Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

Plafond met lekkage- en verbouwschade herstellen

Ik wil graag het plafond in de keuken van een herenhuis laten herstellen na een flinke lekkage en de plafonds in de woonkamer en hal na schade door verbouwing (bovenburen heb een muur gesloopt. Daarop is het stucwerk in de hal (3 m2) en voorkamer (15 m2) gaan scheuren en moet hersteld worden). Voor beide klussen heb ik een aparte offerte nodig, omdat de waterschade door de oude bewoners is veroorzaakt en de scheuren in het stucwerk door de nieuwe. Ik hoor graag wat u voor mij kunt betekenen. Het betreft 2x een verzekeringsschade. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Scheuren in de gemetselde spouwmuur herstellen

Ik wil graag 2 scheuren in de buitenste muur van een spouwmuur laten herstellen. De scheuren zijn ongeveer 2 a drie meter en lopen door de stenen heen. 1 scheur loopt in de hoek van de gevel. De andere scheur zit midden op de gevel, die is een meter of drie lang. Wat kost het uitbikken van de scheuren en het uitwisselen van kapotte stenen= Inclusief steigerwerk: een kleine hoge steiger. Graag een gratis en vrijblijvende offerte. Het betreft een vooraf afgesproken en aangenomen vaste prijs.

Licht ontzette gevel met scheuren renoveren

In de achter gevel zit er onder het kozijn scheuren. De oppervlakte waar in de scheuren zitten is ongeveer 12 m2. De muur is al iets ontzet. Graag zou ik een afspraak met u maken om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Vochtproblematiek opsporen en verhelpen

Ik heb een aantal vochtproblemen in mijn huis (het is een souterrain woning). Omdat ik dit huis graag wil kopen (ik huur het nu) wil ik weten hoe erg deze vochtproblemen zijn en wat het gaat kosten om dit op te lossen: 1) De muur in de keuken grenst met de tuin en brokkelt letterlijk af. Er zitten dikke scheuren in met oranje plekken. 2) Er is een grote lekkage geweest in badkamer, zo erg dat het doorsloeg naar mijn buren, zelf had ik een wand met een schimmelplek. In maart 2016 is de lekkage gerepareerd en de muur is opgedroogd. Toch betwijfel ik of alles ook echt goed gerepareerd is. 3) Enorm vochtige kelder naast mijn ingang waardoor het er stinkt naar een muffe lucht in mij hal. 4)Geen ventilatie mogelijkheid aanwezig in mijn slaapkamer en badkamer. Beiden tonen kleine schimmelplekjes.

Stuc- en schilderwerk na waterschade

Wij hebben forse waterschade aan de wanden en het plafond van onze badkamer door een lekkage bij onze bovenburen. Er zitten 2 scheuren in het plafond, de muur in de badkamer en de kamer ernaast zijn aangetast en in de gang en meterkast is ook duidelijk waterschade te zien. Wij moeten zelf een offerte opvragen voor het herstel, zodat deze kan worden goedgekeurd door de verzekering. Mijn inziens moet het gehele plafond in de badkamer opnieuw worden gestuukt en in de gang een deel. In de kamer moet de muur (of een deel) opnieuw geschilderd worden. Maar eerst moet de vocht uit het plafond en de muren. Ik hoop dat u ons kunt helpen en maak graag een afspraak om alles hier te beoordelen en op te meten.

Waterschade aan plafond en wanden herstellen

Wij hebben forse waterschade aan de wanden en het plafond van onze badkamer door een lekkage bij onze bovenburen. Er zitten 2 scheuren in het plafond, de muur in de badkamer en de kamer ernaast zijn aangetast en in de gang en meterkast is ook duidelijk waterschade te zien. Wij moeten zelf een offerte opvragen voor het herstel, zodat deze kan worden goedgekeurd door de verzekering. Mijn inziens moet het gehele plafond in de badkamer opnieuw worden gestuukt en in de gang een deel. Ik de kamer moer de muur (of een deel) opnieuw geschilderd worden. Maar eerst moet de vocht uit het plafond en de muren. Ik hoop dat u ons kunt helpen en maak graag een afspraak om alles hier te beoordelen en op te meten.

Fundering verdiepen en verzwaren

Mijn schuur is enkelzijdig aan het scheuren. De fundering is mogelijk te licht en moet van onderaf verzwaard worden. Het gaat om een muur van plus minus 3.50 meter.

Verzakkende serre inspecteren

Wij hebben een huis gekocht met een serre, nu hebben wij het gevoel dat deze aan het verzakken is. Kitnaden laten los, scheuren in de muur, vochtlekken. Dit is niet geconstateerd door de aankoop makelaar en ook niet na bouwkundig onderzoek. Terwijl dit volgens ons nu heel duidelijk zichtbaar is. Nu zoeken wij met spoed een aannemer die dit kan bevestigen/controleren (eventueel tegen uurtarief). Het liefst as maandag 31 oktober. Natuurlijk zal dit ook tzt herstelt moeten worden (daarvoor later offertes).

Partners

Partners van Casius