Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor verzakte gevel herstellen:

Verzakte gevel herstellen

De rechtergevel is verzakt en er zit een enorme scheur, de buitenmuur is ongeveer 19 meter lang. Waarschijnlijk is de fundering met houten palen verzakt. Wat is een ruwe schatting van de kosten en de doorlooptijd van de reparatie.
Onze klant uit Hoogland (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verzakte gevel herstellen uit heel Nederland:

Verzakkende aanbouw opvijzelen

Ik ben op zoek naar een die mijn verzakte aanbouw - grootte 1,50 bij 2,60 meter - kan herstellen en de fundering kan verbeteren. Bovendien moeten scheuren aan de muur en gevel hersteld worden. Ondergrond op dit moment is beton.

Doorgezakte lateien vervangen

Ik zou graag een aantal betonnen lateien willen laten vervangen omdat deze zijn doorgezakt of de oplegging is doorgezakt (binnen zit gruis achter het behang). Het zijn lateien boven raampartijen van max. 2.50 meter breed. Allen op de eerste verdieping. 1 stuks in de voorgevel (goed bereikbaar). 2 stuks in de achtergevel, boven een aangebouwde veranda/serre (minder goed bereikbaar). De houten raamkozijnen in de achtergevel zijn een aantal jaren geleden door kunststof kozijnen vervangen. Het verzakte metselwerk betreft 2 tot 3 lagen. Het totaal aantal steenlagen boven de latei tot bovenkant gevel (onder het dak) bedraagt minimaal 9 (misschien 10). Wellicht dat vervanging door een stalen latei te overwegen is. Graag prijs indicatie. Het betreft de woning van mijn alleenwonende moeder. Zelf woon ik in Zeeuws Vlaanderen. Een bezichtiging daarom bij voorkeur op zaterdag morgen 16 juli zodat ik er zelf bij kan zijn.

Verzakte gevel herstellen

De zijgevel van een oude boerderij is aan het verzakken. Hiervoor dient er een fundering gestort te worden en daarboven op een muur geplaatst. De gevel is ongeveer 7 meter lang en 2.70 meter hoog. Het betreft een halfsteens muur.

Dak- en gevelklussen

- Herstellen van een paar verzakte pannen (Muldenpan dakpannen rood) in dakvoet. - Vervangen opgekrulde shingles t.p.v. torentje. - (Hoekkeper afwerking) herstellen van uitgevallen specie, daar waar echt nodig is. - (Dakdoorvoeren Hellende Daken) Klein herstel voegwerk boven loodwerk. (Hemelwaterafvoer) Herstellen los onderstuk en beugel linker h.w.a. achtergel. - (Gevels voor-, rechter en achter gevel) herstel voegwerk, alleen daar waar nodig is. - (Natuursteen trap) herstellen gebroken natuursteen trede. - (Serre) plaatsen van een deur. - (Vloer) houten balklaag sporen van houtworm, balkkoppen nalopen op aantasting en eventueel behandelen.

All-round klusjesman gezocht voor licht ...

All-round klusjesman gezocht voor licht timmerwerk en licht loodgieterij. Ventilatiebuis via de gevel een buis de vloer in (houten vloer) richting een kamer beneden doortrekken. Verzakte deuren en 2 ramen, knellend, weer in orde maken.