Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Houten of directe omgeving.

929 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: volledige woning isoleren en eventueel warmtepomp, buitengevels isoleren en afwerken met buitenstuc, gevelbekleding vervangen, gebel isoleren en bekleden, het isoleren en stucen van de zijgevel, alle gevels vrijstaande woning isoleren en voorzien van crepi, gevelbekleding vervangen, 100 m2 gevel voegen, nieuwe schuur, tuinmuur en borstwering metselen, voegen van 150 m2 gevel, huis cementeren, gevel renoveren, gevel met eboards en steenstrips bekleden, gevel thermisch isoleren, gevel opnieuw voegen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Vernieuwen voegwerk en impregneren kopgevel

We willen de gemeenschappelijke kopgevel met het (3 m versprongen) huis van de buren helemaal opnieuw laten voegen en daarna impregneren. Dus van dak tot aan de grond. Op bijgaande foto de gevel helemaal rechts.

Inspectie en voegwerk zijgevel van hoekwoning en schuurtje

Inspecteren en (waarschijnlijk afhankelijk van hoeveel nodig is) opnieuw voegen van zijgevel en schuurtje voorkant hoekwoning.

Gevel renoveren

Vervanging van huidige gevelbekleding (ongeveer 45 m²) bestaande uit ceder planken. Offerte voor de volgende onderdelen, graag aparte berekening per onderdeel: - verwijderen huidige gevelbekleding - aanschaf gevelbekleding , indien mogelijk. Gedacht wordt aan Elephant composiet, Trespa Pure of Protex - bekleden van de gevel Materialen kunnen ook zelf aangeschaft worden.

Voegen gevel herstellen

Wij willen het voegwerk van enkele gevels (ca. 55 m2) laten uithakken en (na reiniging) opnieuw laten voegen.

Gevel aanpassen

In een bestaande achtergevel met 2 kozijnen die gescheiden zijn door een muurtje (dragend), een (1) nieuw kozijn maken met daarboven waarschijnlijk een nieuwe latei. Zie bijgaande foto. Afmeting 211 (b) x 172 (h).

Muurtje metselen

Ik zoek een metselaar die mijn erker kan renoveren. Het gaat om een erker die deels met platen bekleed is en deels is gemetseld. Nu willen we dat dit één geheel wordt. Het gaat om ongeveer 8 m2 aan platen wat moet worden vervangen door stenen. Het werk moet plaatsvinden aan de voorzijde van de woning welk goed bereikbaar is.

Voegen repareren van tuinmuren

Ik wil graag de voegen laten vervangen in de bovenste laag van mijn buitenmuren. Met name de bovenvoeg is hier en daar vergaan. Tevens staan er 10 gemetselde paaltjes in deze muur, die hier en daar ook slechte voegen hebben. De hoogte van de gemetselde palen is 1 meter. De totale muur lengte is voorzijde 10 meter, en achterzijde 9 meter. Breedte van de muur is een steen van 200 mm.

Trespa vervangen door bakstenen

De trespa beplating van de voor- en achter gevel vervangen door bakstenen. (Totale breedte huis: 6,20 meter hoogte onbekend). Wij willen de lelijke trespa dan laten vervangen door bakstenen. Wij willen dat het er net zo uit ziet als aan de voorzijde van ons huis (zie foto’s).

Voegwerk in de gevel renoveren

Mijn schuur(tje) in de tuin moet opnieuw gevoegd worden; wat kost dat ongeveer? Het betreft ongeveer 12 m2 (wellicht iets minder). Locatie is goed bereikbaar.

Stenen tuinmuur bij hoekwoning metselen

Van de houten schutting moet 1 deel vervangen worden. Het andere deel is goed, van hard hout, maar bestaat uit verschillende plankdelen. We overwegen nu een stenen tuinmuur. De houten schutting met de buren kan blijven staan. We zijn erg benieuwd wat het kost, daarom de vraag naar een offerte.

Diverse metsel werkzaamheden

Graag zouden wij vrijblijvende advies willen over het gedeeltelijk dicht metselen van een kozijn en ook over een tuin muur(tje). Daarbij ook voor een muur die tevens als onderdeel van een eventuele aanbouw moet kunnen dienen. Daarnaast zijn er wat herstel werkzaamheden aan een bestaande tuinmuur. Wij zouden het op prijs stellen als u met ons een vrijblijvende afspraak zou willen maken om te kijken wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Metselen en voegen van een buitengevel

Wij zijn als bouwbedrijf op zoek naar een metselaar voor het metselen en voegen van een buitengevel bij een tussenwoning. Het gaat om ongeveer 1300 stenen in een nog nader te bepalen soort. We willen met de werkzaamheden starten op 9 augustus.

