Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit De Meern te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in De Meern heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in De Meern u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in De Meern of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit De Meern bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: schoorsteen laten bekleden, volledige woning isoleren en eventueel warmtepomp, buitengevels isoleren en afwerken met buitenstuc, gevelbekleding vervangen, gebel isoleren en bekleden, het isoleren en stucen van de zijgevel, alle gevels vrijstaande woning isoleren en voorzien van crepi, gevelbekleding vervangen, voegen van gevel herstellen, buitenmuur van betonblokken metselen, buitenkant caravan bekleden met kunststof panelen, kopgevels met rabatdelen bekleden, gevel bekleden en binnenwanden stucen, gevel renoveren, gevel met eboards en steenstrips bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in De Meern staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Utrecht:

Aluminium gevelbeplating herstellen

De aluminium gevelplaten hebben stormschade. Een aantal bevestigingspunten zijn los en moeten opnieuw worden vastgezet. Tevens is er de lasnaad kapot, dit moet herstelt worden. De platen zelf zijn nog goed vermoed ik. Alleen de bevestiging strook zou vernieuwd moeten worden. Aan de achterkant is het vrij lastig om erbij te komen. Het zit op een verhoogde verdieping. Het huis heeft 1,5 verdiepingen. Het gaat om ongeveer 10 m2.

Gevel bekleding vervangen

Het betreft het vervangen van de bekleding boven een schuurtje en de zijkanten van een dakkapel. De exacte afmetingen weet ik niet maar het is in ieder geval tussen de 10 en 50 m2. Er zit nu hout op, en dit moet kunststof worden. Graag een offerte.

Tuinmuur opnieuw metselen

Tuinmuurtje van 5,5 bij 0.75 m. Betreft een muurtje onder glazen schermen.

Gevelbekleding aanbrengen

Het gaat om een bungalow uit 1969 die geheel gerenoveerd gaat worden. Daarbij moet de gehele woning aan de buitenzijde voorzien worden van isolatie, polystyreen of iets dergelijks. Deze woning wordt daarna geheel gestuct. Wij gaan duurzaam bouwen en moet energie neutraal worden. Graag zou ik zien dat wij worden geadviseerd in de beste mogelijkheden. De oppervlakte is 200 m2.

Schoorsteen opnieuw voegen en impregneren

Opnieuw voegen van de schoorsteen en deze ook impregneren.

Gat door buitenmuur boren

Gat voor afvoer afzuigkap, het rooster is 10 cm, door buitengevel. Dat is gemetselde muur en betonwand. 25 cm Zou dit a. S vrijdag 11 maart geboord kunnen worden?

Muur in tuin metselen

Ten behoeve van een tuinafscheiding met een naastgelegen school willen wij een tuinmuur metselen van 1 stuk van 20 meter lang en zo hoog mogelijk zodat het goed beschermt tegen geluid. 3 tot 4 meter hoog is voor ons en de buren geen bezwaar, uiteraard moet dit technisch uitvoerbaar zijn. Graag een offerte voor: fundering, de stenen en metselwerk.

Reinigen, voegen en impregneren van de gevel

Een gedeelte van de gevel schoonmaken van klimopresten, dit is ongeveer 10 m2. Dit zelfde gedeelte opnieuw voegen, 10 m2. In totaal 40 m2 impregneren. Het betreft alleen de begane grond.

Voegen in de gevel uithakken

Ongeveer 60 vierkanten meter.

Schoorsteen renovatie

De schoorsteen op mijn dak heeft wat aandacht nodig. Waarschijnlijk nieuwe voegen en er moeten wat loodslabben recht- en vastgezet worden. Ik wil dit op korte termijn laten doen, i.v.m. plaatsing (daarna) van zonnepanelen op het hellend dak.

Schuur bouwen

Ik wil een nieuwe stenen schuur gaan bouwen. Afmetingen: 4m lang, 2,5m breed en 3m hoog. Speciale wensen: betonnen vloer en plat dak met sedumbegroeiing. Wat kost dit en hoe lang duurt het ongeveer? Als ik samen met mijn zij- en achterburen tegelijk 4 van deze schuren wil bouwen, waarbij telkens 2 zijden tegen elkaar zitten; wat gaat het dan kosten?

renovatie gevel huis

Achterzijde van het huis is het voegwerk slecht - vervangen en impregneren. Bij de schoorsteen zitten scheuren - vervangen en repareren. Bij een vrijstaande zijmuur ontbreekt aan de bovenzijde de waterkering (?) waardoor het water de muur indringt en het voegwerk afbrokkeld; probleem verhelpen - opnieuw voegen en impregneren noodzakelijk. eventueel rest van het huis reinigen en impregneren.

1) Begane grond: plaatsen van een ...

1) Begane grond: plaatsen van een kopwandje van ongeveer 30-40cm diep en plafondhoog (2,6m). 2) Begane grond: bouwen van een ombouw om een keukenkast. Twee maal 1m breed, 60cm diep. Met circa 2x3 nissen in de ombouw. 3) Zolder: plaatsen van vier binnenmuren tbv een inloopkast (lengtes 3m, 2m, 2m, 3m). Allen plafondhoog (2,6m)

het betreft het bouwen van een ...

het betreft het bouwen van een verbinding tussen de schuur en een (bestaande)poer op een hoogte van 2,20 meter. Buitenwerk. Muur moet wel ondersteund worden dmv betonijzer. Hiervoor dient een "bak" gestort te worden waar aan zichtzijde schoonmetselwerk moet komen. (Ondersteunig dmv latijen is geen optie).

- 2 stukken tuinmuur van ieder 30 ...

- 2 stukken tuinmuur van ieder 30 meter - 2 meter hoog, 10 cm breed/dik - goedkope basissteen, afgewerkt met pleisterwerk - om de 10 (?) meter een poer met mooie steen - fundering is reeds gestort - ik zoek 1 of meerdere vakmensen met kennis, ervaring en (professioneel) materiaal - in principe zorgen wij voor het materiaal en helpen mee