Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur in t-vorm metselen:

Tuinmuur in T-vorm metselen

Graag wil ik een halfsteens muur laten metselen in de achtertuin. Het muurtje is voor 2 woningen. Deels scheiding van de tuinen en deels de achterzijde van de tuin. Het komt neer op een "T" vorm. Klein fundering zal eerst gelegd moeten worden. De achterzijde is 360 cm lang en haaks daarop in het midden is 260 cm lang. De hoogte is 220 cm vanaf de vloer. Dit omgerekend is 13,64 m².
Onze klant uit Eemnes (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur in t-vorm metselen uit heel Nederland:

Tuinmuur met pilaren metselen

Ik wil een tuinmuur op onderheidde ondergrond laten plaatsen van wit Noorse stapelblokken met een afmeting van 15 x 15 x 60 cm, 3 lagen met een totale hoogte van 45 cm. De lengte van de muur is 630 cm. Beginpilaar 15 x 15 cm met een hoogte van 195 cm (te bevestigen aan de gevel), twee tussenpilaren 40 x 15 cm met een hoogte van 195 cm (indien te smal voor de pilaar dan 40 x 30 cm) en een eindpilaar in L-vorm 40 x 30 cm met een hoogte 195 cm. Verder moeten er afdekplaten op de 4 pilaren komen en tussen de pilaren in worden aluminium planken gezet.

Halfsteense tuinmuur opmetselen

Ik wil als erfafscheiding een halfsteens tuinmuur van rode baksteen in mijn achtertuin aansluitend op mijn zijgevel. Totale lengte ongeveer 11.87 meter, hoogte 1.80 meter (L vorm). Oude fundering voor het grootste deel aanwezig (oude muur met daarop schutting gesneuveld bij storm). Materialen voor de vakman en wij gaan proberen zelf het voorwerk te doen.

Lage tuinmuur met kolommen metselen

Wij willen aan de voorzijde van onze twee-onder-een-kapwoning een lage tuinmuur van ongeveer 40 cm hoog laten metselen. De straatzijde is 650 cm lang en vandaar naar onze gevel is 350 cm lang. Zo ontstaat een L-vorm (niet aan de zijde van de oprit, maar aan de andere kant) We willen in totaal 3 kolommen in de muur van ongeveer 1 meter hoog. 1 kolom op elke hoek en 1 in het midden van de lange zijde. We willen eenvoudige metselstenen, want we willen de muur in de toekomst wit verven in RAL 9001. op het muurtje en op de kolommen willen wij als afwerking een grijze stenen plaat laten aanbrengen. Er is nog geen fundering aanwezig. We laten de klus hier graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Schutting vervangen door een tuinmuur

Wij zouden onze schutting willen vervangen voor een gemetselde muur. Het betreft een U vorm: 1.20 meter diep, 6 meter breed, 5 meter diep, 2.70 meter hoog. In de breedte moet een uitsparing komen voor een poortdeur van 1.50 meter. De tuin is goed bereikbaar.

Fundering leggen en tuinmuur metselen

Ik wil in mijn tuin een fundering laten leggen en daarop een halfsteens tuinmuur met penanten laten metselen van in totaal 20 meter in een U-vorm. De gewenste hoogte is 180 cm. Ik zal het voegen zelf verzorgen en zelf de stenen inkopen. Ik zorg ook voor een schone ondergrond voor de fundering. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Mijn voorkeur gaat uit naar uitvoering van de klus binnen 2 maanden. Als dat niet haalbaar is, wil ik het werk begin 2018 met u inplannen.

L-vormige tuinmuur metselen

Mooie tuinmuur metselen in een L-vorm met een lengte ongeveer 10 meter, minus carport doorgang van 3 meter. Hoogte 2 meter. Ik wil graag een mooi uiteinde (bovenop een versiering). We hebben nu ook een schutting/hekwerk. Bij voorbaat hartelijk dank.

L-vormige tuinmuur laten bouwen

Ik wil een tuinmuur laten bouwen in een L-vorm. 8,5 meter lengte + 6 meter lengte, circa 1,2 meter hoog en 40 cm breed. Belangrijk om te weten is dat er niet diep de grond ik gegaan kan worden i.v.m. leidingen. Ik hoor graag of dit een probleem is. Afwerking: glad gestuct of met structuur en wit geverfd.

Tuinmuur laten metselen ten behoeve van een veranda

Ik wil graag eensteens muur laten metselen, ongeveer 50 cm boven het maaiveld, inclusief fundering, ten behoeve van het plaatsen van een veranda. De muur is in een U vorm, 4.50 + 9 + 4.50 meter, met op het lange stuk nog 2 haakse stukjes van een 1 meter voor een trap/uitgang. Het metselwerk dient inclusief poeren, 7 stuks van 20 bij 20 cm gemetseld te worden. Het grondwerk zal ik zelf verzorgen.

Tuinmuur met fundering maken

Ik ben me aan het oriënteren om óf een beton schutting te plaatsen of muur te laten metselen. U-vorm inclusief fundering, tevens dienend als basis voor een tuinoverkapping. Maatvoering 3.50 bij 2, 6 bij 2 meter en een stuk van 3.50 bij 2 meter. Graag hoor ik wat de kosten zijn (standaard steen jaren '30 huis). Er zal ook een fundering voor gemaakt moeten worden.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een tuinmuur laten metselen. Wat kost een L vorm muur van 14 meter bij 2.50 meter? Waarvan de eerste 3 meter van de muur hoger gemetseld moet worden vanwege een afdak wat hierop wordt gebouwd. Er staat nu ook een muur. Ik weet niet of de huidige fundering gebruikt kan worden.

Partners

Partners van Casius