Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Leusden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Leusden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Leusden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Leusden of directe omgeving.

604 klanten uit Leusden bevelen een bij Casius in Leusden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Leusden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, isolatie buitenmuur, gevel reinigen, impregneren buitenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Leusden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Gevel isoleren en netjes afwerken + advies

Wij zijn ons nog aan het oriënteren op de mogelijkheden voor het laten isoleren en netjes afwerken van de lange kant en de korte zijde van ons huis (het zijn 2 huizen aan elkaar). De huidige muren zien er niet goed meer uit. Als we dat aanpakken willen we het direct isoleren. Het moet er netjes uitzien, maar wij weten niet wat dan het beste is qua materiaal. Wij willen ons laten voorlichten en zoeken iemand die wil mee denken. Lange en korte zijde zijn bij elkaar ongeveer 60 m2, dit is exclusief raamwerk. Financiering is rond, alleen moeten wij nog een afspraak bij de notaris maken. Graag hebben wij iemand die even langskomt waarmee wij de situatie kunnen bespreken.

Kachelpijp door betonmuur

Een kachelpijp door de muur en omhoog langs de gevel plaatsen doorsnee 80 mm op een hoogte van 101 cm. Betonnen muur en buitenmuur van zachter betonsteen. RVS pijp met buiten in of net voorbij de knik een deksel om de pijp te kunnen reinigen.

Gemetselde pilaar naast oprit

Ik wil 1 pilaar metselen naast de oprit. Pilaar ongeveer 150 hoog en 45cm breed. In deze pilaar komen aan de voorkant 1 intercom (15x30) en een brievenbus. Stroom ligt naar de pilaar. Daarnaast moet in de achterkant een kast zijn waarin een oplader voor electrische voortuig komt. De metstelstenen zijn aanwezig, rest van bouwmateriaal niet .

Metselwerk herstellen van stenen buitenmuur

Op onze erfafscheiding met de buren staat een steens muurtje, pakweg 50 cm. hoog. Op afstanden van 1,80 meter staan metalen houders, ongeveer 1,65 meter. In deze houders geschoven tuinplanken die binnenkort vervangen gaan worden. De stalen houders staan elk met 4 keilbouten in het gemetselde muurtje. De bouten van één van die stalen houders zijn uit het muurtje "getrokken" door de wind deze winter, 4 tot 5 stenen zijn gescheurd. De wind heeft vat gekregen op de schutting, omdat deze vol gegroeid was met klimop. Deze is recent volledig verwijderd en mag er niet meer op groeien. Graag willen we de 4 of 5 stenen die stuk zijn laten vervangen en ter plekke of weer 5 lange keilbouten in het muurtje hebben voor de stalen paal of 4 van die "draadstangen" die dieper het muurtje ingaan en wellicht meer stevigheid geven om de paal vast te monteren. Op die draadstangen dan moeren om de stalen paal weer te monteren.

Buitenmuur isoleren

Ik wil de buitenmuren van mijn woning laten isoleren. Het gaat om de spouwmuurvulling. Het gaat om een oppervlak van tussen de 50 en 100 m2. Ik heb een dubbelsteense buitenmuur.

Kraaienkap plaatsen op de schoorsteen

Ik heb n nieuwe ventilator en heb de restanten van een vogelnest uit het afgoerkanaal verwijderd. Nu wil ik graag een kap op de pijp laten zetten tegen vogels

Gat in de buitenmuur boren

Graag wil ik een gat van 150 mm voor de afzuigkap naar buiten hebben, het betreft een nieuwbouwwoning met een betonnen binnenmuur. Voor een andere woning in de straat moet dit ook gebeuren, de exacte diameter hiervan weet ik niet. Graag zie ik een prijs en zoals altijd graag op korte termijn in verband met de keuken die geplaatst wordt.

Gat in buitenmuur boren voor afzuigkap

Ik wil een gat laten boren in de buitenmuur voor de afvoer van mijn afzuigkap. Het gaat om een gestucte binnenmuur op beton, geisoleerde spouw en bakstenen buitenmuur.

Latei repareren

Er zijn barstvormingen en een beschadiging waargenomen in het latei aan de achterzijde van de woning, op de begane grond. De beschadiging is weggewerkt/verstopt. Geadviseerd wordt het latei professioneel te herstellen. Bij de andere lateien zijn de hoeken afgewerkt met voegwerk. Mogelijk zijn deze hier eerder beschadigd geweest. Geadviseerd wordt met de betonrestaurateur de betonlateien na te lopen.

Scheuren in gevel repareren

Op drie plaatsen zijn er verticale scheuren in mijn gevel (metselwerk). Het zijn scheuren van ongeveer 1 x 3,40 meter en 2 x 0,60 meter. Ik wil deze scheuren laten repareren. De ene scheur zit heel lang bij de grond en de anderen komen niet boven de 2 meter. Het zijn niet hele diepe scheuren, puur cosmetisch.

