Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur in t-vorm metselen:

Tuinmuur in T-vorm metselen

Graag wil ik een halfsteens muur laten metselen in de achtertuin. Het muurtje is voor 2 woningen. Deels scheiding van de tuinen en deels de achterzijde van de tuin. Het komt neer op een "T" vorm. Klein fundering zal eerst gelegd moeten worden. De achterzijde is 360 cm lang en haaks daarop in het midden is 260 cm lang. De hoogte is 220 cm vanaf de vloer. Dit omgerekend is 13,64 m².
Onze klant uit Eemnes (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur in t-vorm metselen uit heel Nederland:

fundering en tuinmuur in T vorm metselen

Wij willen een houten schutting in onze achtertuin gaan vervangen door ene gemetselde tuinmuur. De schutting zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. Het muurtje is voor twee woningen. Deels scheiding van de tuinen en deels de achterzijde van de tuin waarin twee nieuwe poortdeuren foto 3 / 3b moeten komen. het komt neer op een "T"vorm. Bovenzijde poort deuren afdekken met lood. Er zal evenens een kleine fundering moeten worden gelegd. Zie foto 1 /1b voor gewenste voorbeeld. De achterzijde is 490 cm lang (van schuur tot schuur) en haaks daarop in het midden is 155 cm lang. De gewenste hoogte van de muur is 190 cm vanaf de vloer. Na aftrek van de breedte van 2 poortdeuren a 90 cm is dit omgerekend 8,5 m2. De muur moet ook worden gevoegd. De bak stenen moeten komen in kleur van schuur / huis te weten geelachtig zie foto 2 /2b. Werkzaamheden in maart/april en/of in overleg. Graag kosten poortdeueren, fundering, kosten stellen en metselen apart van elkaar aangeven. Mochten er nog vragen zijn of onduidelijkheden horen wij dit graag. Wij willen graag een offerte en zullen daarna een afspraak maken om de situatie hier met ons te bespreken.

Tuinmuur in T-vorm metselen

Ik wil graag een tuinmuur laten metselen met fundering (waarbij in de fundering palen uitsteken zodat de poeren niet om kunnen waaien en zodat er geen scheuren komen in het metselwerk). Het uitgraven van de fundering mag begroot worden, wij kunnen dit echter ook zelf. Op de tekening is te zien (zie bijlage) wat voor muur het beteft (halfsteens en steens, met poeren en maten). Daarnaast is het aan de kant van de buren belangrijk dat de muur recht is en er geen poeren uitsteken aangezien wij anders daar onkruid moeten weghalen. De stenen moeten bakvorm paars rood zijn. Werkzaamheden graag zo spoedig mogelijk. Bij globale indicaties graag kosten fundering, kosten stellen en kosten metselen apart van elkaar aangeven. zie foto voor maten.

Tuinmuur met pilaren metselen

Ik wil een tuinmuur op onderheidde ondergrond laten plaatsen van wit Noorse stapelblokken met een afmeting van 15 x 15 x 60 cm, 3 lagen met een totale hoogte van 45 cm. De lengte van de muur is 630 cm. Beginpilaar 15 x 15 cm met een hoogte van 195 cm (te bevestigen aan de gevel), twee tussenpilaren 40 x 15 cm met een hoogte van 195 cm (indien te smal voor de pilaar dan 40 x 30 cm) en een eindpilaar in L-vorm 40 x 30 cm met een hoogte 195 cm. Verder moeten er afdekplaten op de 4 pilaren komen en tussen de pilaren in worden aluminium planken gezet.

Halfsteense tuinmuur opmetselen

Ik wil als erfafscheiding een halfsteens tuinmuur van rode baksteen in mijn achtertuin aansluitend op mijn zijgevel. Totale lengte ongeveer 11.87 meter, hoogte 1.80 meter (L vorm). Oude fundering voor het grootste deel aanwezig (oude muur met daarop schutting gesneuveld bij storm). Materialen voor de vakman en wij gaan proberen zelf het voorwerk te doen.

Lage tuinmuur met kolommen metselen

Wij willen aan de voorzijde van onze twee-onder-een-kapwoning een lage tuinmuur van ongeveer 40 cm hoog laten metselen. De straatzijde is 650 cm lang en vandaar naar onze gevel is 350 cm lang. Zo ontstaat een L-vorm (niet aan de zijde van de oprit, maar aan de andere kant) We willen in totaal 3 kolommen in de muur van ongeveer 1 meter hoog. 1 kolom op elke hoek en 1 in het midden van de lange zijde. We willen eenvoudige metselstenen, want we willen de muur in de toekomst wit verven in RAL 9001. op het muurtje en op de kolommen willen wij als afwerking een grijze stenen plaat laten aanbrengen. Er is nog geen fundering aanwezig. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Schutting vervangen door een tuinmuur

Wij zouden onze schutting willen vervangen voor een gemetselde muur. Het betreft een U vorm: 1.20 meter diep, 6 meter breed, 5 meter diep, 2.70 meter hoog. In de breedte moet een uitsparing komen voor een poortdeur van 1.50 meter. De tuin is goed bereikbaar.

Fundering leggen en tuinmuur metselen

Ik wil in mijn tuin een fundering laten leggen en daarop een halfsteens tuinmuur met penanten laten metselen van in totaal 20 meter in een U-vorm. De gewenste hoogte is 180 cm. Ik zal het voegen zelf verzorgen en zelf de stenen inkopen. Ik zorg ook voor een schone ondergrond voor de fundering. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Mijn voorkeur gaat uit naar uitvoering van de klus binnen 2 maanden. Als dat niet haalbaar is, wil ik het werk begin 2018 met u inplannen.

L-vormige tuinmuur metselen

Mooie tuinmuur metselen in een L-vorm met een lengte ongeveer 10 meter, minus carport doorgang van 3 meter. Hoogte 2 meter. Ik wil graag een mooi uiteinde (bovenop een versiering). We hebben nu ook een schutting/hekwerk. Bij voorbaat hartelijk dank.

L-vormige tuinmuur laten bouwen

Ik wil een tuinmuur laten bouwen in een L-vorm. 8,5 meter lengte + 6 meter lengte, circa 1,2 meter hoog en 40 cm breed. Belangrijk om te weten is dat er niet diep de grond ik gegaan kan worden i.v.m. leidingen. Ik hoor graag of dit een probleem is. Afwerking: glad gestuct of met structuur en wit geverfd.

Tuinmuur laten metselen ten behoeve van een veranda

Ik wil graag eensteens muur laten metselen, ongeveer 50 cm boven het maaiveld, inclusief fundering, ten behoeve van het plaatsen van een veranda. De muur is in een U vorm, 4.50 + 9 + 4.50 meter, met op het lange stuk nog 2 haakse stukjes van een 1 meter voor een trap/uitgang. Het metselwerk dient inclusief poeren, 7 stuks van 20 bij 20 cm gemetseld te worden. Het grondwerk zal ik zelf verzorgen.

Partners

Partners van Casius