Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor kraaienkap plaatsen op de schoorsteen:

Kraaienkap plaatsen op de schoorsteen

Ik heb n nieuwe ventilator en heb de restanten van een vogelnest uit het afgoerkanaal verwijderd. Nu wil ik graag een kap op de pijp laten zetten tegen vogels
Onze klant uit Leusden (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kraaienkap plaatsen op de schoorsteen uit heel Nederland:

Vogelnest verwijderen uit schoorsteen en kraaienkappen plaatsen

Ik wil graag kraaienkap op schoorsteen geplaatst hebben en evt nest verwijderen

Kraaienkap en regenkap plaatsen op schoorsteen

Wij willen graag een kraaienkap (bol) op de schoorsteen laten plaatsen. En ook graag een regenkap.

Kraaienkap plaatsen op de schoorsteen

We hebben al jaren last van kauwtjes die nestelen op onze schoorsteen. Er is al eerder een kap op geplaatst, maar de vogels hebben die tot 3 x toe weer verwijderd, dus we willen graag een goeie die vast blijft zitten.

Kraaienkap plaatsen op de afvoerpijp

Begin deze week vond ik na af en toe een beetje gruis van het dak nu toch echt wel veel rotzooi in mijn geiser-kast. Ik woon op tweehoog, boven mij is er nog een etage. Onder mij zijn er twee etages. Elke etage heeft een luchtafvoer naar het dak. De bovenbuur 3 hg heeft toegang op het dak en is op mijn verzoek gaan kijken. Zelf dacht ik dat er een vogel nestelt. Zo was er niet wat te zien aldus bovenbuur. Toevoegend heb ik 4 foto's laten maken door de bovenbuur. Zelf heb ik niet op het dak gestaan. Ik vermoed dat er toch nog meer onderzoek moet worden verricht. Zelf denk ik dat er kappen op de afvoerpijpen moeten worden geplaatst in verband met brandveiligheid en dergelijke. Uit ervaring weet ik dat een 'kraaienkap' een te grote opening heeft voor de wat kleinere vogels.

Kraaienkap plaatsen op de schoorsteen

Recentelijk is er tijdens onze afwezigheid via het rookkanaal van de open haard een kauw in huis gekomen, met alle gevolgen van dien. Graag ontvang ik van u een offerte voor het plaatsen van een kraaienkap.

Kraaienkap op de schoorsteen plaatsen

De huidige kap op de schoorsteen dient vervangen te worden door een kraaienkap. Het nestje wat nu in de schoorsteen zit bevindt zich vlak onder de kap en deze dient verwijderd te worden.

Kraaienkap plaatsen

Ik wil een kraaienkap laten plaatsen op onze schoorsteen. De afvoer voor de droger zit regelmatig verstopt met vogelnesten waardoor alle warme condens zich over de vliering verspreid. Ik heb geen voorkeur voor een type kraaienkap. Ik wil dat het probleem voor altijd verholpen wordt.

Plaatsen van een kraaienkap

Ik heb een schoorsteenkanaal, waar geen kraaienkap op zit. Ik stook de openhaard momenteel niet, er staat alleen een elektrische sfeerhaard in. Toch wil ik er graag een kap op laten zetten, zodat er geen vogels in vallen. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwe kraaienkap plaatsen

De kraaienkap is van het dak gewaaid door storm. We willen een nieuwe laten plaatsen. Ik weet geen afmeting van de kap.

Kraaienkap plaatsen en lekke dakgoot repareren

Ik heb vogels in de schoorsteen en ik wil graag een kraaienkap geplaatst hebben en nakijken of er een lekkage is. Laatst was er water op zolder gelopen. Ook heb ik een lekkage in de dakgoot.