturen. Het gaat om een dak van 18 m2.

Gat in buitenmuur boren voor rookkanaal

Voor onze houtkachel hebben we een gat nodig in de buitengevel met een diameter van 230 mm. De hoogte van het te boren gat is 2.35 meter. De dikte van de spouwmuur is 280 mm, buitenzijde baksteen en binnenzijde beton.

Schuur opnieuw voegen

Een schuur opnieuw voegen. Oude voeg eruit. Schuur is 230 cm hoog. Totale breedte (4x) is 770 cm minus een deur. Het zijn voegen die heel los erin zitten, ze zijn er met een borstel ingezet. Rekent u een totaalprijs of per meter?

Voegwerk

Het gaat om het voegen van ongeveer 18 m2 metselwerk, normaal voegwerk.

Muur metselen

Wij willen de garagedeur eruit halen en laten metselen. Tevens moet de oude deurkozijn dichtgemetseld worden. De garagedeur betreft ongeveer 2,5 meter hoog 3 meter en dan moet er ook een deurkozijn in. Verder wil ik dan graag weten wat het kost om een binnenmuur te metselen (net zo hoog en breed als de garagedeur, welke later nog gestuct gaat worden) en er moet een muur om de wc heen gebouwd worden ook met een deur erin. Ook moet er dan een wc raampje geplaatst worden. Ik kan eventueel een foto toesturen van de steen welke het moet worden. Wij krijgen 2 oktober de sleutel, graag zo snel mogelijk vanaf dan uitvoeren.

Binnen- en buitenmuur opmetselen

De garagedeur wordt verwijderd en er moet een buitenmuur met daarin een buitendeur worden gemetseld. Daarnaast moet er een muurtje komen om een toilet in de plaatsen en nog een tussenmuur. Totaal ongeveer 12 m2. Dit werk moet de 2e week van oktober gedaan worden.

Houten gevelbekleding vervangen door Keralit

Wij overwegen om de houten gevelbekleding aan de voorzijde van onze tussenwoning te laten vervangen door Keralit. De totale breedte is ongeveer 420 cm en de hoogte tot aan de dakgoot is ongeveer 540 cm. De aanwezige kozijnen, ramen en deur blijven van hout. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Voegen in buitenmuren herstellen

Tussenwoning: muur garage, balkon en deel eerste etage.

Onderhoud aan een gevel

Er zijn enkele kleine reparaties aan de gevel van een appartementengebouw nodig. Het gaat om losse stenen en het voegwerk op de eerste en de derde verdieping. Het zijn niet heel veel stenen maar het moet wel even gebeuren. Daar zoek en wij iemand voor. Graag een reactie.

Voegwerk verwijderen en gevel reinigen

De zijgevel van mijn hoekwoning dient te worden aangepakt. De gevel is ongeveer 55 m2 groot en de voegen dienen te worden vervangen. Hierna moet de gevel gereinigd en geimpregneerd worden. Langs de gevel is een tuintje van 2 meter breed aanwezig en dan komt er een weg.

Twee muurtjes van glasblokken maken

Graag wil ik twee kleine muurtjes van glasblokken geplaatst hebben.

Voegen balkon vervangen en lood checken

Ik heb een balkon waar een voeg zit tussen mijn balkon en het balkon van de buren. Deze moet eruit geslepen worden en opnieuw gemaakt worden. Ook zit er een stuk lood niet goed. We hebben lekkage. De balkons zijn 1.50 meter diep en 4.30 meter breed.

Kunststof rabatdelen leveren

Ik wil graag een prijsopgave voor de levering van 30 m² kunststof rabat-delen met een houtnerf en in Ral 9010. Het moet een kwaliteit zijn waarop minstens 10 jaar garantie is.

Betonrot bij balkons verhelpen

In drie betonnen platen (balkons) zit betonrot. In de twee betonplaten aan de voorzijde zitten meerdere plekken. In de plaat aan de achterzijde van de woning, voor zover ik kan zien, 1 plek. We hebben het beton voor een deel weggehakt en de bewapening voor de zekerheid in de menie gezet. We willen dit graag goed laten repareren.

Schoorsteen opnieuw voegen

Ik wil mijn schoorsteen rondom laten uitraggen en opnieuw gevoegd hebben, tevens de bovenkant met bitumen afdekken.

Gevelplanken laten vervangen door kunststof geveldelen

Ik wil graag houten gevelplanken laten vervangen door kunststof geveldelen. Het is circa 15 m2.

Fundering maken en enkelsteens tuinmuur metselen

Ik zou graag een prijsopgave hebben voor het metselen van een enkel steens tuinmuur met fundering. De muur is ongeveer 6 meter lang en we zouden deze ongeveer 2.20 meter hoog willen hebben.

Zijgevel renoveren

Ik wil graag de zijgevel van ons hoekhuis laten renoveren (opnieuw voegen). Het gaat om het gedeelte boven de garage, ongeveer 50 m2. Dit betekent dat er een steiger op de garage moet worden geplaatst om bij deze muur te kunnen. Dit kan lastig zijn aangezien er aan de garage ook een kleine veranda zit met een schuin dak.