Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor aluminium gevelbeplating herstellen:

Aluminium gevelbeplating herstellen

De aluminium gevelplaten hebben stormschade. Een aantal bevestigingspunten zijn los en moeten opnieuw worden vastgezet. Tevens is er de lasnaad kapot, dit moet herstelt worden. De platen zelf zijn nog goed vermoed ik. Alleen de bevestiging strook zou vernieuwd moeten worden. Aan de achterkant is het vrij lastig om erbij te komen. Het zit op een verhoogde verdieping. Het huis heeft 1,5 verdiepingen. Het gaat om ongeveer 10 m2.
Onze klant uit De Meern (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aluminium gevelbeplating herstellen uit heel Nederland:

Aluminium kozijn plaatsen met klapraam

Er zit op deze plaats een afvoerpijp met een diameter van 500 mm. Deze gaat weg en daarvoor in de plaats wil een raam plaatsen. De afmeting voor een indicatie is lengte 1000 mm en hoogte 500 mm. De binnenmuur is kalkzandsteen. De buitenmuur bestaat uit gevelbeplating. Materialen in overleg.

Gevelbeplating, kozijnen en glas vervangen

We wonen in een zelfde soort duplex als deze vraagsteller hieronder, dus we willen graag hetzelfde weten! Ik wil graag een offerte voor een nieuwe voorgevel van een duplex woning. Het gaat om de 1e verdieping en 2e verdieping. 2de verdieping heeft 1 badkamerraam en 1 slaapkamer raam. Eerste verdieping heeft 2 grotere keuken ramen. Gevel moet nieuwe platen krijgen. Gaat dus om nieuwe kozijnen, enkel glas vervangen voor dubbel glas en nieuwe beplating. Alle materialen moeten ook geleverd worden. Momenteel aluminium kozijnen en we willen kunststof kozijnen. Oppervlakte van de beplating weet ik niet precies.

Uitbouw aan bestaande ...

Uitbouw aan bestaande woning/6x6m/boorpalen 6st x 8m moeilijk bereikbaar (door woning heen met machine)/hoogte uitbouw totaal 9m/geisol. bg vloer/bg+1e+2e verdieping betonvloer/binnenmuur constr. kzk blokken/gevelbeplating zink of cortenstaal/2x schuifpui 2x4m/2xzijgevel sluit aan op belendend pand, maar bovenin ca. 2m hoog gevelbeplating zink of cortenstaal/ voorgevel zink of cortenstaal/hellend dak volledig aluminium + gplas evt. met stalen constructieliggers/verder geen kozijnen/gevels en vloer Rc=>3,5/vloerverwarming op 3 bouwlagen instorten/ -storten betonvloer op staal in bestaande woning b.g. = 90m2 - geen binnenafwerking/geen tekeningen/ geen bouwvergunning/

Graag zouden wij in contact komen met ...

Graag zouden wij in contact komen met een aannemer die garantie wil geven op het verlijmen van Reynobond gevelbeplating. Dit is een hoogwaardige gevelbekleding van kunststof met aan beide zijden een dun laagje aluminium. Voor een gedetailleerd overzicht van de verbouwing verwijs ik u naar de volgende 2 bestanden: http://www.ateliereen.nl/download/Bartholomeus-Bestek01.pdf http://www.ateliereen.nl/download/Bartholomeus-Bestek02.pdf