Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor spouwmuurvervuiling verwijderen:

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Er zit puin in de spouwmuur dat verwijderd moet worden ivm aanbrengen isolatie en ik wil graag de voor en achtergevel laten renoveren en impregneren. De gevel is ongeveer 30 m2, en het stukje spouwmuur wat gereinigd moet worden is 4 meter breed.
Onze klant uit Bunnik (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spouwmuurvervuiling verwijderen uit heel Nederland:

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Ik wil mijn gevel laten isoleren, maar uit onderzoek is gebleken dat in een klein gedeelte van de spouwmuur (enkele meters) wat vervuiling zit. Dit moet verwijderd worden. Het gaat om ongeveer een stuk van 2-3 meter bij de schoorsteen in de buurt. Het stuk is langs de oprijlaan dus er zou wel prima gewerkt kunnen worden. Het isoleren hoeft niet meegenomen te worden in de offerte.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Graag wil ik vuil uit spouwmuren laten verwijderen i.v.m. vochtproblemen. Ik weet al dat er cement, zand en puin in de spouwmuren zit. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Er is in de zijgevel van mijn woning sprake van spouwmuurvervuiling. Deze moet verwijderd worden. De lengte van de gevel is circa 9 meter.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Ik wil mijn spouwmuur laten isoleren. In 2016 heb ik zes vertegenwoordigers naar de spouw laten kijken. Zij hebben allen cementresten in de zijmuur gezien (ik heb een hoekwoning uit 1952). De vervuiling zou alleen in de zijmuur zitten op ongeveer 1,5 meter hoog. Een vertegenwoordiger noemde een bedrag van ongeveer € 500 om de vervuiling te laten weghalen en volgens een andere vertegenwoordiger zat de vervuiling zo laag dat die kon blijven zitten. Het kwam mij toen nog niet uit om het werk te laten uitvoeren, maar nu ben ik daar wel aan toe.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Over een lengte van ongeveer 14 meter het verwijderen van vervuiling uit de spouw om isolatie mogelijk te maken. Voor zover bekend ligt de vervuiling los in de spouw en is er geen sprake van speciehaarden. Het puin moet dan ook afgevoerd worden.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

We hebben opdracht verstrekt voor het isoleren van onze woning. Echter is er sprake van spouwmuurvervuiling, welke we eerst willen/moeten laten opschonen alvorens we gaan isoleren. We zijn de gehele woning aan het verbouwen dus voldoende ruimte om vanuit de binnenzijde op te schonen en buitengevel heel te laten. Muren worden daarna gestuct, dus metselwerk daarna niet meer zichtbaar. We laten 105 m2 spouw isoleren.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Ons huis is voorzien van flink wat spouwvervuiling (1 meter hoog op sommige plekken) in de uitbouw. Deze heeft een lengte van 6 meter lang en is 3 meter hoog. De bestaande gevel + voorzijde huis zal ook nagekeken moeten worden, volgens de firma Pluijmers zit hier een 15 cm pui. Het huis is uit 1931 en wit geverfd en dient netjes hersteld te worden.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Ik wil de spouwmuur laten isoleren. Maar onderin de spouw, over een lengte van ongeveer 6 a 7 meter, zit vervuiling van zand en specie. Dit moet eerst verwijderd worden. Voor het isoleren daarna hebben we al offertes. Gaat dus alleen om het verwijderen van de laag onderin de spouw.