Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren in de muur behandelen:

Scheuren in de muur behandelen

Er is sprake van een horizontale scheur en een gat in een niet-ondersteunende zandstenen muur in woonhuis. Dit bevindt zich in het toilet en het wordt wellicht erger bij aanstaande renovatie van dit toilet. Dit moet derhalve eerst verholpen worden, voordat we aan de renovatie kunnen beginnen.
Onze klant uit Linschoten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren in de muur behandelen uit heel Nederland:

Herstellen voegwerk van buitenmuren vrijstaand huis

Het voegwerk daar waar nodig opnieuw uitvoeren/herstellen in de juiste cementkleur. Ook zitten er een paar scheuren in de muur die hersteld moeten worden. Het betreft een vrijstaand huis bouwjaar 1951. De inhoud van het huis is ongeveer 450 m2.

Zakkende uitbouw herstellen

Uitbouw van ongeveer 2 x 5 meter is gebouwd door beunhaas, zou geheid moeten worden is niet gebeurd. In plaats daarvan is geraamte aangebracht, vlechtijzer (zou aan het huis vastgemaakt worden) en beton gestort onder de uitbouw. Scheuren in de muur, in de vloer (granieten vloertegels en scheuren in het plafond zijn problemen die nu terug blijven komen, want het zakt steeds. Wie kan dit corrigeren zodat dit niet meer gaat zakken? Graag een offerte om dit te herstellen.

Scheur in de voorgevel herstellen

Boven het raam (ongeveer 3 meter boven maaiveld) zit een trapvormige scheur over 10 lagen metselwerk , er zijn 7 stenen gescheurd en moeten vervangen worden , uit een te slopen muur kunnen stenen gebruikt worden . Ik denk dat in de scheuren roestvrije wokkels gemaakt moeten worden en daarna in kleur moeten worden gevoegd.

Latei boven een kozijn plaatsen

Wij willen een nieuwe deur met kozijn laten plaatsen in onze garage, echter zitten er scheuren in de muur. In verband met garantie kunnen ze de deur niet plaatsen, ook omdat de kans bestaat dat het metselwerk naar beneden komt. Nu heb ik vernomen dat dit te verhelpen is met een latei. De latei dient geplaatst te worden in de huidige situatie, met de deur en het kozijn wat er nu zit. De nieuwe deur wordt pas geplaatst nadat er een latei is geplaatst en er bij het verwijderen van het huidige kozijn, niets naar beneden komt. Graag verneem ik wat de kosten zullen zijn om door jullie een latei te laten plaatsen en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.

Voegwerk van een uitbouw vervangen

De voegen van onze beneden uitbouw beginnen te scheuren en uit te diepen. Mogelijk is er te veel zand gebruikt in de voegspecie. Dit voegen moeten allemaal uitgeslepen worden en opnieuw gevoegd. Het gaat om een buitenmuur van 2,5 bij 3,5 meter. We willen het werk graag op korte termijn laten verzorgen, want we zijn bang voor lekkage. Het werk aan deze muur moet plaatsvinden in de tuin van de buren. We moeten het in overleg met hen gaan inplannen. We laten de muur graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Zijgevel renoveren

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning waarvan wij de zijgevel van ongeveer 70 m² willen laten renoveren. Het metselwerk moet worden schoongespoten en de oude voegen moeten vervangen worden. Eventuele scheuren moeten gerepareerd worden. Daarna laten we de muur graag impregneren. We maken graag een afspraak om de gevel te laten beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Lateien boven kozijnen plaatsen

Ik wil graag bij ons kozijn voor een latei laten plaatsen boven ons kozijn in een bestaande muur op de begaande grond. Kozijn maat is 2.83 meter. Boven dit kozijn komen scheuren in de gevel. Misschien als optie 2e raam in de zijgevel van 1.25 meter. Zou hier graag een prijs voor ontvangen en uitleg over hoe jullie denken het te gaan doen.

Fundering van het huis herstellen

Ik overweeg om een huis te kopen waarvan de vloer van de aanbouw van beton is maar niet meer helemaal vlak met scheuren in de muur tot gevolg. Het voorste gedeelte van het huis heeft een houten vloer die niet goed meer is en hier wil ik graag ook beton hebben om vloerverwarming te kunnen plaatsen. Kunt u mij een offerte geven van het herstellen van de beton vloer van ongeveer 90 m2 en het vervangen van de houten vloer van ongeveer 25 m2.

Spackspuitwerk laten aanbrengen

Het betreft een zolderkamer, 2 hoge muren, 2 lage muren en 2 plafonds, de no). De kamer is 3 meter breed en 3 meter diep, en de nok is ongeveer 4 meter hoog. De 4 muren zijn ongeveer 25 m2 bij elkaar. De plafonds ongeveer 18 m2. Dan schat ik alles nog heel ruim in. Schrootjes en behang ben ik nog aan het weghalen. Daarna nog scheuren repareren en schroefgaatjes wegwerken. De balken etc plak ik t.z.t. zelf wel af. Wellicht handig om even langs te komen voor adviesgesprekje i.v.m. scheuren/gaatjes in de muur. Alvast bedankt!

Gemetselde buitengevel herstellen van oude woning

Ik woon in een oud huis uit 1864 waar scheuren in de gemetselde voorgevel zitten. Hierdoor ontstaat er vochtdoorslag. De voegen zijn ook in slechte staat. Er zit 1 groot kozijn in de betreffende muur. Het gaat om de gevel van de benedenverdieping van in totaal 20 m². Ik laat het werk hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw advies en prijsopgave voor het herstelwerk.

Partners

Partners van Casius