Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor schoorsteen waterdicht maken:

Schoorsteen waterdicht maken

We hebben last van lekkage bij de nok van ons huis. Er zit een schoorsteen op de plek van de lekkage, die niet meer in gebruik is. We vermoeden dat de lekkage daar vandaan komt. Graag zouden we de schoorsteen helemaal afdichten (met wat nodig is afdekplaat? Voegen? Nieuw lood? ) of mogelijk verwijderen en het dak op die plaats goed waterdicht maken.
Onze klant uit Haarzuilens (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schoorsteen waterdicht maken uit heel Nederland:

Houtkachel op de schoorsteen aansluiten

Ik heb een houtkachel aangeschaft die ik wil aansluiten op de schoorsteen. Ik heb geen rookgasafvoerkanaal van de begane grond naar de eerste verdieping, maar vanaf de 1e verdieping naar de schoorsteen toe wel. Ik weet niet of de schoorsteen nog wind en waterdicht is. Daar moet eventueel naar gekeken worden

Schoorsteen aan bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Wij hebben een oud huis, bouwjaar 1928 met 3 schoorstenen die niet meer gebruikt worden. Deze wil ik graag laten afdichten zodat er geen water meer in kan komen. De nokhoogte is circa 9 meter, op de zolderverdieping.

Afbouw op casco houtskelet

Wij hebben een kavel gekocht in Boskoop en willen ons droomhuis natuurlijk bouwen. Wij gaan een houtskelet woning laten plaatsen (wind en waterdicht) inclusief 'hr+++' glas en zoeken een aannemer die dit voor ons wil afmaken? Doen jullie dat ook? De woning heeft een afmeting van 8 bij 12 meter. Zie de bijlage. (Zonder schoorsteen). De architect is dit aan het tekenen en krijgen 6 december een tekening en wordt de vergunning gelijk aangevraagd. Aantal punten die moeten gebeuren - Heipalen (13 meter en wij hebben een sonderingsrapport) - fundering - Betonvloer op alle verdiepingen - 0 op de meter als doel en gasloos - vloerverwarming - lucht/water warmte pomp - volledige elektra werk. Stopcontact dozen en kunstig buizen zijn al aanwezig. - stucen hele woning - trap naar 1e verdieping en zolder leveren en plaatsen - gevelstenen plaatsen. Keuken en badkamer wordt door een ander partij gedaan. Ik hoor graag of jullie dit doen en of wij zo snel mogelijk een af.

Schoorsteen van houtkachel verwijderen

Schoorsteen verwijderen van het dak. Dak waterdicht maken. Cement storten op de gaten in de eerste en tweede verdieping welke ontstaan zijn door verwijderen rookkanaal.

Schoorsteen renoveren

Er moet een schoorsteen opnieuw gevoegd en nieuwe loodlappen en de bovenkant van de schoorsteen moet waterdicht worden gemaakt. En kunt u eventueel op de bestaande rookkanalen een nieuwe dakafvoer toevoegen?

Schoorsteen deels verwijderen

Schoorsteen (zie foto) is 5,1 meter hoog (79 steenlagen) exclusief de twee pijpen. De bovenste 55 lagen (442 stenen + voegen = 1,03 m3), de twee pijpen en de metalen bevestiging aan het dak moeten verwijderd worden. Daarna moet de schoorsteen met zeil en spanbanden (of anderszins) waterdicht gemaakt worden totdat de verbouwing zal beginnen. Opruimen en afvoeren doe ik zelf. Mogelijk zijn de twee pijpen asbesthoudend.

Schoorsteen verwijderen van zadeldak

Wij hebben op ons zadeldak onder in het schuine dakvlak een gemetselde schoorsteen staan van 5,1 meter hoog (79 lagen metselwerk). Wij willen de bovenste 55 metsellagen, de twee pijpen en de metalen bevestiging aan het dak laten verwijderen. Het gaat om 442 stenen met voegen. Daarna moet de schoorsteen met zeil en spanbanden of anderszins waterdicht gemaakt worden totdat onze verbouwing zal beginnen. Opruimen en afvoeren van het puin verzorg ik zelf. Mogelijk zijn de twee pijpen asbesthoudend, dat moet nog nader worden onderzocht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schoorsteen verwijderen

Het slopen van een schoorsteen die lekt en vervangen van het (bovenste deel van het) rookkanaal. Misschien kan er een losse pijp geplaatst worden zodat het weer waterdicht gemaakt worden.

Schoorsteen van het platte dak slopen

De collectieve cv-installatie wordt per 1-10-2017 vervangen voor Stadswarmte. Er is dan geen cv-schoorsteen meer nodig. Boven op de platte dakbedekking is er een oude schoorsteen van ongeveer 15 meter hoog. Deze moet worden volledig worden verwijderd en vervolgens moet de bovenzijde waterdicht gemaakt worden. Als dit niet mag van de gemeente dan graag inkorten (ongeveer 2 meter). Moet van A tot Z uitgevoerd worden (aanvraag, steiger, veiligheid, slopen, herstellen, afvoeren en opleveren). Gaat om 3 VvE die ongeveer dezelfde problemen hebben. Via Google Maps kunt u de schoorstenen bekijken. Het gaat om de grote lange schoorstenen tbv de cv-installatie. Adressen: - Stadionkade 15 of 16 Amsterdam - Stadionkade 18-19 Amsterdam - Rubensstraat 84 Amsterdam

Schoorsteen afdichten aan de bovenkant

Wij hebben een tweetal schoorstenen op onze woning die beide niet meer in gebruik zijn. Weg halen is nu gene optie, wel wil ik ze graag beide waterdicht hebben zodat er geen water in de woning komt via de schoorsteen.

Partners

Partners van Casius