Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor reinigen van buitenmuur welke wit geschilderd is:

Reinigen van buitenmuur welke wit geschilderd is

Afmeting muur 6 x 3 meter waarin 1 deur en 2 ramen zijn geplaatst. De werkplek is goed bereikbaar en wordt door de klant naderhand opgeruimd.
Onze klant uit Bunnik (Utrecht) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reinigen van buitenmuur welke wit geschilderd is uit heel Nederland:

Dakgoot herstellen

Wij hebben onder de dakgoot aan de voorzijde van ons huis een erg natte buitenmuur. Ik denk dat de zinken dakgoot lek is en wil die graag laten herstellen. Ik laat de goot daarbij ook graag reinigen. Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenmuur reinigen en voegen

De buitenmuur aan de voorzijde bevat op diverse plekken beschadigingen in het voegwerk. Daarnaast is een reiniging wenselijk. De woning betreft een rijtjeswoning 2 verdiepingen en circa 6 meter hoog en circa 5 meter breed. Minus het kunststof uitbouwtje bij de ingang van ongeveer 3 m2.

Gevel reinigen, wellicht voegen en impregneren

Wij hebben twee stukken buitenmuur waar veel mos en groene aanslag op zit. We laten dat graag reinigen en het liefst ook impregneren en voegen waar nodig. Het gaat om ongeveer 16 m². Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenmuur reinigen/stralen

Wij hebben een huis uit 1954 met rode stenen en willen graag dat de vakman verantwoordelijk is voor het reinigen van de buitenmuur. Het voegwerk is nog goed, maar ook dit heeft wat extra aandacht nodig.

Buitenmuur reinigen, voegen en impregneren

Ik woon in een vrijstaande woning uit bouwjaar 1937. Ik wil daar de gemetselde buitenmuren laten opknappen. Ik laat de muren graag eerst reinigen, mogelijk met stoom, en daarna de voegen vernieuwen met wederom een verdiepte voeg. Als laatste laat ik de muren dan impregneren. De totale oppervlakte is ongeveer 250 m². Ik laat deze klus bij voorkeur nog dit najaar verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenmuur aanpakken

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen van de gevel en het vervangen van de voegen. De buitengevel aan de achterzijde is ongeveer 12 m2 groot en goed bereikbaar.

Raamdorpelstenen vervangen en voegwerk renoveren

Ik wil aan de voorzijde van mijn huis de raamdorpelstenen laten vervangen. Het gaat om de raamdorpels onder het keukenraam op de begane grond, bestaande uit 2 delen met een totale lengte van ongeveer 3,30 meter. Verder gaat het om de raamdorpels onder een badkamerraam op de 1e verdieping, ongeveer 0,6 meter. Verder wil ik in totaal ongeveer 25 m² voegwerk van de gemetselde buitenmuur van mijn garage laten reinigen en renoveren. De voegen zijn slecht en moeten worden vernieuwd, ook naast de garagedeur. De muur is nu bedekt met klimplanten en die verwijder ik zelf. Ik ontvang graag uw offerte. U bent welkom om de klus hier even te beoordelen.

Geverfde buitenmuur stuken

Geverfde achtergevel en uitbouw (ongeveer 30 m2) reinigen, voorbehandelen en stucen. Buitenwerk: ongeveer 30 m2 Huidige ondergrond: Los schilderwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Buitenmuur met urine reinigen

Ik heb hier de nodige wildplassers tijdens de Nijmeegse vierdaagse gehad tegen de muur van mijn woonhuis. Kunt u mij een prijsindicatie geven wat dit per m2 kost? Ik ga dit dan doorgeven aan de gemeente Nijmegen ter goedkeuring.

Buitenmuur reinigen bij een bungalow

Van de voorkant van de bungalow moeten de stenen worden gereinigd met stoom en het voegwerk moet worden vervangen. Gaat om een normale voeg die je overal ziet. Het is 1 rechte gevel van 20 meter lang. Totaal exclusief de ramen en deuren gaat het om 50m2 metselwerk. Omdat het bungalow is gaat het om 1 etage. Het gaat ook alleen op de gele steen. De zwarte steen moet alleen gereinigd worden met stoom. Voeg is nog perfect.

Partners

Partners van Casius