Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor trespa vervangen door bakstenen:

Trespa vervangen door bakstenen

De trespa beplating van de voor- en achter gevel vervangen door bakstenen. (Totale breedte huis: 6,20 meter hoogte onbekend). Wij willen de lelijke trespa dan laten vervangen door bakstenen. Wij willen dat het er net zo uit ziet als aan de voorzijde van ons huis (zie foto’s).
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trespa vervangen door bakstenen uit heel Nederland:

Boeidelen laten vervangen

Ik wil graag mijn houten boeidelen laten vervangen voor trespa boeidelen. deze boeidelen zitten aan de zijkant van het huis langs de dakrand. Het gaat om 9 meter.

Dakgoot reinigen controleren en repareren

We willen graag onze dakgoot laten inspecteren, de koof en dakrand moet vervangen worden met kunstof (trespa).

Boeiboorden vervangen

Wij hebben net een 2 ondereen kap huis gekocht in Etten leur , de boeiboren moeten vervangen worden voor trespa of rock panel. Het betreft ongeveer 35 a 40 meter , u mag altijd komen kijken natuurlijk! Wij horen graag van u.

Vervangen hout door trespa platen

Ik wil het hout van het huis, balkon en van de tweede verdieping laten vervangen door kunststof, trespa, in 2 kleuren. Aan gevel, dakgoten, boeg delen. Het gaat om 30 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Trespa boeidelen laten plaatsen

Wij hebben onlangs een nieuwe woning aangekocht en de boeidelen hiervan zijn zeer slecht. Wij zouden deze graag laten vervangen voor Trespa boeidelen. (Deze bestaat nu, evenals de rest van ons huis uit Rockpanel). Betreft de woning aan de linkerzijde (woning is 8,28 meter breed en 10 meter lang).

Houten boeidelen door trespa vervangen

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning 2 op beide verdiepingen houten boeidelen laten vervangen door trespa platen. Gedeeltelijk zal het werk uitgevoerd moeten worden met een hoogwerker of vergelijkbaar iets.

Dakgootbekisting vernieuwen

Ik wil de bekisting van de dakgoten laten vervangen. Het hout is slecht en dient in zijn geheel vervangen te worden door trespa. Hierbij wil ik eigenlijk geen popnagels zien, maar dat het geplakt wordt op de nieuw aan te brengen latten. Het betreft een eengezinswoning.

Beplating schuur vervangen

Ik wil graag de beplating op mijn schuur vervangen. Dit is ongeveer 2,5m². Ik wil dit graag door kunststof vervangen trespa op andere beplating of panelen.

Dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen

We willen graag van ons nieuwe huis het dak vervangen met nieuwe isolatie/dakplaten en strakke dakpannen. Isolatie graag volgens huidige eisen. Tevens willen we een indak-systeem met 24 zonnepanelen plaatsen op de achterkant (hier hebben we dan ook geen dakpannen nodig. Het dak is 9. 90 meter breed. Waarvan 40cm overstek aan beide zijde het is 5. 5 meter hoog waarvan ook 40cm overstek. Graag onderkanten afwerken met onderhouds vrij trespa in zwart. Tevens nieuwe dakgoten van zink.

Dakgoot en betimmering vervangen

Ik wil mijn zinken bakgoot laten vervangen en de houten betimmering vervangen voor kunststof, zoals trespa of keraliet. Het gaat de goten aan de voor - en achterzijde van de woning. De lengte per kant is 5.40 meter.

Partners

Partners van Casius