Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Harmelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Harmelen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Harmelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Harmelen of directe omgeving.

86 klanten uit Harmelen bevelen een bij Casius in Harmelen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Harmelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel renoveren, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Harmelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Buitenmuur isolatie

Het gaat om de buiten muurisolatie van een op het westen gelegen enkelsteens muur (ons huis is gebouwd voor 1920). Binnenmuurisolatie is al aanwezig, maar van matige kwaliteit. E.e.a. verloopt via een bouwdepot bij SVN, en we willen achterafsubsidie aanvragen. Kennis bij het bedrijf van de SVN- en subsidieprocedures is dus noodzakelijk. De R-waarde van de isolatie moet minimaal 3,5 m2 K/W zijn. De oppervlakte-eis voor subsidie is minimaal 40 m2, ik hoop dat we daar net aan voldoen. De muur is circa 10 meter lang, maar loopt uit in een punt en er zitten een voordeur en twee kleine ramen in. De dikte van het isolatiemateriaal bij voorkeur zo dun als binnen de isolatievoorwaarden mogelijk is, aangezien ons pad dat naar de voordeur loopt 105 cm breed is. Het afwerken met sierpleister indien mogelijk graag combineren met het opnieuw stucen van onze keukenmuur, plaatsmuurtje en schuur, die achter het huis op het noorden gelegen zijn. Al met al komt dat aanvullende werk qua oppervlakte neer op circa 24 m2.

Gevel bekleding vervangen

Ik zoek iemand voor het bekleden van mijn gevel. Gaat om 144 m2, zit nu een verflaag op. Vraag is of stucen kan. Alternatieven welkom. Eindresultaat moet strak wit zijn

Uitstekende dakjes verwijderen en metselwerk aanhelen

We hebben aan ons huis 2 uitstekende dakjes zoals je die boven een voordeur kunt hebben. Maar deze dakjes hebben geen enkel nut. Ik zoek iemand die ze voor mij weg kan halen en het metselwerk erachter in orde maken. Het zou kunnen dat er nu geen metselwerk achter zit. Ik voeg van elk dakje een foto toe. Materiaal mag ook afgevoerd worden.

Muurisolatie aanbrengen

Het gaat om 1 muur waar 1 raam van circa 2 x 1,80 m in zit (aluminium). De muur is 3,14 m breed en circa 3 m hoog. Het is een bungalow, dus alleen begane grond (plat dak). Graag een isolatie aanbrengen op de muur. Waarschijnlijk zal de daklijst iets verdiept moeten worden omdat de muur dikker wordt?

Isoleren en stuken van de gevel

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil ongeveer 50 m2 gevel laten isoleren en stuken. Bestaande gevel is gestuct op kalkzandsteen halfsteens gevel. Het gaat om drie rechte gevels waarvan 1 voorzien is van een grote pui.

Loodslab plaatsen bij nieuwe aanbouw

Wij zijn voor onze aanbouw op zoek naar een bedrijf wat voor ons een loodslab kan aanbrengen. Deze moet nog ingezaagd in de muur en geplaatst worden. Het betreft een breedte van 3 meter waarover het lood moet worden aangebracht. Ook willen we dit op zeer korte termijn gaan doen. Dit omdat daarna onze loodgieter weer verder kan en het nog voor de bouwvak af kan zijn. Graag zien we daarom het liefst zo snel mogelijk de offerte tegemoet, zodat we onze beslissing dan wel niet morgen of uiterlijk dit weekend kunnen maken.

Schoorsteenlekkage verhelpen en dakinspectie

Ik woon in een tussenwoning in een rijtje van 8 woningen uit bouwjaar 1971. Wij hebben lekkage bij de schoorsteen. Ik heb aan beide zijden op het dak een schoorsteen staan die ik deel met de buren. Graag laat ik de lekkage verhelpen. Ik denk dat het lood en/of het voegwerk moet worden gerepareerd. Ik weet niet of mijn buren ook lekkage hebben. Verder wil ik graag een oordeel over de staat van het pannendak van betonpannen. Dit ligt er vanaf de bouw op en moet mogelijk gerenoveerd worden. Ik ontvang graag vooraf een offerte van alle kosten.

Achtergevel opnieuw optrekken

Ik wil de achtergevel van een deel van mijn huis, zogenaamd tussenlid, opnieuw laten optrekken. Het betreft een houten achtergevel van 3 meter breed, 2 verdiepingen hoog. Op dit moment zijn er ramen op beide verdiepingen over de hele breedte, waarvan bij benedenverdieping ook 1 deur. Ik wil de nieuwe gevel laten optrekken in steen, met opnieuw een deur + raam op de benedenverdieping en ramen op de bovenverdieping (niet meer over de hele breedte, maar ongeveer 1.50 meter breed. Er zijn geen problemen met de fundering / dak.

Achtermuur metselen voor uitbouw

We gaan aan de voorkant van onze woning een uitbouw realiseren tussen de bestaande voordeur en de stenen schuur die daar voor staat. Aan de voorkant komt een kunststof kozijn, maar de achterkant dient gemetseld te worden. Het gaat om een stuk van 2,20 meter breed en 2,50 meter hoog. De fundering hiervoor is al aanwezig. Graag zouden we hiervoor een offerte ontvangen. Dit zouden we eind september willen realiseren.

Gevel impregneren van de woning

Ik zou graag een prijsindicatie willen ontvangen voor het impregneren van mijn voorgevel, deze is 50 m2 en vrij bereikbaar.

Afdekplaat schoorsteen bevestigen

Bevestigen van een overstekende plaat aan de bovenkant van de vierkante schoorsteen van 84 x 84 cm, zodat het tegen regen is beschermd. Tevens enkele kapotte schoorsteenstenen herstellen. Op een schakelbungalow, gelijkvloers, plat dak. Graag prijsindicatie. Binnen periode verlaagd BTW tarief.