Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor recreatiewoning voorzien van houten gevelbekleding:

Recreatiewoning voorzien van houten gevelbekleding

In een voormalige recreatiewoning zit oude rabbatdelen op de gevel en rondom en op sommige plekken op een trapsgewijze manier. Sommige delen zijn verrot en moeten worden vervangen. Wij willen rondom het huis getimmerd hebben met hout, Verduurzaamd zacht hout, thermowood, oregon, lorken. De woning heeft een wooninhoud van 150 kuub. Graag maken wij een afspraak om te laten beoordelen of de gehele gevelbekleding vervangen moet worden of dat het delen mogen zijn.
Onze klant uit Maarn (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor recreatiewoning voorzien van houten gevelbekleding uit heel Nederland:

Renovatie dak van recreatiewoning

Ik heb een chalet in Luttenberg op een park. Het dak bestaat uit rode metalen golfplaten. De verf gaat bladderen. Onder hoge druk schoon spuiten en opnieuw voorzien van rode laklaag. Chalet is 10 meter bij 3.75 meter. Herstel buiten seizoen i.v.m. andere gasten op het terrein. Adres even niet bij de hand.

Recreatiewoning isoleren en kozijnen plaatsen

Wij willen onze recreatie woning met woonbestemming graag voorzien van buitenwandisolatie en nieuwe betimmering. Ook hebben we 3 nieuwe kozijnen nodig 1x 1, dubbelglas is vrij nieuw, 7 jaar. Het is is 11 meter lang en 4 meter breedte en heeft ook een L met slaapkamer er aan. Dit is ca. 4 x 4. Ik kan foto's via de app doorsturen indien nodig. De buitenkant is prima, maar we willen isoleren en nieuwe buitenkant.

CV plaatsen in een recreatiewoning

Lezer, Ik wil graag een (vrijblijvende) offerte voor het plaatsen van een C.V. installatie middels combiketel. Het betreft een houten recreatiewoning die aan de buitenkant gepleisterd en voorzien is van stenen strips. Momenteel wordt het huis verwarmd middels twee gaskachels die zich bevinden in de woonkamer. De woning bevindt zich in Westkapelle. De werkzaamheden omvatten in grote lijnen: Demonteren en afvoeren oude gaskachels. ? Verwijderen gasleidingen van oude gaskachels. Installeren combiketel. Er zijn momenteel geen (water/gas) aansluitpunten in de nabijheid van de combiketel. Installeren 7 radiators. Installeren warm water leidingen naar 2 wasbakken. Installeren warm water leiding naar Douche. Alle aansluitingen zullen m.i. via de kruipruimte aangelegd moeten worden. Ik heb een situatieschets als bijlage toegevoegd. De kamers zijn ongeveer 220 cm hoog.

Dak vervangen van een recreatiewoning

Wij hebben in een recreatiedorp een L-vormig chalet waar op het dak van ongeveer 70 m² nu dakpanplaten liggen. We willen die laten verwijderen, het dak laten isoleren en daar dan kunststof platen laten plaatsen. Verder willen we de bestaande dakgoten laten voorzien van nieuw dakleer, de afvoeren laten vervangen en de aansluitende regenpijpen laten controleren op lekkages. Er is verder nog een schuur met aansluitend een afdak. Ook daarvan moet het dak worden vervangen en aan 1 zijde worden voorzien van een dakgoot. We laten de klus graag op locatie beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Zwaar materieel heeft weinig ruimte op het terrein, maar een tractor met aanhanger heeft goede toegang.

Tegelvloertjes laten zetten

In een recreatiewoning Droompark Buitenhuizen wil ik een toilet- en douchevloertje laten tegelen met tegels van 20 x 20 centimeter groot. De tegels wil ik laten voorzien van een lichtgrijze voeg. Totaal oppervlakte 3.3 m2. Vloertjes zijn recht toe recht aan en er hoeft niets verwijderd te worden.

Schuifpui en raamkozijn plaatsen in een chalet

Wij willen in onze recreatiewoning, hout chalet bouw, een kozijn laten vervangen door een schuifpui van hout, 2.90 bij 2.45 meter. De schuifpui moet worden voorzien van een kunststof onderdorpel en hr++ beglazing. Het oude kozijn moet worden verwijderd. Verder moet er aan de linkerkant een raam/kozijn verwijderd worden en een kozijn met tussenstijl en raam 2 x tot aan de grond geplaatst. De draagconstructie dient te worden ondersteund en aangepast. De vakman dient ook de bouwvergunning aan te vragen. Wij zijn volgende week aanwezig als u de situatie wil bekijken/bespreken.

Buitenmuren laten pleisteren

Ik wil graag de buitenmuren van mijn recreatiewoning laten voorzien van stuckwerk. Buitenwerk Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

3 slaapkamers en overloop op 1e ...

3 slaapkamers en overloop op 1e verdieping van mijn recreatiewoning te Zuidland wil ik voorzien van kliklaminaat. Het kliklaminaat + ondervloer en afwerklatjes/ plintlatjes worden gekocht bij Praxis Spijkenisse. oktober/november 2007 zal de woning worden opgeleverd.