Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Maarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Maarn heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Maarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Maarn of directe omgeving.

102 klanten uit Maarn bevelen een bij Casius in Maarn aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Maarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevels isoleren/renoveren, buitengevels vrijstaande woning isoleren en voorzien van crepi, gevel renoveren, tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, keralit Gevelbekleding plaatsen, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Maarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Zuilen metselen voor een poort

Wij willen graag 4 zuilen laten metselen 2 bij de oprit en 2 bij ingang voordeur waarvan 1 met ingemetselde brievenbus. Alle 4 moeten worden afgewerkt met een afdeksteen van Belgische natuursteen. De hoogte is ongeveer 1.30 meter en 2 stenen breed. Er moet nog een betonen fundering gezet worden en de stenen en ander materiaal aanwezig. Wij willen graag een offerte wat de kosten zijn om de zuilen te laten maken.

Woning bedekken en isoleren

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? Tussen 50 en 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja. In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woning rondom betimmeren met hout voor de helft. Onder sierpleister. Daarnaast graag isoleren.

Recreatiewoning voorzien van houten gevelbekleding

In een voormalige recreatiewoning zit oude rabbatdelen op de gevel en rondom en op sommige plekken op een trapsgewijze manier. Sommige delen zijn verrot en moeten worden vervangen. Wij willen rondom het huis getimmerd hebben met hout, Verduurzaamd zacht hout, thermowood, oregon, lorken. De woning heeft een wooninhoud van 150 kuub. Graag maken wij een afspraak om te laten beoordelen of de gehele gevelbekleding vervangen moet worden of dat het delen mogen zijn.

Houten rabatdelen door kunststof vervangen

Wij willen de houten rabatdelen in de voor- en achtergevel laten vervangen door kunststof rabatdelen. Tevens dit laten isoleren. De voorzijde is het ongeveer 6,5m2 en achter is dit iets meer. De rabatdelen zitten tussen de begane grond en de slaapkamerramen op de eerste verdieping. Betreft een twee onder een kapwoning. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinmuur met trap maken

In de tuin moet een keermuur komen met trap. Deze muur komt haaks op de woning te staan en zal een hoogte krijgen van 65 cm boven het onderste niveau. De lengte zal ongeveer 5 meter worden. In de muur wordt een trap gemaakt van 1,20 meter breed. De woning staat op zandgrond en komt uit 1965. De woning ligt in niveau's en dat wordt veroorzaakt doordat onder de woning en garage ligt. De garage ligt op een betonplaat en de woning staat op een gemetselde fundering. Deze 2 soorten fundering komen samen dat waar de garage aan de woning is gehecht. De woning is destijds opgeleverd met garage en is er dus niet later bij aangebouwd.

Bestaande schoorsteen vervangen

Ik wil graag de bestaande schoorsteen vervangen. De schoorsteen staat op een plat dak. Het gaat om een gemetselde schoorsteen. De ruimte is bereikbaar voor de vakmannen, het is aan de zijkant van het huis. Er kan een steiger geplaatst worden, maar er kan bijvoorbeeld geen kraan geplaatst worden.

Voor- en achtergevel isoleren en afwerken

De voor- en achtergevel van onze 2-onder-1 kap woning zijn nu deels afgewerkt met houten planken. Achter deze planken bevindt zich geen isolatie. Wij zouden de houten planken graag laten vervangen door Keralit gevelbekleding en daarachter zou isolatie moeten worden aangebracht. De oppervlakte van de achterkant bedraagt ongeveer 10,9 m2, en van de voorkant ongeveer 5,6 m2. Foto's eventueel beschikbaar.

Schoorsteen moet worden vervangen ivm ...

Schoorsteen moet worden vervangen ivm vorstschade. Voorkant is ca 2,8m hoog, achterkant ca 2,3m. Omvang: ca 0,9 x 1m. Het inwendige rookkanaal is ook gemetseld en hoeft niet te worden vervangen. Klus bestaat uit afbreken en opnieuw opbouwen van de buitenwand. Over de nieuwe stenen en de afvoer van de oude stenen graag overleg. Svp het afbreken apart vermelden in de offerte (evt zelf doen)

Voor een onderkelderde uitbouw zijn we ...

Voor een onderkelderde uitbouw zijn we op zoek naar een metselaar die de kelder wil uitvoeren. Het constructieprincipe, inclusief een ondermetseling van de bestaande zijgevel wordt mede in overleg met de metselaar bepaalt, maar de metselaar hoeft er niet over mee te denken. Constructief ontwerp wordt dus geleverd. Er is nog enige keuzevrijheid in uitvoering van vloer en wanden en kelderdek, we houden graag rekening met voorkeur en ervaring van de vakman. Wij zien graag een offerte in uurtarief. De materialen hoeven niet perse door de metselaar geleverd te worden, dus in overleg. Graag weten we of de metselaar het leuk vindt om een kelder te metselen. Liefde voor de klus is een betere klus. Uitvoering, enigszins afhankelijk van vergunning, en beschikbaarheid vakman medio 2009