Tuinmuur met fundering maken

Wij zijn benieuwd wat de kosten (inclusief BTW en fundering) zouden worden voor een tuinmuur van 22 meter, 1.80 meter hoog. Met poeren/pilaren en gangbare metselsteen. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden. Er zal ook een fundering gemaakt moeten worden. Er hoeft geen poort in geplaatst te worden.

Betonrenovatie bij het balkon

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren, op afschot brengen en coaten van onze balkons. Twee balkons van ongeveer 8 vierkante meter per balkon. De balkons zitten op de eerste verdieping. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Schoorsteenplaat herstellen

Van de betonnen bovenplaat van mijn schoorsteen is een stuk afgebroken. Wat zijn de kosten om de betonnen bovenplaat te herstellen?

Voorgevel opknappen

Het gaat om de voorgevel van mijn woning begane grond en eerste verdieping. Als ik de ramen en houten gevelbekleding ervan aftrek gaat het om ongeveer 14 m2. De voorkant ligt op het Zuidwesten en krijgt veel wind en regen. Delen van de gevel zijn zwart en er zit ook een geel-groene aanslag en soort moskorst op. Met hoge druk hete stoom reiniging is het er wel van af te halen.

Gevel met hoge druk reinigen en impregneren

Op de gevel zit een zwarte en geel-groene moskorst/aanslag. Graag apart specificeren gevelreiniging en apart specificeren aanbrengen van coating. Graag een eerste globale prijs en bij interesse langskomen en definitieve prijs.

Renovatie schoorsteen

Ik wil een RVS pijp met een diameter van 15 cm laten trekken door het bestaande, gemetselde kanaal van mijn eengezinswoning. Tevens moet de schoorsteen opnieuw gevoegd worden en voorzien van nieuwe loodslabben. Een nieuw kapje op de bovenzijde en eventueel een betonplaat op de schoorsteen op het dak om alles weer netjes te maken. Tevens impregneren van de schoorsteen zelf. En de nokvorsten weer netjes vastzetten. Gaat om ongeveer 6 meter aan nokvorsten. Ter info: het huis is gebouwd omstreeks 1965 en ik heb het vermoeden dat er vrij weinig aan gebeurd is. Het kanaal zelf loopt vanaf de benedenverdieping recht naar bovenop en op zolder maakt het 2 keer een knik van ongeveer 45 graden. En komt dan recht naar boven uit.

Gevelisolatie aanbrengen in de bungalow

Pas een bungalow gekocht en we oriënteren ons. Gevels isoleren oppervlakte ruwweg 220 m².

Hout door kunststof vervangen op de gevel

Aan de voorzijde van de woning dient het houtwerk tussen de ramen vervangen te worden door kunststof. Dit zijn 3 stukjes van totaal 1 meter. Aan de achterzijde is er en opbouw op de zolderverdieping waarbij de zijkanten ook van hout zijn. Dit is ongeveer 4 m2. Ook deze dient te worden vervangen door kunststof. Er zijn van beide kanten van de woning foto's.

Voegwerk in de gevel vernieuwen

Zuidgevel. Huis bouwjaar 1980 Voegen uitslijpen , opnieuw voegen en impregneren. Ca 52 m2 max. Hoogte 7,8 meter. Wil helpen met eventueel steigerbouw en opruimwerkzaamheden.

Verf verwijderen

Voor het stucen verf verwijderen

Bloembak metselen

Een rechthoekige bloembak van natuursteen metselen/lijmen. Maat: 80cm (diep) bij 100cm (hoog) bij 280cm (breed). Het gaat om een gezamenlijke ruimte waar een bloembak moet komen en waar eerst een kosten overzicht voor moet komen.

Hardstenen raamdorpels vervangen

Het vervangen van huidige raamdorpels door Belgisch of Chinees hardstenen dorpels. - 9 ramen ca. 13 meter (50/80mm) - 4 raampartijen tot aan de grond ca. 14 meter.(30/80mm) Inclusief levering dorpels.

Voegwerkzaamheden

Vernieuwen voegen van de voorgevel en een schuurtje. Huis is 5.60 meter breed en heeft 2 verdiepingen. Zit een groot raam in, een deur en nog wat kleinere ramen. Schuur heeft 4 muurtjes van ongeveer 2.20 meter hoog en 2 meter breed, in een muur zit een deur.

Voorgevel reinigen en voegen vervangen

Voorgevel van ons huis is toe aan de vernieuwing van de voegen. Verder is de voorgevel door lekkage van de goot bij de regenpijp op diverse plaatsen wit uitgeslagen. Het ligt in de lijn der verwachting dat onze buren samen met ons tegelijkertijd hun stuk van de voorgevel van nieuwe voegen zou willen voorzien. Zit veel glas aan de voorkant, aantal m2 vind ik lastig in te schatten. Voorgevel van een tussenwoning.

Speciaal voegwerk

Opnieuw voegen van de kopsekant van een Eurowoning. Het zijn grote betonnen grindblokken van zeker 2 bij 2 meter. Daartussen voegen vernieuwen, speciale voeg. Het gaat om 14 blokken. Het moet gebeuren als de bladeren van de boom zijn.