Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gat zagen voor afzuigkap:

Gat zagen voor afzuigkap

Het gaat om een gat voor een afvoerbuis van 125 mm. Ik weet niet precies wat voor muur het is, maar het is in ieder geval geen harde betonnen muur. Buitenmuur zijn bakstenen. Kunt u ook aangeven op welke termijn het gedaan zou kunnen worden, als we besluiten het te laten doen.
Onze klant uit Hollandsche Rading (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat zagen voor afzuigkap uit heel Nederland:

Gat in buitenmuur zagen

Wij hebben een keuken met daar aan vastgebouwd een berging. In deze muur willen we een keukenkast plaatsen zodat de kast eienlijk in de keuken nauwelijks ruimte inneemt. Grotte van de kast 200x60x60 cm. We hebben dus een gat van 200x60 cm nodig in de keukenwand naar de berging toe. Bijgaand een plattegrond. Wat zouden de kosten zijn. Een redelijke vorm van meewerken is aanwezig

Gat voor kozijn frezen in zijgevel

Goede avond. Ik wil graag een gat laten vrezen in mijn zijgevel voor een kozijn in de badkamer. De badkamer is al helemaal af dus er dient vanaf binnen uit in de hoeken naar buiten door te boren en dan vanaf buiten te zagen. De zijgevel is totaal 50 cm dik dit is inclusief bakstenen buiten, spouw en betonnen muur. Het kozijn moet 60 bij 60 cmworden.

Sparing in muur groter zagen

Wij willen weten wat zou kosten om in een muur een kleine opening te laten uit zagen. Waar het dus eigenlijk om gaat is dat het gat van de keukendeur iets wordt vergroot.

Gat zagen in een betonvloer

Ik ben een verbouwing aan het voorbereiden en daarbij moet er een toegang worden gemaakt naar de kruipruimte. Ik zoek een bedrijf dat voor mij een gat in de betonnen vloer kan zagen. Ik ben nu aan het vaststellen waar alle leidingen in de vloer lopen. Ik heb graag snel contact. Deze klus kan over 14 dagen worden uitgevoerd.

Keramische tegels op maat zagen

Ik heb 6 keramische tegels met afmeting 60 x 60 cm. Die moeten op maat worden gezaagd naar 44 x 50 cm. In 1 tegel wil ik een gat hebben van 1 cm doorsnee. De tegels zij 2 cm dik en moeten beslist mooi worden gezaagd, dus niet met een motorzaag of haakse slijper. Is het ook mogelijk de twee zijkanten van de tegel een kleine facet te geven, omdat de rand anders te scherp is om op te zitten. Wat zou dit kosten?

Gat naar kruipruimte zagen en kruipluik monteren

Het zagen van een opening naar de kruipruimte. Het plaatsen van een luik. Afmeting weet ik niet precies, maar er moet iemand doorheen kunnen. Ik heb eventueel bouwtekeningen voor de desbetreffende vakman.

Granieten aanrechtblad laten zagen

Ik heb een granieten aanrechtblad van ca 2 cm met een rand van ca 4 cm. Momenteel zit daar een 4 pits plaat in en ik wil graag een groter (5 pits) plaat. Dus gat of opening moet ca 10 cm breder. Daarnaast wil ik ook graag een inbouw grill in het aanrecht van ca 30 breed en 40 diep. Waar dus ook een gat voor moet komen. Moet het gehele blad eraf, of kan zoiets ter plekke gezaagd/aangepast worden.

Muur zagen en latei plaatsen in gemetselde gevel

Wij willen graag een raam laten plaatsen van ongeveer 3 x 2 meter in onze nu nog dichte achtergevel, eventueel nog iets breder dan 3 meter. Hiervoor moet dus de boel gestut worden, een gat gezaagd worden en de constructie voldoende dragend gemaakt worden. En daarna een kozijn geplaatst.

Deurgat in een niet dragende muur zagen

Ik wil een gat zagen in de niet dragende muur gemaakt van gipsblokken of kalkzandsteen. Het gat moet ongeveer 2,60 bij 0,90 meter worden en ik wil dat het puin wordt afgevoerd.

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil graag op zeer korte termijn een raam in de buitengevel plaatsen. Bouwtechnische uitwerking reeds uitgevoerd. Gat zagen laten wij zelf doen. Het betreft dus het plaatsen en de levering van een houten kozijn met glas. Het raam is ongeveer 2 meter hoog en 0.60 meter breed. Zie de bijlage.