Afvoer maken door buitenmuur

Een gat boren door de buitenmuur tbv een afvoerkanaal voor afzuigkap. Betreft geen beton maar steen. Daarnaast evt een sleuf van 1 meter frezen in betonnen plafond tbv om te leggen elektra. Een kan op korte termijn geschieden. (Volgende week)

Kalkzandsteen gevel reinigen en impregneren

Ik wil graag mijn gevel van kalkzandsteen laten reinigen en impregneren. Het gaat om drie delen, 24.12 m2, 7.13 m2 en het laatste deel wil ik graag laten reinigen, voegen en impregneren, dit gaat om een deel van 25.73 m2. Het gaat om gebroken witte kalkzandsteen bouwjaar 1978, Voegmortel Beamix gebroken wit. Dit was geïmpregneerd met Dynasylan BSM 40. Hoogte muren 2.3 meter. Twee muren van lengte 2.26 meter gaan tot 4.43 meter.

Voegen van de schoorsteen

Onze schoorsteen op de garage is dringend aan renovatie toe. Nieuwe kap, voegen uitkrabben, vernieuwen, impregneren en nieuw lood (lood is aanwezig) Ik schat afmeting in op 60cm x 90cm x 160cm

Geïsoleerde buitenmuur om de woning bouwen

Het creëren van een schil om een bestaande woning door een geïsoleerde spouwmuur aan de buitenzijde van een reeds bestaande woning aan te brengen. Er zitten ongeveer 10 kozijnen per verdieping, waarvan die op de eerste verdieping verplaatst moeten worden, de metsel werkzaamheden die hiermee gepaard gaan zullen ook uitgevoerd dienen te worden. Het woonhuis heeft een serieus vochtprobleem als gevolg van een constructiefout gemaakt in de jaren 60. Om dit vochtprobleem goed op te lossen én de woning energiezuiniger en duurzamer te maken is het noodzakelijk om de constructie van de buitenwand van de woning te veranderen. Woonhuis met steensmuur tpv BG. De raampartijen bestaan uit kozijnen van brede houtprofielen (eiken? ) met originele schuiframen. In 1960 is de woning opgestopt met een eerste verdieping en zolder. Deze bestaat uit een (geïsoleerde) spouwmuur, die zonder waterkering (lood o.i.d. ) op de steensmuur van de BG is geplaatst. Spouwventilatie ontbreekt. Duidelijk zichtbaar is dat het muurwerk boven de BG een vochtprobleem heeft. Het huidige dak is een zadeldak zonder oversteek gedekt met keramische pannen. Dit dak ziet er gaaf uit. In de gevel zit her en der een lichte scheur. Dit is te wijten aan zetting en zakking, wat zich uit tpv raampartijen.

Impregneren van de buitengevel

Het betref het reinigen en impregneren van de gevel van een twee onder een kap woning uit 1963. Het gaat om de gehele woning (ongeveer 9 x 9 m) dus de voorgevel, zijgevel en achtergevel elk bestaand uit de begane grond en eerste verdieping. Het gaat om bakstenen muren en er moeten hier en daar misschien nog wat voegen hersteld worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kunststof gevelbekleding monteren

Ik wil graag mij oude houten gevelbekleding vervangen met nieuwe kunststof gevelbekleding.

Stenen raamdorpels plaatsen

8 strekkende meters donkerblauw geglazuurde raamdorpelstenen plaatsen op de begane grond. Oude stenen eruit en nieuwe plaatsen. Graag een all in prijs. 1 keer hoek 90 graden en 1 keer circa 45 graden.

Gevel met hogedruk laten reinigen

Graag ontvang ik een offerte voor het schoonmaken van de bovenrand van het beton aan de voor- en achterzijde van de woning. Dit met hoge druk reiniging van water.

Loodslab vervangen

Over de breedte van het huis (6.00 meter woningbreedte), op de eerste verdieping een loodslab vervangen van iets meer dan 6 meter. Deze is voor een groot deel aangebracht onder twee kozijnen. Graag de totaalprijs van vervanging en welk materiaal wordt gebruikt. Foto is beschikbaar.

Schoorsteen impregneren en lood vervangen

Schoorsteen lekt aan een kant. Waarschijnlijk lood vervangen en impregneren schoorsteen.

Ventilatiegaten in de buitenmuur aanbrengen

Ik heb een buitenmuur die vochtig is. Volgens een architect komt dit omdat er een stuclaag overheen is gebracht, waarbij de spouwventilatie geblokkeerd is geraakt. Ik zou graag zes ventilatiegaten geboord zien tot aan de spouw en vervolgens afgesloten met een rooster, aan de buitenzijde van de gevel.

Betonnen latei repareren

Repareren van gat in betonnen latei boven een raam op de 2e verdieping. Er zitten wat scheuren en een gat van tussen de 5 en 10 cm breed. Aan de voorzijde van het huis een ladder of steiger zetten is geen probleem.

Daklijsten schoonspuiten

Onze woning heeft dikke gele betonlijsten als dakgoot. Ik wil graag aan de voor- en achterkant van mijn huis de daklijsten schoongespoten krijgen, alsook de dakkapel aan de achterzijde. Het is een tussenwoning met een begane grond, eerste verdieping en zolder. Mijn mobiel kan ik niet onbeperkt opnemen door de aard van mijn werk (bij zieke mensen), daarom liefst in de avond bellen en liefst op vaste nummer.