Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hoogland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hoogland heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hoogland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hoogland of directe omgeving.

235 klanten uit Hoogland bevelen een bij Casius in Hoogland aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hoogland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel dakopbouw bekleden, houten gevelbekleding voor 2 zelfbouwhuizen, balkonconstructie jaren '30 woning, metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren, buitengevel isolatie, geïsoleerde scheidingsmuur plaatsen, gevel renovatie, buitengevels isoleren, fundering maken voor een muur, keralit gevelbekleding plaatsen, gevel bekleden met aluminium en cortenstaal, het bekleden van een houten gevel, gevel bekleden met crepi, chalet opnieuw bekleden met kunststof of steenstrips, gevel opnieuw bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hoogland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Tuinmuur metselen en deur plaatsen

Graag wil ik een tuinmuur laten metselen van baksteen en een deur in de muur laten in hangen. De muur is ongeveer 2,5 m lang. De deur heb ik zelf al.

Buitenmuren isoleren met cellulose

Graag willen we een offerte voor het inspuiten met cellulose isolatie van de buitenmuren. (Dammstatts) 20cm dik. De voorbereidende werkzaamheden worden door de aannemer uitgevoerd. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,...)

Gevel isoleren

Het gaat om de zijgevel van mijn woning, deze is circa 10 meter lang en 6,5 meter hoog. Deze wil ik laten isoleren. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn.

Verzakte gevel herstellen

De rechtergevel is verzakt en er zit een enorme scheur, de buitenmuur is ongeveer 19 meter lang. Waarschijnlijk is de fundering met houten palen verzakt. Wat is een ruwe schatting van de kosten en de doorlooptijd van de reparatie.

Buitenmuur voegen herstellen of vervangen

Buitenmuur voegen herstellen of vernieuwen. Het gaat om circa 55 m2. De hele zijgevel: begane grond, eerste en tweede verdieping. De zijgevel loopt taps toe naar de nok van het dak. Een steiger is noodzakelijk. Graag komen kijken en beoordelen wat er nodig is.

Tuinmuur metselen

Wij willen bij onze woning een hoge tuinmuur laten metselen als geluidswering tegen het geluid van een naastgelegen weg. Het gaat om een tuinmuur in L-vorm van in totaal ongeveer 30 meter lang en 210 cm. hoog. De steenkeuze is standaard en hoeft niet bijzonder te zijn, want er komen planten voor. Er is nog geen fundering. De ondergrond is zand, dus een plaatfundering volstaat. Het moet een dubbele muur met steunberen worden. Wij ontvangen graag een offerte.

Schoorsteen impregneren en kap plaatsen

Het gaat om een huis uit '59, waarbij er in een schoorsteen lekkage is. We zien geen scheuren o.i.d. en zijn dus aan het kijken naar de mogelijkheden en kosten voor het impregneren en het plaatsen van een schoorsteenkap. Er komt water langs de schoorsteen op zolder. Op de kamer een verdieping lager stinkt het. In de zomer viel het mee.

Stenen muur laten metselen

Hier een korte omschrijving van de gewenste werkzaamheden. Wij vragen vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen van een stenen muur in de achtertuin van mijn woning. De muur is totaal 5 meter lang en 2 meter hoog. De muur moet geplaatst worden op een nog door u aan te brengen fundatie. Aan een kant moet deze muur met ankers aan de garage gemonteerd worden en aan het einde van deze muur moet een kolom komen. Het leveren van stenen (WF HV BRONS), cement en zand moet in de prijs opgenomen worden. Uw prijs graag opsplitsen in arbeid en materiaal. Start van de werkzaamheden gaat in overleg. U kunt ook ter plaatse het werk opnemen.

Beschadigde voegen repareren

Ik dacht vandaag even wat beschadigde voegen te repareren. Maar terwijl ik bezig ben met het schoonmaken van de voegen komt er toch steeds meer los. Ik heb mijn woning al verkocht en wil hier liever niet te veel kosten meer aan maken. Toch ben ik erg benieuwd wat het mij kost om de voegen te vervangen. Het gaat om een tussen muurtje tussen mij en beide buren. De maat is aan de voorkant is 35 cm en de zijkant 30 cm. Ik verwacht dat het muurtje ongeveer 5 meter hoog is. Het gaat om een drive-in woning vanaf eerste verdieping tot aan dak.

Gevel metselen onder kozijn

Wij willen graag de houten panelen en onderbalk vervangen door een gemetseld muurtje onder onze achter raampartij. De onderste balken zijn van vuren hout en hebben hun beste tijd gehad. Wat gemetseld mag worden is pui breedte 6 meter (gemeten incl. deur), hoogte /+- 50 cm. De offerte ontvangen wij graag op complete basis, levering, isolatie, montage, afwerking, en afvoeren. (Eventueel kan ik een foto mailen van woning uit de wijk die hetzelfde gedaan heeft).

Kozijnen vernieuwen

Hardhouten gevel van mijn bungalow vertoont rotting aan de onderzijde. Ongeveer 9 strekkende meter moet gerepareerd worden, of misschien tot aan 15 meter lang stuk. Het gaat om rot aan de onderkant van de kozijnen. Dit hout moet vernieuwd.

Vervangen gevelbekleding

Het vervangen van Canexel gevelbekleding (boeiboorden en opbouw op bungalow) door hoogwaardig kunststof (onderhoudsarm/vrij) beplating. Canexel is drie jaar geleden fout aangebracht waardoor wij nnu moeten vervangen. Materiaal trekt krom en is niet meer bruikbaar. Wij zijn op zoek naar vergelijkbaar materiaal, bij voorbeeld Keralit. Graag advies. Het betreft een bungalow met opbouw. Totaal te bekleden oppervlak is ca. 80 m2. Tevens offerte voor vervangen leitjes op dakrand van de opbouw. Tevens zijn wij op zoek naar gevelisolatie. De bungalow heeft een vloeroppervlak van 120m2.

Buitenmuur repareren

1) Circa 30 defecte bakstenen vervangen. 2) Op diverse plaatsen onder de dakrand nieuwe voeg aanbrengen. Arbeid/specie en stenen apart specificeren (dit laatste ivm eventueel bestellen overmaat stenen). Betreft bungalow met plat dak.

Een bestaande slaapkamer moet dmv een ...

Een bestaande slaapkamer moet dmv een tussenwand(gipswand) opgedeeld worden in 2 kamers. Jaren geleden was dit al het geval, we willen weer 2 kamers. Dit betekent ook dat er een deur in een wand geplaatst moet worden. Dit was jaren geleden het geval, die deuropening is jaren geleden opgeuld met (gips) stenen en afgewerkt met stucwerk. Dit moet weer ongedaan gemaakt worden en een deuropening+post gemaakt worden

De bestaande carport wordt omgebouwd tot ...

De bestaande carport wordt omgebouwd tot 2 slaapkamers met elk een raam en deur. Verder dient er een badkamer gemaakt worden met raam. Een aparte wc wordt gesloopt. En de bouw van een nieuw toilet. Een niet dragende muur in de woonkamer wordt ook gesloopt. Aan bestaande woning kamer bijgebouwd. Er dient een gang bijgebouwd te worden voor maken van verbinding met huis.