Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

Schilderwerk herstellen na lekkage

Ik heb op 20 juli veel waterschade gekregen in mijn woning door een lekkage van de cv-installatie. Alle trappen waren nat, gelukkig heb ik snel gehandeld en alles droog kunnen krijgen. Echter, een klein stuk muur van 1 m² is vervuild / verkleurd geraakt en ook de onderkant van het trappenhuis is nat geworden en nu vertoont het schilderwerk diverse scheuren (rond 2 mm breed en 40 cm lang). Ik wil de situatie hier graag even door een schilder laten beoordelen. Ik wil een offerte ontvangen voor de herstelwerkzaamheden. Ik heb die offerte ook nodig voor een verzekeringsclaim.

Scheuren in stucwerk muur glad pleisteren

Ik heb een muur waar allemaal scheuren in het stucwerk zitten, ik wil dit graag opnieuw laten stucen. Er moeten tegels verwijderd worden om bij de wanden te kunnen komen. Het gaat om ongeveer 12 m2 waarvan de giboblokken glad pleisterwerk moeten worden.

Stucwerk en latex spuitwerk op wanden

Wij hebben ongeveer 50 m² wanden in onze woning waar sprake is van scheuren in het oude pleisterwerk. We willen die wanden laten glad stuken en daarna met latex laten afspuiten. Misschien willen we ook een andere muur laten stuken. We maken graag een afspraak om hier met de stukadoor te overleggen. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Slaapkamer behangen en plafond witten

Ik wil de slaapkamer laten behangen met vliesbehang, plafond witten en eventueel scheuren in de muur dichten. De slaapkamer is 4.13 bij 3.90 meter groot. De wanden zijn behangklaar, het oude behang verwijder ik zelf. De vloer hoeft niet afgeplakt te worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Stuken van een oude gemetselde buitenmuur

Ik wil graag een oude gemetselde buitenmuur van ongeveer 34 m² laten glad stuken. De muur is kaal, bevat scheuren en is niet egaal. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Lekkage verhelpen in een appartement

Ik woon in een appartement op de 2e verdieping en heb daar bij regenval in combinatie met harde wind een kleine lekkage via het plafond in mijn slaapkamer. Het vermoeden is dat er in het appartement boven mij via scheuren in de muur ofwel langs een raamdorpel of raamkozijn regenwater binnen komt. Ik laat dit graag onderzoeken en die lekkage opheffen. Ik ontvang namens de VvE graag uw offerte.

Klussen en onderhoud in en om het huis

Zo spoedig mogelijk! In het huis: Trapgat enkele scheuren in de muur wegwerken en het trapgat verven (met latex) Op de zolder moet in de bergingskast het plafond (schuine wand) opnieuw worden gemaakt met gipsplaten en ook geverfd. Buiten huis bij de voordeur enkele scheuren in de gevel bijwerken en opnieuw voegen.

Voegen in de buitenmuur herstellen

In 1 buitenmuur enkele voegen repareren. In deze zelfde muur op de begane grond is de buitenmuur een binnenmuur van de garage daar zitten scheuren in het voegwerk, deze ook repareren. Buiten is het circa 1 m2 wat er slecht is aan voegwerk. En aan de zijkant dakpannen vastleggen.

Waterschade laten herstellen

Door een losgeschoten slang van de wasmachine is waterschade in huis ontstaan. Hierdoor is de vloer op zolder volledig blank komen te staan en is er water door het plafond en langs de muren naar beneden gelopen. Dit had als resultaat dat er scheuren en watervlekken in het plafond en een stuk van de muur zijn ontstaan. Ik heb een offerte nodig voor het controleren van de ruimte tussen het plafond en de zolder op verdere waterschade en het renoveren van de waterschade (hier komt mogelijk nog een stuk leggen van laminaat of vloerbedekking bij).

Scheuren in een stucwand herstellen

Mijn appartement uit het jaar 2012 heeft scheuren in de wanden. De wanden zijn allemaal glad, maar er zitten dus scheuren in van boven tot onder vanwege de werking. Ook de overgangen tussen muur en plafond zitten scheuren in. Deze moeten hersteld worden. Het betreft ongeveer 8 scheuren op verschillende wanden.

Partners

Partners van Casius