Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenkant van de stacaravan deels renoveren:

Buitenkant van de stacaravan deels renoveren

Ik heb een stacaravan uit 1969 die bekleed is met houten panelen met horizontaal lamel profiel, deze vertoont op een aantal plekken rotte delen. Deze wil ik laten vervangen tevens zijn er een aantal raggels waarop de platen zijn gemonteerd aangetast door houtrot. De Caravan is 9 meter lang en zit een schuifpui in.
Onze klant uit Loosdrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkant van de stacaravan deels renoveren uit heel Nederland:

Stacaravan laten slopen

Ik heb een stacaravan bij huis staan, die ik wil laten afvoeren. De afmeting is 3 meter (exact) bij ca. 8 meter. De buitenkant van de caravan is aluminium. Ik kan er voor zorgen, dat hij bij mij op de parkeerplaats staat, dus dat je hem eenvoudig kunt ophalen/opladen.

Buitenkant stacaravan renoveren

Ik heb een stacaravan die bekleed is met hout, met horizontaal lamel profiel. Deze houten planken vertonen op een aantal plekken rotte delen, totaal ca. 2 m2 Deze wil ik graag laten vervangen. Verder zou ik graag willen weten of het mogelijk is deze houten planken te vervangen voor kunststof delen

Buitenkant van de stacaravan bekleden

Stacaravan van 9mtr lang en 3. 50 mtr breed Mat keraliet

Stacaravan renoveren

Wij willen onze stacaravan laten renoveren. Buitenkant bekleden met kunststof, puntdak van golfplaten dakpannen model erop, kunststof kozijnen en deur. Binnenkant nieuwe kleine keuken en plafond. P.s. geen telefonisch contact aub

Stacaravan verbouwen

Ik heb een stacaravan op een Camping in Den Ham (ov.). Nu wil ik het een en ander laten verbouwen. - Stofferen van alle banken, incl. Vervangen van diverse zitkussens. - Renoveren van douche en toilet - Aanbrengen van centrale verwarming, het verwijderen van gaskachel in de woon kamer. - Bekleden of schilderen van de buitenkant, inclusief aanbrengen van isolatie en nieuwe dakgoot - Leveren en aanbrengen kozijnen met dubbelglas. - Het maken van een nieuw dak incl. Plafond. - Binnen schilderwerk - Het vervangen van de kraan in de keuken.

Vast interieur van een stacaravan verwijderen

Wij wonen in Brabant en hebben een stacaravan gekocht die op een camping staat in Noord-Drenthe. Voordat we de stacaravan naar een andere locatie gaan vervoeren, willen we het interieur gaan renoveren. We willen de huidige opstelling van vaste banken en wandkasten laten verwijderen. Dat gaat om 2 vaste banken en een wandmeubel in de woonkamer en wandkasten in 2 slaapkamers. Het is niet de bedoeling om via de buitenkant van de caravan een eventuele huidige constructie los te maken. Na verwijdering van de banken en wandkasten moeten de wanden netjes worden afgewerkt. De maat van de caravan is 10 x 3.60 meter. De hoogte weet ik niet. Ik kan u eventueel foto's van het interieur toesturen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Stacaravan renoveren

Nieuw dak, beplating buitenkant vervangen en isoleren. Plaatsen dubbel glas, Binnenkant vervangen, alsmede keuken en badkamer. CV installeren, Badgeizer vervangen.

Geiser in een stacaravan installeren

Mijn geiser is gestolen, hij hing aan de buitenkant van mijn stacaravan op camping de Goudsberg. Ik heb een nieuwe (douche)geiser nodig die werkt op gasflessen. Deze moet ook geïnstalleerd worden. Ook zou ik graag de optie willen overwegen om hem binnen te installeren (indien mogelijk).

Stacaravan slopen en afvoeren

Een stacaravan slopen en afvoeren , inclusief keuken badkamer etc. De caravan is 8.50 meter lang en 4.00 meter breed en staat op wielen. De buitenkant zijn kunststof schootjes en binnenkant hout en kunststof. Hij is nog ingericht met badkamer en keuken. En er zit een klompenhok aangebouwd. De caravan staat in Heinenoord op een camping. We willen het graag aan het eind van deze maand laten doen en vragen om offertes.

Stacaravan uitbouwen

Wij hebben een Muller stacaravan (kunststof buitenkant) van circa 9 bij 3,75 meter. Wij zouden er graag een hoek aan willen zetten van maximaal 15 m2 waarin we een slaapkamer en een ruime douche willen realiseren. De bestaande douche kan dan entree worden met wegzet. De bestaande toegangsdeur zal mogelijk verplaatst moeten worden. Deuren en ramen zijn van kunststof. We hebben geen idee wat dit zou moeten kosten. Kunnen jullie ons een indicatie geven?